Originally Posted by
deep
Η κιουμπ πού κολλάει; Πες μας τώρα ότι την υποψιάζεσαι κι' αυτήν, δηλαδή θα τρελαθώ. Επειδή το έγραψες μπήκα να δω πότε έχει γράψει, μπήκε χθες μετά από μέρες και καλά κάνει που αραίωσε. Τώρα για τον Νικ, και έτσι να' ναι, εσύ πώς την είδες; Διαχειρίστρια του φόρουμ που θέλει να τα ελέγχει όλα χωρίς να έχει ΚΑΝ αποδείξεις; Αν δεν έχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για κάτι, και χωρίς να είσαι σίγουρη, ΔΕΝ προσβάλλεις τον άλλον και ο άλλος δεν έχει ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. Το έχεις κάνει πάααρα πολλές φορές σε πολλούς. Είμαι παλιό μέλος, έχω διαγραφτεί παλιά και ξαναγράφτηκα πρόσφατα αλλά επέλεξα η ίδια να αραιώσω. Είναι πολύ κουραστικό αυτό που κάνετε και αναρωτήσου μια φορά αν αυτή η εμμονή που έχεις για κάθε νέο μέλος είναι υγιής για σένα. Και ας μου σβήσουν το ποστ επειδή λέω απλά την γνώμη μου κόσμια και ας αφήσουν όλα τα δικά σου που την έχεις δει δικαστής και πετάς κατηγορίες στους άλλους χωρίς αποδείξεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα δεν απαντάς και οι διαχειριστές αναλαμβάνουν εκείνοι την δουλειά τους. Εξάλλου ο Άκης ή ΕΣΤΩ ο Νικ δεν πείραξε κανέναν. Αν παραβιάζει πάλι τους όρους, πολύ απλά θα ξαναφάει μπαν. :) Δεν θα μπω όμως σε αντιπαράθεση γιατί την συνέχεια την υποψιάζομαι.