Originally Posted by
Natalia_sups
Λολ οτι θα ελεγες εσυ αυτο που σκεφτομουν εγω δεν το περιμενα. Οντως μαλακιες ειναι αυτα.
Και θεματοθετρια συγνωμη, αλλα οταν λεμε η κανουμε κατι, το οτιδηποτε, το φυσιολογικο ειναι να κριθει απο τον περιγυρο μας η απο τους ανθρωπους στους οποιους το λεμε, ειτε θετικα ειτε αρνητικα...ειμαστε ελευθεροι να λεμε/να κανουμε ο, τι θελουμε αλλα ειναι και οι αλλοι ελευθεροι να το κρινουν οπως νομιζουν. Απο εκει και περα το αν το αφηνουμε να μας επηρεαζει ειναι δικο μας θεμα. Ηταν παντως αφελες εκ μερους σου να περιμενεις να τα δεχτουν ολα αυτα ως φυσιολογικα και μια χαρα τα μελη ενος φορουμ ψυχολογιας...ξερεις ποσο κοσμο εχει εδω απο την μερια της γυναικας του; Με γκρεμισμενες οικογενειες η ψυχες; Ξερεις ποσο ποναει;
Σε κλιμακα πονου σε μια ερευνα ελεγε οτι πονουσε πιο πολυ απο το θανατο αγαπημενου προσωπου.
Τα παιδια ξερεις ποσο τα καταστρεφει και τους ακολουθει στην ενηλικη ζωη τους ενα τετοιο ******** τριγωνο;
Εγω δεν σου ευχομαι κατι αντιστοιχο με το μελος λουλουδι...ηδη εισαι δυστυχισμενη λογω των επιλογων σου, φροντισε να τις αλλαξεις θα ελεγα λοιπον. Απο την αλλη αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις και δεν θα τις αλλαξεις, οποτε ισως καλα λεει...ειλικρινα δεν ξερω.
Με χαρα μου να μην εκρινα τιποτα οπως ηθελες, καταλαβαινω οτι δυσκολευεσαι.
Απλα ρε συ ειλικρινα μου καθεται πολυ στραβα να γραφει ο κοσμος τα "προβληματα" του απο τη πλευρα του τριτου προσωπου λες και η θεση στην οποια ειναι εξαρχης ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου. Ο μεγαλυτερος υπαιτιος και μαλακας φυσικα ειναι ο αντρας της αλλα απορω πως σου κανει και κουκου με τη συμπεριφορα του. Απο εκει και περα ηταν στο δικο σου χερι να πεις ΟΧΙ. Τι θα πει δεν ειχες τπτ να χασεις; Δεν το ηξερες οτι αμα κανεις σεξ για καιρο με καποιον θα κολλησεις; Ολοκληρη γυναικα εισαι. Και δεν το ηξερες οτι αυτος ο καποιος εχει γυναικα και παιδια; Και τι ηθελες μετα δλδ; Να χωρισει; Αν οχι να χωρισει τι ηθελες; Οποιαδηποτε στη θεση σου με μια σταλα μυαλο λεει οχι ρε συ, τι θα πει με προσεγγισε εκεινος...τα ηθελες και τα επαθες. Σορυ. Αυτο που ζεις και το οποιο προβλημα σου ειναι η λογικη εξελιξη.
Οποτε η δεν τα σκεφτηκες ολα αυτα και εισαι χαζουλα η τα σκεφτηκες και δεν σε ενοιαξε, οποτε εισαι εγωιστρια και κακος ανθρωπος. Διαλεξε και παρε, χαζοβιολα η κακια; Ειλικρινα δεν τα λεω για να στη πω. Προσπαθω να ερμηνευσω λογικα την κατασταση και να μην ζαχαρωνω το χαπι μηπως μας δωσεις καμια πιο ικανοποιητικη απαντηση και ετσι παρεις και την δικια σου απαντηση για το τι θα κανεις απο εδω και περα...