φλαμενκο
τραβα φαε την μπανανιτσα σου να σου ανεβει το καλλιο γιατι δεν σκεφτεσαι καλα..θολωνεις μικρο καιμενο πλασμα..
Printable View
φλαμενκο
τραβα φαε την μπανανιτσα σου να σου ανεβει το καλλιο γιατι δεν σκεφτεσαι καλα..θολωνεις μικρο καιμενο πλασμα..
SUSPERIA ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΩ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
manthes πεσ μου λιγο οταν εκρηγνεσαι τι γινετε??
ενα πραγμα σαν την μικρη αννουλα μετα την εκρηξη?
Έλεος.
white_horse32:
Χαχαχαα έχει πολύ πλάκα η ιστορία... Τιιιιιιιιιιιιι;;;; Πήγε κιόλας 1:30 λοιπόν αύριο θα πάω για ψώνια και μετά θα μπω να ξεκαρδιστώ με κάτι αστεία που βρήκα πριν λίγο στο διαδίκτυ........
Υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσετε ότι ήμουν εγώ;
Απορώ που ασχολούμαι ακόμα με το θέμα... Ο Manthes πράγματι έχει ένα τρόπο να σε κάνει να κολλάς στο πληκτρολόγιο για ώρες... ;)
Και να συμπληρώσω, το βρίσκετε λογικό να γράφει ο καραγκιόζης που το κάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στα δύο προφίλ; Εγώ θα το απέφευγα. Μάλλον είμαι παράλογος... Ξέρω ότι θα μου γράψετε ένα κάρο πράγματα, δε θα πέσω στο επίπεδό σας για άλλη μια φορά. Καληνύχτα...
AΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
ηρθε η ωρα για ενα μαθημα αυτογνωσιας..
ανοιξτε το λεξικο..
βρειτε την λεξη μηδενικο...
τελικα και διασημοι εισται και σας εχουν κ στο λεξικο κ επιπλεον μαθατε σε 2 σειρες τι εισται..
ετσι για να μην πασχιζεται ματαια...ΤΣουσσσσσσσσσσσσσ� �
------------------Quote:
Originally posted by πολυμνια
ηρθε η ωρα για ενα μαθημα αυτογνωσιας..
ανοιξτε το λεξικο..
βρειτε την λεξη μηδενικο...
τελικα και διασημοι εισται και σας εχουν κ στο λεξικο κ επιπλεον μαθατε σε 2 σειρες τι εισται..
ετσι για να μην πασχιζεται ματαια...ΤΣουσσσσσσσσσσσσσ� �
Αν είχες πάει έστω δημοτικό θα ειχε μάθεί ότι το είστ(αι), είναι είστε, το Πασχίζετ (αι), και τέλος πάντων τα δεκάδες ορθογραφικά λάθη σου, είναι απλά ελληνικά, μάλλον δύσκολα για σένα, παρά την ευκολία της μπουρδολογίας σου....
κοιταξε ειμαι 16 χρονων στο μσν που μιλαω γραφω με greeklish αμα τα εχεις ακουστα και μου ειναι δυσκολο να γραφω στα ελληνικα οπως εσεις..τελος παντων το να μου λες για τα ορθογραφικα λαθη ειναι μια μαλακια και μιση κ απορω με τι μυαλο το σκεφτηκες..τα ορθογραφικα λαθη ειναι το τελευταυο πραγμα που χαρακτηριζει εναν ανθρωπο παναθεμα σε..εσυ υποτιθετε εισαι η μορφωμενη οχι εγω ....
αμα εχεις προβλημα με την ορθογραφια μου ψαχτο..σου προτινω επεισοις να ανηξοις αινα τωπικ για τα ορθωγραφεικα μου λαθει κε τειν εμωνη σου μαζει μου..
καλοινειχτα πλασματα
ουππππππςςςςςςςςςςςςςς
χμμμμμ!! βλεπω οτι κι αυτο το thread εγινε πραγματικο πεδιο μαχης! η πραγματικοτητα ειναι οτι εγω και ο manthes συνεργαζοματε εχοντας καταστρωσει ενα σατανικο σχεδιο με σκοπο την καταστροφη του κοσμου. Η πρωτη φαση του σχεδιου ειναι να σπειρουμε τη διχονοια αναμεσα στους χρηστες του ιντερνετ, ωστε οι χακερς που δουλευουν για μας να καταλαβουν το υπουργειο εθνικης αμυνας καταστρεφοντας τους υπολογιστες τους με ιους, αφου οι κομπιουτεραδες του υπουργειου θα εχουν παρατησει τη δουλεια τους για να τσακονονται στα διαφορα φορουμ που συμμετεχει ο καθενας. Η κοντρα που εχω εγω με τον manthes ειναι για να μην υποψιαστει κανεις οτι συνεργαζομαστε!
ΩΧ!! καταλαθος τα ειπα ολα! μου ξεφυγαν!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥ FLAMENCO. ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΙΧΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ; ΒΡΕ ΛΕΣ;
Quote:
Originally posted by susperia
χμμμμμ!! βλεπω οτι κι αυτο το thread εγινε πραγματικο πεδιο μαχης! η πραγματικοτητα ειναι οτι εγω και ο manthes συνεργαζοματε εχοντας καταστρωσει ενα σατανικο σχεδιο με σκοπο την καταστροφη του κοσμου. Η πρωτη φαση του σχεδιου ειναι να σπειρουμε τη διχονοια αναμεσα στους χρηστες του ιντερνετ, ωστε οι χακερς που δουλευουν για μας να καταλαβουν το υπουργειο εθνικης αμυνας καταστρεφοντας τους υπολογιστες τους με ιους, αφου οι κομπιουτεραδες του υπουργειου θα εχουν παρατησει τη δουλεια τους για να τσακονονται στα διαφορα φορουμ που συμμετεχει ο καθενας. Η κοντρα που εχω εγω με τον manthes ειναι για να μην υποψιαστει κανεις οτι συνεργαζομαστε!
ΩΧ!! καταλαθος τα ειπα ολα! μου ξεφυγαν!
looooooooooooooooooooooooooooool
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥ FLAMENCO. ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΙΧΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ; ΒΡΕ ΛΕΣ;
ναι το στυλ γραφης μου στανταρ ρε μοιαζει με του φλαμενκο.αν εξαιρεσεις τα 20 χρονια διαφορας ηλικιας που μπορει να εχουμε..κοιτα μαντηες σε εχουν περασει για μενα εσυ ολη την ωρα λες πραγματα που ενοχοποιεις τον εαυτο σου.ενω εσυ ξερεισ οτι δεν εχεις καμια σχεση με εμενα.λοιπον αστο το θεμα κ ας νομιζουν οτι θελουν.
ριξε και καμια χριστοπαναγια βρε παιδακι μου στο τελος τελος....δεν ντρεπονται να σε μπερδεουν ??τσ τσ...τι φιλοι ειστε εσεις..ντροπη πιπερακι..
μεταλ απ γιορ ασ ρεε κ αφησετε τα ψου ψου :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::c ool:
Τελικά ρε πολύμνια πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Δεν μας το λες μήπως και βοήθησουμε?
Όσο για τα ορθογραφικά, δεν σε κατηγορώ. Ζούμε σε ένα πολυ-πολιτισμικό κράτος και η μαμά μου με έχει μάθει να μην είμαι ρατσίστρια....