Το κόλλημα σου noumac με την ύπαρξη θεού μονο με εναν μεγαλο ερωτα που δεν προσδοκίσε μπορεί να συγκριθεί.
Printable View
Το κόλλημα σου noumac με την ύπαρξη θεού μονο με εναν μεγαλο ερωτα που δεν προσδοκίσε μπορεί να συγκριθεί.
αντε ας μας συγχωρεσει ο μακ για τα οφφτοπικ... και να σου απαντησω.. είμαι βαθυτατα πολιτικοποιημενο ατομο αλλα όχι κομματοποιημενο... πιστευω στην μια και μοναδικη δημοκρατια και όχι στα εκτρωματα που φτιαξαν οι σημερινες δυτικες κοινωνιες... όταν και αν ξαναγυρισει το συστημα στην δημοκρατια... δλδ στο κρατειν του δημου τοτε θα σου πω τι είμαι...
παντως από τα σημερινα κομματα αν μου βαζαν το μαχαιρι στο λαιμο και μου λεγαν ψηφισε ρε λαμογιο... θα ψηφιζα το λιγοτερο κακο.. και αυτό μαλλον είναι...????
Άμα είχε αγαπήσει αληθινά θα πίστευε
μπααα επεσες εξω... δεν πιστευω ουτε σε αριστερα ουτε σε δεξια... αυτές είναι γαλλικες ηληθιοτητες... ασε που τα συστηματα αυτα εχουν ξεπεραστεί εδώ και αρκετα χρονια... σου ειπα ψηφιζω παντα το λιγοτερο κακο... και για να μιλησουμε με ονομα αν μας επιτρεπει η διαχειρηση του φορουμ... στις επομενες εκλογες όχι ΠΑΣΟΚ όχι ΝΔ όχι ΧΑ όχι ΚΚΕ όχι τα νεα κομματάκια ποταμι ΑΕ ΛΑΕ κλπ... όχι ψωρρα... και όπως καταλαβες εμεινε το λιγοτερο κακο... ο προεδρος του 15μελους
τωρα θα μου πεις τον π... που τα εφερε όλα τουμπα? το ΟΧΙ που το εκανε ΝΑΙ... τι να κανεις είναι το λιγοτερο κακο!!!
η αποχη είναι για τους αδυναμους... ρε γουαι... ψηφιζε παντα το λιγοτερο κακο συμφωνα με την κριση σου
θεμα: Internet και πραγματικότητα
φωτο: δαιμονισμένα τελεταμπις..
περιεχόμενο : ποιος ψήφισε στις εκλογές και τι...
καλα πάμε [emoji23] [emoji23] [emoji23]