Originally Posted by
elisabet
Καλή μου διαβάζω το θέμα σου κι έχω φρίξει! Τι βλάκες γιατροί!!! Ακόμα κι αν υποψιάζονται κάτι σοβαρό πάνε και τρομοκρατούν τον ασθενή χωρίς να ξέρουν στα σίγουρα;!!
Θα σου πω μια παρόμοια δική μου εμπειρία μήπως και ηρεμήσεις λίγο. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με σένα, ήμουν στο πισι με σβησμένα φώτα για κάποιες ώρες και ξαφνικά θολώνει το ένα μάτι μου σαν κάτι να είχε μπει μέσα χωρίς να υπάρχει τίποτα και με εμποδίζει να δω καθαρά. Δεν δίνω σημασία (γενικά δεν δίνω σημασία σε τέτοια εκτός κι αν επιμείνουν πολύ) πέφτω για ύπνο και το ξεχνάω. Εκείνο το διάστημα, λόγω δουλειάς περνούσα αρκετές ώρες στον υπολογιστή κυρίως νύχτα και με σβηστά φώτα. Επίσης ήταν μια περίοδος με στρες και ελάχιστο ύπνο. Τις επόμενες μέρες εμφανίστηκε ξανά το ίδιο. Να μην τα πολυλογώ επειδή έγινε πολύ ενοχλητικό κάποια στιγμή πήγα σε οφθαλμίατρο, μου είπε οτι ήταν από τον υπολογιστή και τον λάθος φωτισμό και μου έδωσε απλά κάτι σταγόνες που ούτε καν θυμάμαι αν χρησιμοποίησα τελικά γιατί όταν τέλειωσε αυτή η περίοδος και κοιμήθηκα και ξεκουράστηκα σαν άνθρωπος, η θολούρα εξαφανίστηκε. Σκέψου ότι σε μένα είχε γίνει σχεδόν μόνιμη η θολούρα ειδικά με το που νύχτωνε δεν μπορούσα καθόλου να δω με τα φώτα κτλ ή να οδηγήσω και στο τέλος, αφού το είχα αφήσει για αρκετό διάστημα είχε βγει και κάτι μέσα στο μάτι μου που ο οφθαλμίατρος μου είπε οτι λέγεται πτερύγιο. Εκείνος επέμενε οτι φταίει ο υπολογιστής, εγώ θεωρώ οτι έφταιγε η έλλειψη ύπνου κυρίως. Από τότε πάντως δεν το ξαναεπαθα ποτέ, έφυγε μόνο του.
Νομίζω οτι και σε σένα δεν θα είναι κάτι σοβαρό και τζάμπα σε τρέλαναν οι γιατροί. Προφανώς είσαι σε μια αγχωτική περίοδο της ζωής σου, έκλαιγες πολύ λες, πιθανόν να μην κοιμόσουν και καλά... τίποτα δεν θα είναι :)
Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και ψυχραιμία....