Σχεση 2 ετων και παραλληλη σχεση 6 μηνων
Quote:
Originally Posted by
Miliva21
Δεν μπορεις να ξερεις ..........υπαρχουν ολα τα ενδεχομενα...ο Β να σε κηνυγαει επδ οντως σε νοιαζεται ή επδ θελει μονο επιβεβαιωση....
Κανενας δν μπορει να ξερει.....
Αυτο σου λεμε.........
Αυτα τα πραγματα ειναι ρισκο...........
Αν τρεμεις μη μεινεις μονη σου ή μη πληγωθεις εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι....αυτα τα πραγματα υπαρχουν στο παιχνιδι των σχεσεων.....εγγυησεις δεν υπαρχουν....και σε ειδικο να πας και να ρωτησεις τι θα γινει με τον Β τα ιδια θα σου πει...οτι δεν ξερει
Παρε καποια αποφαση....αν θες να ξεκαθαρισεις τα πραγματα ή θα χωρισεις τον Α και θα εμπιστευτεις τον Β ή το αναποδο....
Καποιον πρεπει να εμπιστευτεις και σε αυτο υπαρχει ρισκο...ειπαμε εγγυησεις δεν υπαρχουν
Παντως εγω συμπεραινω οτι εχεις θεμα μεγαλο........φοβασαι τη μοναξια και βαζεις ανθρωπους σε καβατζα .....γι αυτο το λογο να πας σε ειδικο καλο θα σ κανει....
Ξερεις γιατι μπερδευεσαι? Γιατι το μονο που θες απο αυτους ειναι η σιγουρια και η ασφαλεια οτι δεν θα σε χωρισουν για να μη μεινεις μονη....
Αν ησουν εστω και λιγο ερωτευμενη με καποιον απο τους δυο θα ηξερες τι να κανεις και που να πας....
Με βαση το σκεπτικο σου ξερεις τι θα ηταν καλυτερο ? Να κρατησεις τον Α και τον Β και να βρεις και δυο τρεις αλλους...
Ετσι δεν θα ξεμεινεις ποτε......
Στη τελικη βρες και δεκα ατομα βαλτα στη καβατζα .....μικροτερες πιθανοτητες θα εχεις να μεινεις μονη....καποιος θα σου κατσει....
Η ερωτηση σου ειναι αν με τον Α εχω υγιη σχεση και δεν εθελοτυφλω! Φοβους εχω αλλα δεν σας ρωταω τι μου προτεινεται και να μου εγγυηθειτε απλα με αυτα οου σας εχω πει ειναι υγιης η σχεση μου με τον Α η με κοροιδευει;
Δυστυχω ολο αυτο το μπλεξιμο δεν μου επιτρεπει να δω καθαρα
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App