Εννοείς κάποιος γνωστός μου εκτός φόρουμ?
Printable View
Εννοείς κάποιος γνωστός μου εκτός φόρουμ?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL Ή NA MΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
Ε καλά,τώρα το πας πολύ μακριά.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
για να τα παρουμε τα πραματα απ την αρχη Ραψωδε:Quote:
Originally posted by raphsssodos
με κόντρα πλακέ μούτρα να δω αρχίδια αν θα συνεχίζατε να χλευάζετε. εκεί έξω είναι μια ζωή και στον κόσμο μου δεν αντέχετε ούτε μισή ώρα. το αν κρύβομαι πίσω από μια οθόνη φαντασιόπληκτη θεοφανία το απέδειξα. εγώ ζω στον έξω κόσμο. κλείσε την οθόνη και έλα να με αντιμετωπίσεις εκεί με \"επιχειρήματα\". susperia όταν θίγουν την προσωπικότητά σου και την προσωπική σου τιμή κι εσύ το αφήνεις απλά να συμβαίνει, δικαίωμά σου και περαστικά σου. τέλος παιδιά. όποιος θέλει στη θεσσαλονίκη είμαι. ας έρθει να με βρει να δείξετε τους τόνους ψευτομαγκιάς και υπεροψίας που διαθέτετε.
στην υγειά σας. άλλο μήνυμα δεν έχει αλάνια. φαγωθείτε με τον εαυτό σας τώρα να ούμε.
1) απ το υφος σου και μονο αλλα κι αυτα που λες στο μανθες φαινεται σαν να εχεις προσωπικα μαζι του, ειχες προσωπικη κοντρα σε αλλο θεμα με το μανθες οπου θεωρεις οτι σε εθιξε χωρις λογο? Αν ναι, πες μας ποιο θεμα ειναι, κι αν οχι, τοτε λυπαμαι δε δικαιολογεισαι. Εγω κρινω απ το συγκεκριμενο θεμα πως μιλησες, δε μπορω να ξερω τι συνεβη σε ολα τα αλλα.
2) για τη θεοφανια που σιγουρα δεν ειχες καποια προηγουμενη διαφωνια, εισαι απλα απαραδεκτος που μιλησες ετσι, αυτο τα λεει ολα.
3) αυτος ο γενικοτερος τσαμπουκας που εκφραζεις δε μ αρεσει καθολου, κι απ τη γενικευση που κανεις μου φαινεται περιλαμβανομαι κι εγω. Καλο θα ηταν να μην απειλεις φιλαρακο γιατι καθολου δεν ξερεις ποιος ειναι ο καθενας εδω μεσα και με τι ατομο εχεις να κανεις. Εγω Αθηνα μενω, παιζω ξυλο στο δρομο με συμμοριες απ τα 13 μου και ασχολουμαι με πολεμικες τεχνες αρκετα χρονια κι οσοι με εχουν απειλησει το μετανιωσαν και πιστεψε με δε θα ηθελες να ειμαι αυτος που θα συναντησεις στο δρομο για να παιξεις ξυλο. Κι αν θες να ξερεις ειχα συναντηθει στο παρελθον με ατομο απο αλλο φορουμ και επαιξα και ξυλο οποτε καθολου δεν κολονω. Ελπιζω να μην αναφερθηκες σε μενα σχετικα με το ξυλο, και περιμενω διευκρινιση σου σ αυτο το θεμα ειτε δημοσια ειτε με u2u γιατι ουδεποτε σε προκαλεσα.
4) για το ιδιο το τοπικ τωρα, πρεπει να παραμεινει ως εχει κατα τη γνωμη μου και κατα τη γνωμη πολλων αλλων, γιατι απλα πολυς κοσμος εχει παρομοια προβληματα με πολλους αλλους που εχουν πει την ιστορια τους στο φορουμ και βοηθιουνται απ το να τα διαβαζουν. Αν γινει καθαρα με εγγραφες το σαιτ θα χασει πολυ κοσμο που μελλοντικα θα σκεφτονταν να γραφτουν. Ετσι βοηθηθηκα κι εγω αρχικα σαν επισκεπτης, κι ετσι πιστευω οτι ηρθε ως λογικη συνεχεια το να γινω μελος στο φορουμ οπου θελω να πιστευω οτι βοηθησα κι εγω καποιο κοσμο εστω και λιγο.
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
1. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΙΚ. ΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
2. Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
3. ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙ Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ
4. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ
καταλαβα, παντως θελω να δω τι θα πει κι ο ιδιος γιατι οι γενικευσεις απο καποιον ειναι κατι που δε μ αρεσει. Παντως με λυπη μου διαπιστωνω οτι γι αυτα που κατηγορουσα εσενα μανθες, τα κανουν κι αυτοι που σε κατηγορουν, γενικα μιλωντας. Για παραδειγμα σε ειχα κατηγορησει οτι πολλες φορες αρχιζεις πολυ εριστικα ενα διαλογο, κι μως βλεπω οτι κι αυτοι που σε κατηγορουν κανουν ακριβως τα ιδια, οποτε ποιο το νοημα?
anyway, θα περιμενω και την απαντηση του Ραψωδου.
Quote:
Originally posted by susperia
3) αυτος ο γενικοτερος τσαμπουκας που εκφραζεις δε μ αρεσει καθολου, κι απ τη γενικευση που κανεις μου φαινεται περιλαμβανομαι κι εγω. Καλο θα ηταν να μην απειλεις φιλαρακο γιατι καθολου δεν ξερεις ποιος ειναι ο καθενας εδω μεσα και με τι ατομο εχεις να κανεις. Εγω Αθηνα μενω, παιζω ξυλο στο δρομο με συμμοριες απ τα 13 μου και ασχολουμαι με πολεμικες τεχνες αρκετα χρονια κι οσοι με εχουν απειλησει το μετανιωσαν και πιστεψε με δε θα ηθελες να ειμαι αυτος που θα συναντησεις στο δρομο για να παιξεις ξυλο. Κι αν θες να ξερεις ειχα συναντηθει στο παρελθον με ατομο απο αλλο φορουμ και επαιξα και ξυλο οποτε καθολου δεν κολονω. Ελπιζω να μην αναφερθηκες σε μενα σχετικα με το ξυλο, και περιμενω διευκρινιση σου σ αυτο το θεμα ειτε δημοσια ειτε με u2u γιατι ουδεποτε σε προκαλεσα.
καρατέκα προφανώς γνωρίζουμε κι εμείς καράτε οπότε μη βαυκαλίζεσαι. κι εμείς στον δρόμο μεγαλώσαμε. προφανώς και δεν αναφέρθηκα σε σένα και ούτε απείλησα κανέναν με ξύλο. ουδέποτε με προκάλεσες, ουδέποτε σε προκάλεσα. ως καρατέκα που είσαι μην παρασύρεσαι από τα αυθόρμητα συναισθήματά σου αλλά από τη λογική. καμμιά διάθεση πρόκλησης, καμμία διάθεση όξυνσης μαζί σου. ούτε εσύ με πείραξες, ούτε εγώ σε πείραξα. το λύσαμε πιστεύω. καλά να είσαι.Quote:
susperia όταν θίγουν την προσωπικότητά σου και την προσωπική σου τιμή κι εσύ το αφήνεις απλά να συμβαίνει, δικαίωμά σου και περαστικά σου.
Quote:
@δημήτρη με γνωρίζεις προσωπικά. ξέρεις ότι είχα δώσει τη ψυχή μου στο φόρουμ και στους ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια, όπως με τη σειρά τους κι εκείνοι με στήριξαν και με στηρίζουν. έχω περάσει μέσα από κολάσεις και παραδείσους ξανά και ξανά και ξανά. δεν ανέχομαι πλέον μίζερα ανθρωπάκια ούτε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, ούτε να με προσβάλλουν ενώ η ζωή τους είναι μέλι γάλα μπροστά στη δική μου. γνωρίζω ότι έχεις αντιμετωπίσει παρόμοια φαινόμενα γι\' αυτό και ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι και το πνεύμα μου και τον θυμό μου. να είσαι καλά.
ενταξει και εγω αν σου απαντησα οπως σου απαντησα ειναι γιατι σε γνωριζω προσωπικα και εχουμε πιει ενα κρασι. (εγω τουλαχιστον...)
Και επειδη εχουμε μια αλληλοκεκτιμηση θελω να βαζουμε τους παραδεισους μας και τις κολασεις μας κατω και να τα αναλυουμε οσο κανουμε κεφι.
Θελω να σου πω οτι περα απο τα οσα εχεις περασει (και εχεις δικαιο να εισαι θυμωμενος) ειναι καιρος να περασεις σε μια περιοδο \"διαχειρισης του θυμου σου\".
Ο μανθες βεβαια (και ο καθε μανθες που θα βρεις στην ζωη σου) ειναι προκλητικος (δεν εχει σημασια αν ειναι πισω απο οθονη και μην το αναφερεις) αλλα σου αρεσει η οχι πρεπει να βρεις τροπο διαχειρισης τετοιων καταστασεων.
Το πρωτο σου δειγμα ειναι αν θες την εκτιμηση μου δεν ειναι και το καλυτερο η το πιο βιωσιμο.
Επειδη γνωριζεις οτι στα φορα εχω ανταλλαξει κουβεντες αρκετες φορες και επειδη ειμαι το ιδιο στυλ χαρακτηρα με εσενα, σε πληροφορω οτι θα ειχα γινει 5 φορες τουμπανο στο ξυλο απο αλλους και θα ειχα κανει αλλους 5 εγω.
Τι θα βγει απο αυτο ομως περαν του να μαζεψω τα παρασημα μου????
Η διαχειριση του λογου και η διαχειριση του μυαλου (και του θυμου σου στην προκειμενη) ειναι οτι καλυτερο μπορεις να πετυχει κανεις στην ζωη του.
Τελος θα σου πω το εξης,
αν θες να τσακωθεις με καποιον, φροντισε τουλαχιστον να αξιζει το κοπο σαν προσωπικοτητα, δεν το αξιζουν ολοι επειδη και καλα σε προσβαλλουν.
Βαυκαλιζομαι? Εγω σου πα απλα μην προκαλεις γενικα κι αοριστα γιατι δεν ξερεις με τι ατομα εχεις να κανεις. Χαιρομαι που δεν αναφεροσουν σε μενα κι ετσι δε θα παιξουμε ξυλο γιατι που να ανεβαινα θεσ/νικη. Αυτο που μου τονισες μπορεις να μου το εξηγησεις? ποιος σου εθιξε την προσωπικη σου τιμη και με ποιο τροπο?
δημήτρη συμφωνώ σε όλα μαζί μου. ακόμα και το ότι το πρώτο δείγμα δεν ήταν το καλλίτερο πόσω μάλλον το πιο βιώσιμο και είμαι σε θέση να το γνωρίζω. σε ευχαριστώ.
Quote:
Originally posted by susperia
Βαυκαλιζομαι? Εγω σου πα απλα μην προκαλεις γενικα κι αοριστα γιατι δεν ξερεις με τι ατομα εχεις να κανεις. Χαιρομαι που δεν αναφεροσουν σε μενα κι ετσι δε θα παιξουμε ξυλο γιατι που να ανεβαινα θεσ/νικη. Αυτο που μου τονισες μπορεις να μου το εξηγησεις? ποιος σου εθιξε την προσωπικη σου τιμη και με ποιο τροπο?
θελω να φτιαξω κατι απλικες απο ξυλο για κρυφο φωτισμο, μηπως ξερεις να με βοηθησεις στο κοψιμο???
ραψωδε ολα καλα,
στο επομενο κρασι τα υπολοιπα.
@susperia
βαυκαλίζω: ρ. νανουρίζω | ξεγελώ | (μτφ.) αποκοιμίζω, ξεγελώ με απατηλές υποσχέσεις | (μέσ.) βαυκαλίζομαι, αυταπατώμαι, ξεγελώ τον εαυτό μου: μη βαυκαλίζεσαι με τέτοια όνειρα.
η χρήση του ρήματος ήταν καθαρά φιλική και με διάθεση χιουμοριστική.
αυτό που ρωτάς με το συμπάθειο κιόλας ανήκει σε μένα και θα το κρατήσω για μένα. ανέβα όποτε στη θεσσαλονίκη να πιούμε μια μπύρα και να συζητήσουμε περί τιμής και τα συναφή και μετά να παίξουμε και ξύλο (-αστειεύομαι). άμα βρεθείς στον βορρά ευπρόσδεκτος είσαι. να είσαι καλά.
ναι ξερωQuote:
Originally posted by krino
θελω να φτιαξω κατι απλικες απο ξυλο για κρυφο φωτισμο, μηπως ξερεις να με βοθησεις στο κοψιμο???
καιρός να ανέβεις εσύ πάνω, να συγκρίνουμε τα χωριά μας και τα κρασιά μας.:DQuote:
Originally posted by krino
ραψωδε ολα καλα,
στο επομενο κρασι τα υπολοιπα.