Originally Posted by
Natalia_sups
Εσυ εισαι αγενεσταστη, εγω σου μιλησα υπερβολικα ευγενικα στα τελευταια μηνυματα και σε κανενα μηνυμα δεν σε χαρακτηρισα οπως χαρακτηρισες εσυ εμενα, ουτε τετοια πικροχολα σχολια οπως αυτο εκανα. Δεν σου μαθανε να δεχεσαι μια συγνωμη; Και τι σου ειπα στην τελικη, οτι διαφωνω μαζι σου και μου φαινονται κουφα και λαθος τα οσα ειπες. ΔΕΝ σε υποτιμησα ΟΥΤΕ ειπα οτι εισαι τρελη, εσυ μυγιαστηκες πιθανοτατα επειδη σου εχει τυχει να σε κανουν καποιοι ανθρωποι να νιωσεις ασχημα και πλεον το παραμικρο σου χτυπαει χορδη.
Ειπα να δαγκωσω τη γλωσσα μου γιατι σε ειδα ευαισθητη και συμπασχω αλλα οχι κουκλιτσα μου...
Αλλα δεν θα κατσω να με κραζεις χωρις λογο ενω εχω προσπαθησει επανειλλημενα να απολογηθω για ενα ισως αποτυχημενο αστειο πανω στα λεγομενα σου που σε καμια περιπτωση δεν εκανα για να υποτιμησω η να κοροιδεψω εσενα. Αλλα απο τον τροπο που γραφεις το βλεπω οτι το τραβαει η ψυχουλα σου να εισαι θυμα, γουσταρεις.
Δεν εχω καμια ορεξη να σε θυματοποιησω, ουτε σε ξερω, απλα διαφωνω σε οσα λες στις γυναικες εδω μεσα πανω σε θεματα σχεσεων. Τι να κανουμε τωρα δηλαδη να πεθανουμε επειδη εχω διαφορετικη γνωμη απο εσενα; Μιλας για ελευθερια στο αλλο σου θεμα και οτι τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου. Ε γιατι να μην ειμαι ελευθερη να διαφωνω μαζι σου και να θεωρω υπερβολικα αστοχα τα οσα λες πανω σε θεματα σχεσεων; Ειδες που μας τα εμαθαν ολους στο σχολειο; Με θυμωνουν πολυ οσα λες γιατι καμια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της δεν θα επρεπε να πιστευει τετοια πραγματα, ως γυναικα το παιρνω πατριωτικα ναι, μου βαραει και εμενα χορδη το να υπομενουν γυναικες αυτα που εσυ θεωρεις φυσιολογικα. Και να σου πω κατι; Αμα το παμε ετσι και υποθεσουμε πως οντως οσα ειπα υποτιμουν εσενα τοτε ας εφαρμοσουμε την θεωρια σου για τους αντρες και εδω: για να μη το παρεις πανω σου και να μη σε χασω απο συνομιλητρια το κανω βρε, επειδη σε παω πολυ! Αντιστοιχα κι εσυ για αυτο απαντας πικροχολα οσες συγνωμες και αν ζητησω (που κακως τις ζητησα γιατι δεν εκανα και τιποτα), επειδη με θαυμαζεις και για να μη παιρνω τα πανω μου πολυ και χασεις το φανταστικο μας διαλογο;
Αρκετα σου ξηγηθηκα η θες κι αλλα; Διαισθανομαι οτι θες κι αλλα, διεψευσε με.