Originally Posted by
savatage
Δεν εισαι εξαιρεση. Δεν ειναι ευκολο. Δεν εισαι κατι διαφορετικο. Και μια ματια σε αναλογα νηματα στο φορουμ να ριξεις, θα δεις ποσος κοσμος ταλαιπωρειται επειδη δεν ειναι κατι που συμβαινει ευκολα.
Γλυκουλα ειμαι κι εγω, θελεις να κανεις και με μενα κατι? Δε νομιζω χαχαχαχαχ
Μπα δε θα μπορουσες να τον ερωτευτεις, μην αγχωωνεσαι για αυτο το σεναριο, δεν παιζει. Μιλας για αυτον σα να ειναι το απολυτο τιποτα. Σα ειναι καποιο κακομοιρο παιδακι που ισως να εχει καποια χρησιμοτητα σαν πατεριτσα, αλλα μπορει ουτε καν. Βασικα, ηθελα να σε ρωτησω, ειναι μικρος? Ή μικροτερος σου? Και η σχεση ειναι απο αποσταση? Γιατι μιλας γενικως με υποκοριστικα γιαυτον σα να ειναι μικρουλης ή φλωρακος ή αβουλο ανθρωπακι ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Και επισης βρισκοσαστε σπανια, οποτε μενετε μακρια? Και ειπες οτι ακομη δεν εχετε κανει σεξ. Εσυ δεν προχωρας ή αυτος? Φιλαει ωραια? Δεν μπορω να φανταστω να φιλιεστε και να μη θελετε να κανετε σεξ. Υποθετω οτι το φιλι του για σενα ειναιΔε μιλαμε για χλιαρη σχ σα να φιλας τοιχο για να μη σου ξυπναει ουτε καν σωματικη επιθυμια.
εση που μπορει να ανεβει σταδιακα, μιλαμε για πολικο ψυχος. Σορρυ κιολας :)
Παραδεχομαι οτι και μενα καποτε ενα παιδι με ειχε χρησιμοποιησει σαν πατεριτσα για να ξεπερασει ενα χωρισμο και να ζησει την εμπειρια, αλλα τουλαχιστον υπηρχε επιθυμια, πολυ εντονη κιολας, δεν κρατιοταν ουτε αυτος κι ας μην ηταν πραγματικα ερωτευμενος μαζι μου.