ολοι εχουμε κατι που μας ενοχλει, μη νομιζεις οτι εισαι η μονη.
Εβριζες ε? να θυμασαι οτι ο κοσμος/οχλος θελει χαβαλε! μπορει να εκανες 2 μαλακιες, ε αυτοι χαβαλεδιασαν για να ξεχασουν τα δικα τους! χεστηκες!
Printable View
Θα σου πω εγώ αλλά εγώ δεν είμαι κλασσική περίπτωση είμαι ζορικοσ καταρχάς είμαι αγρότης αυτό σημαίνει ότι η δουλειά για να βγει τραβάω ζόρι δεν πάω κάθε μέρα τρεις τέσσερις φορές τη εβδομάδα τα πρωινά βρήκα μία καφετέρια στη γειτονιά μου που πάω κ αράζω ακούω μουσική όλη μέρα και κανένα γυμναστήριο μία φορά τη εβδομάδα φίλους έχω λιγουσ κι όλη μέρα κάτι βλέπω στο ίντερνετ αλλά δεν είμαι κλασσική περίπτωση επίσης η κοινωνικότητα έχει πάει περίπατο
Δελφινι, ενα βιβλιο μπορεις να διαβασεις?? να το κατανοησεις? να γραψεις μια περιληψη? ή το μυαλο σου ειναι μια θολουρα οπου η μανα χανει το παιδι και το παιδι τη μανα?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μη νομιζεις... λιγο μεγαλυτερη απο την ηλικια σου τωρα ηταν η μαμα μου οταν την επιασε το peak της ψυχωσης...
Το χοντρο ζορι κρατησε εναμιση με δυο χρονια, αλλα εγω ημουν πολυυυ μικρη και φυσικα μου κοστισε. Μετα ηταν πιο light αλλα το λαδι μου το εβγαζε κατα καιρους.
Δελφινι την αγαπουσα τη μανα μου εννοειται! και αυτη με αγαπουσε ειμαι σιγουρη! Με εκανε ομως να νιωθω υπευθυνη για το τι σκεφτεται και παλευα να την κανω να καταλαβει καποια πραγματα που δεν ηθελε να καταλαβει....
Έτσι ήμουν κι εγώ και τώρα έγινα νορμάλ άνθρωπος αλλά από τα δεκαπέντε μέχρι τα εικοσιπέντε επιανα την πέτρα κ την εστυβα