Ναι αλλά η αλήθεια σου συμπεριλαμβάνει μια γενικότερη απαξίωση των γυναικών και αυτό δυσχεραίνει τις σχέσεις σου.
Printable View
Ναι αλλά η αλήθεια σου συμπεριλαμβάνει μια γενικότερη απαξίωση των γυναικών και αυτό δυσχεραίνει τις σχέσεις σου.
Μαρίνα....θα σε παρακαλέσω να μη μιλάς κινέζικα στον πίκερ.
Αν δεν συζητήσουμε για μπου@@@ και που@@@ το βλέπω λίγο δύσκολο να σου απαντήσει..
Το ξερω αλλα πιστεψε με δεν ξεκινησα ετσι. Στην πορεια καταλαβα ποσο ηλιθιες ειναι, οταν αρχισα να βλεπω τον καθε απατεωνα να ριχνει γκομενα με χιλια-δυο ψεματα και μισες αληθειες και να με κοροιδευει γιατι εγω \"δεν ειχα τον τροπο\"!Quote:
Originally posted by marina38
Bρε πίκερ, το ζήτημα δεν είναι αν θα βγάλεις γκόμενα αλλά αν θα την κρατήσεις. Αν ζητά συγκεκριμμένα πράγματα και τα πάρει, πολύ λίγο την ενδιαφέρει ο τρόπος. Τα υπόλοιπα δικά σου.
Ο \'κάθε απατεώνας\' όμως που λες είναι εξίσου \'ηλίθιος\' γιατί δεν αντλεί ικανοποίηση από αυτό που πραγματικά είναι, αλλά από το προσωπείο του. Το να γοητευτεί μια γυναίκα από τη μάσκα που φοράει ο άντρας είναι εύκολο, στον ίδιο τον άντρα όμως προσφέρει τη βαθύτερη ικανοποίηση που επιθυμεί;Quote:
Originally posted by picker
Το ξερω αλλα πιστεψε με δεν ξεκινησα ετσι. Στην πορεια καταλαβα ποσο ηλιθιες ειναι, οταν αρχισα να βλεπω τον καθε απατεωνα να ριχνει γκομενα με χιλια-δυο ψεματα και μισες αληθειες και να με κοροιδευει γιατι εγω \"δεν ειχα τον τροπο\"!
Τωρα τι καθομαι και συζηταω με γυναικες... Οι αντρες της παρεας σιγουρα καταλαβαινουν αλλα κι αυτοι ειναι τοσο εξοικειωμενοι με το ρολο τους που τους ειναι δυσκολο πλεον να ξεχωρισουν την υποκρισια απο την αληθεια.
Γ@@@@!!!!
Έπρεπε να βάλω σόίχημα ότι δεν θ αντέξει να μιλήσει σοβαρά πάνω από ένα ποστ!
Picker, εγώ θα σου έλεγα να μη μιλάς με κανένα. Μάθε αλβανικά, ρώσικα και ότι τέλος πάντων χρειάζεσαι για να επικοινωνείς στους χώρους που δραστηριοποιείσαι.
Αν ήταν σαν εσένα όλοι οι άντρες θα ειχαμε μεινει παρθένες, σε διαβεβαιώ.
Βρε Μάνο σου φαίνεται για άνθρωπος που είναι ικανός να γίνει πατέρας?Αν δεν αλλάξει και δεν θεραπευτεί,γιατί σίγουρα έχει προβλήματα,καλύτερα να μην κάνει οικογένεια.Quote:
Originally posted by Manos88
30 χρονών ρε φίλε - με τις πουτάνες θα κάνεις \"οικογένεια\" ή έστω απόγονους; μιλάω τώρα καθαρά για θέματα αναπαραγωγής γιατί πες ότι κάνεις κοριτσάκι τι θα γίνει μετά; θα την βγάλεις στο κλαρί χωρίς να την ρωτήσεις; θα είναι και αυτή χαμηλού πνεύματος;
picker και ο πατέρας σου τις ίδιες απόψεις έχει για τις γυναίκες?
Τη στιγμή που διαβάζεις τον ευατό σου να αποκαλεί τη μάνα του ******* έχεις δύο δρόμους.Quote:
Η μανα μου ειναι καλη γυναικα αλλα... ******* κι αυτη οπως ολες σας :-)
Ή αντιλαμβάνεσαι και παραδέχεσαι και προσπαθείς να ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ή βρίσκεις τρόπους να δικαιολογείσεις τον ευατό σου
Και μιας και εδώ είναι το ζουμί εγώ θεωρώ ότι το γεγονός ότι κάποιος είναι ειλικρινής δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός.Quote:
Kοιτα... θα σου πω το εξης: Περισυ καταφερα στα 29 μου να κανω την πρωτη μου σχεση. Χωρισαμε μετα απο 15 μερες επειδη πηγα σε μπουρδελο και της το ειπα γιατι ενιωσα τυψεις. Ποιος αλλος θα το ελεγε?
Το δε κριτήριο για την ορθότητα ή μη των πράξεων - σκέψεων βρίσκεται μέσα στον καθεένα (ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι η κοινωνία ολόκληρη βασίζεται σε λάθος απόψεις και μόνο ορισμένοι αντιλαμβάνονται το πόσο λάθος είναι οι απόψεις αυτές) και κάποιες στιγμές έρχονται δραματικά μπροστά. Η εύκολη λύση είναι να τις βαφτίσουμε ενοχές και να τις διώξουμε πάλι πίσω. Η δύσκολη (αλλά και αυτή που θα μας βελτιώσει σαν άτομα) είναι να αντιληφθούμε - παραδεχθούμε - προσπαθήσουμε να ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
Και επειδή δυσχαιρένονται οι σχέσεις ασ απαξιώσουμε και όλους τους άντρες (συμπεριλαμβανώμενου και του πατέρα μας όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε η dalia ανωτέρο) για να νιώσουμε καλίτερα με τον ευατό μαςQuote:
Originally posted by marina38
Quote:
Μα ολοι το κανουν αυτο αλλα κανεις δεν το λεει. Εχεις περασει καμια μερα απο τη Φυλης να δεις τι γινεται? Τρωτε παρα πολυ κουτοχορτο οι γυναικες! Εχω πετυχει ατομα μεσα σε μπουρδελο να χτυπαει το κινητο τους και να λενε: \"Ελα αγαπη μου, ακομα στη δουλεια ειμαι, εχω μπλεξει\". Αληθεια ζειτε στον κοσμο σας! Μπες λιγο στο forum του www.bourdela.com να δεις τι γινεται. Οι μισοι που πανε εκει ειναι παντρεμενοι. Που ζεις? Το μονο μου προβλημα ειναι οτι λεω παντα την αληθεια, αλλα φυσικα καμια γυναικα δεν θα το παραδεχτει ποτε αυτο.
χμμμ λοιπον εχω ενα γνωστο μου που εχει πανω κατω την ιδια γνωμη για τις γυναικες οπως ο πικερ.
Συζηταμε κανα χρονο ισως δυο για το θεμα.
Του ειχα βαλει το θεμα απο ολες τις μεριες.....
Εχει αποκτησει απειρα ψυχολογικα προβληματα.
Προσωπικα εχω σταματησει να συζητω το θεμα εδω και καμποσους μηνες, βαρεθηκα δηλαδη.
Πικερ,
θα ειχα απειρες οπτικες να σου πω, αλλα επειδη εχω συζητησει τοσο πολυ το ζητημα δεν μπορω να το ξαναπιασω.
Μενω μονο οτι αμα εσυ εισαι ευχαριστημενος με το μοντελο που εχεις βρει στους υπολοιπους περισευει.
Εκεινο που με ενοχλει ειναι οτι το δικο σου το στραπατσο προσπαθεις να το κανεις γενικευμενη θεωρια για να βρεις συμμαχους στο σκεπτικο σου μιας και ετσι θα σε βολευε καλυτερα.
Μιλωντας για μενα, δεν εχω παρακαλεσει ποτε γυναικα οπως γραφεις στο τιτλο, εχω συζητησει ναι.
Αλλοτε εχω πεισει αλλοτε οχι.
Λογω επαγγελματος εχω παει και σε πουτανες καμποσες φορες και τις ξερω απο την καλη και απο την αναποδη.
Ποτε δεν μειωσα την γυναικα που πληρωσα και την σεβομουνα που καταδεχωνταν να κανει οτι εκανε για λιγα λεφτα.
Απο τις πουτανες (ημουν και πιτσιρικας τοτε) εμαθα οτι αμα θες να σε σεβαστουν πρεπει να το δειξεις πρωτα ο ιδιος.
Καλημερα.
Συμφωνω απολυτως μαζι σου (σιγουρα με τους αντρες μπορω να επικοινωνησω πολυ καλυτερα) :-)Quote:
Originally posted by krino
Μιλωντας για μενα, δεν εχω παρακαλεσει ποτε γυναικα οπως γραφεις στο τιτλο, εχω συζητησει ναι.
Αλλοτε εχω πεισει αλλοτε οχι.
Λογω επαγγελματος εχω παει και σε πουτανες καμποσες φορες και τις ξερω απο την καλη και απο την αναποδη.
Ποτε δεν μειωσα την γυναικα που πληρωσα και την σεβομουνα που καταδεχωνταν να κανει οτι εκανε για λιγα λεφτα.
Απο τις πουτανες (ημουν και πιτσιρικας τοτε) εμαθα οτι αμα θες να σε σεβαστουν πρεπει να το δειξεις πρωτα ο ιδιος.
Tις πουτανες τις σεβομαι παρα πολυ και εκτιμω απεριοριστα αυτο που κανουν για μενα. Οταν μια γυναικα μου δινεται μπορω να γινω χαλι να με πατησει. Γι\' αυτο και για τις 2 γυναικες που μου εχουν δοθει ως τωρα (εκτος απο τις πορνες) παρολο που δεν τα βρηκαμε, νιωθω αισθηματα αγαπης.
Ειμαι εγωιστης και θελω τη γυναικα να μου υποτασεται, να αποδεχεται μια εστω ελαφρια υπεροχη της προσωπικοτητας μου απεναντι της. Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι. Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
Δυστυχως οι Ελλ(εει)νιδες ειναι ατιθασες και εχουν παρει πολυ αερα τελευταια. Γι\' αυτο βλεπεις ολο και περισσοτερους αντρες να τις αφηνουν για καποιες αλλοδαπες, οι οποιες ειναι και ομορφοτερες αλλα και πιο καλοβολες και υποτακτικες. Πρεπει να καταλαβουν οι δικες μας οτι τον αντρα δεν τον κερδιζεις με τον τσαμπουκα αλλα με την υποταγη.
Εμένα πάλι αν αντικαταστήσω την λέξη \"στραπάτσο\" με την λέξη \"πιστεύω\" θα έγραφα \"ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω\"Quote:
..
Εκεινο που με ενοχλει ειναι οτι το δικο σου το στραπατσο προσπαθεις να το κανεις γενικευμενη θεωρια για να βρεις συμμαχους στο σκεπτικο σου μιας και ετσι θα σε βολευε καλυτερα.
..
οπότε το μόνο που δε με ενοχλεί είναι αυτό
[quote]Originally posted by picker
Quote:
Ειμαι εγωιστης και θελω τη γυναικα να μου υποτασεται, να αποδεχεται μια εστω ελαφρια υπεροχη της προσωπικοτητας μου απεναντι της. Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι. Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
Oταν λες τα πάντα, και αν υποθέσουμε οτι είσαι ειλικρινής, θα μπορούσες να της είσαι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος αν στο ζητούσε?