Ωραια αν στην παρουσα δεν εχεις καποιον να αγαπας αγκαλιαζεις το σκυλακι σου κ ανεβαινει η ορμονη γαβ!
Printable View
Aνεβασα ενα καινουργιο thread ΔΕΙΤΕ Κ ΑΥΤΟ.Εκει μιλαει στο ΤΕD ενας κλινικος ψυχολογος που επειτα απο ερευνες με την ομαδα του σε πληθυσμους με καταθλιψη(η ανοδος της καταθλιψης ειναι 300/0! στις Δυτικες κοινωνιες) κ σε μια φυλη στην Αφρικη που παρα τις δυσκολιες το ποσοστο ειναι μηδενικο κ λεει τους τροπους για να βγει κανεις απο την καταθλιψη.Ειναι 6 τροποι.Ο ενας απο τους 6 ειναι παλι!τα Ω3!ΕPA !Παντου οπου ψαχνω πεφτω στα Ω3.Κ οπως εχω ξαναγραψει μου το επιβεβαιωσαν κ οι ψυχιατροι στο Αιγινητιο.
εννοω οτι φανηκες σαν να ησουν σε πληρη καταθλιψη....!!! Μοιαζεις σαν ανθρωπος που εχει κουραγιο να κανει πραγματα...!! Αφου μπορεις και τρεχεις για την υγεια σου και εκανες ολες τις απαραιτητες εξετασεις....!!! Εγω ακομα και σε αυτο καμια φορα, νοιωθω δυσκολια, σαν βουνο, αλλα εν τελη το κανω γιατι προκειται για το δικο μου καλο....
Μήπως η lessing δεν έχει κατάθλιψη όπως πίστευα ότι είχα κι εγώ χρονια και τελικά έχω κάτι άλλο???? Άλλαξε τρόπος σκέψης κι όλα άλλαξαν!!!!