Πήρες την σωστή απόφαση εφόσον τα πράγματα είχαν φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι να πεθάνεις και φυσικά να μην χαίρεσαι τη ζωή.Αν σε έχουν με κανονική πρόσληψη νομίζω ότι πρέπει να υπογράψεις την παραίτηση σου.
Printable View
Πήρες την σωστή απόφαση εφόσον τα πράγματα είχαν φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι να πεθάνεις και φυσικά να μην χαίρεσαι τη ζωή.Αν σε έχουν με κανονική πρόσληψη νομίζω ότι πρέπει να υπογράψεις την παραίτηση σου.
Απλά να ξέρεις ότι αυτά γίνονται σε όλες τις δουλειές
Οχι σε όλες.Μπορει όλοι οι εργοδότες να ψάχνουν να κάνουν όσο πιο φθηνά γίνεται την δουλειά οι εργαζόμενοι αλλά δεν φέρονται όλοι στους εργαζόμενους σαν να είναι σκουπίδια..
Κοιτα εαν μπορεις και εχεις αντοχη καλο θα ηταν να ενημερωσεις αυριο και να δωσεις περιθωριο μια βδομαδα δειχνει ανωτεροτητα και επαγγελματισμο.Μην σου πω θα τους σπασεις και τον εγωισμο.Ασχετος αν υπαρχει προβλημα εαν δεχτουν να μεινεις αλλη μια βδομαδουλα συνεχισε την δουλειτσα σου κανονικα και κρατα μια ανεμελη χαρουμενη σταση εαν μπορεις.
Τους δινεις να καταλαβουν πως δεν τους εχεις καμια αναγκη.Εαν εχουνε και λιγη τσιπα θα το εκτιμησουν και ποτε δεν ξερεις στο μελλον αλλιως μπορει να βγαλουν δηλητιριο αλλα εσυ αλαγραφε κανονικα.
Δεν νομίζω να αντέξω ούτε μια βδομάδα παραπάνω βασικά ούτε μια ώρα... Ενώ αυτοί ήταν εντάξει? Στα χαρτιά είμαι έξαωρη πενθήμερη εργασία και δουλεύω 15 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα
Καταλαβες λαθος!!δεν νιωθω κακομαθημενη ημουν κ εφαγα τετοια σφαλιαρα απο την ζωη που εγινα εγω το στηρηγμα ολων,οκ??ο αδερφος μου εχει ψυχωση,οταν εκανε την αποπειρα δεν ειχε τα λογικα του επισης ξερω αρκετα ατομα με ψυχολογικα κ μια απ αυτες ειμαι κ εγω πλεον οποτε εχω μεγαλη ευαισθησια πανω σε αυτο το θεμα!σε αυτο το θεμα δεν γραφτηκε κατι για ψυχολογικα,δεν θα κατσω να σου αναλυσω τις ακεψεις μου ομως γιατι εγω απευθυνθηκα στην κοπελα κ μονο σε αυτην θα απαντουσα!κ εσυ καλο θα ηταν οταν εκφερεις γνωμη να το πεις συγκεκριμενα,δεν μπορεις να πεταξεις ενα κλασαμε μεντες γτ στην τελικη δεν μας ξερεις!κ επειδη ενας ανθρωπος εχει ψυχολογικα τι σημαινει στην τελικη??δεν θα λεμε την αληθεια?πως υποτιθετε οτι τους βοηθαμε??ναι να δειχνεις κατανοηση αλλα μεχρι ενος σημειο!δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι κολλαμε μια ταμπελα ψυχολογικα κ κρυβομαστε πισω απ αυτο!κ κατι τελευαιο δεν ειμαι δυνατη αναγκαζομαι ομως να μαι γτ εχω 3 ανθρωπους καταστραμενους ψυχολογικα αν πεσω στα πατωματα κ εγω την βαψαμε!!γι αυτο συγχωρεσε με που δεν μπορω να γινω πιο γλυκια!
Δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να γίνω πιο ευγενικός κ με κατανόηση αν ήταν πριν περάσω όλα αυτά ίσως να έκανα μία προσπάθεια τώρα με τίποτα
Παραιτήθηκα και ένιωσα να ξανά ανασαίνω!!!
Είμαι τόσο χαρούμενη αλήθεια
Πάντα χαρές κοπέλα μου
Μπραβο! Ειδες που εχεις τη δυναμη; :)
Πολυ χαιρομαι που νιωθεις ηδη καλυτερα...κρατα αυτη την εμπειρια και την αισθηση ελεγχου που σου εδωσε η αποφαση σου για να μην επιτρεψεις ξανα στο μελλον να σε φερουν σε τετοιο σημειο ψυχολογικα. Να εκτιμας τον ευατο σου και τη δουλεια σου και αυτο να φαινεται! :)