τελικα δεν εχω καταλαβει.
θυμωσες επειδη νομισες οτι στην πεφτει η θυμωσες επειδη νομισες οτι σε περασε για λεσβια?
μηπως θυμωσες επειδη ενω φανηκε να στην πεφτει, τελικα δεν στην επεσε?
Printable View
θυμωσα με το οτι μου προτεινε το γκει μπαρ και ναι επειδη υπονοησε οτι εγω ειμαι ομοφυλοφιλη και να πως εξηγειται η υπολοιπη συμπεριφορα της ! τωρα αν δεν ειχε παρακτραπει με τις χειρονομιες χεστηκα για τα υπολοιπα θα μπορουσε νατα κανει και ενας αντρας ! εσυ πως κρινεις το συνολο της συμπεριφορας της ?
εδω εφτασε στο σημειο να με αποκαλει παγο
ε ,αντε πες το επιτελους, μας εσκασες.
κοιτα,
τα σχολια και οι χειρονονομιες της, μεταξυ μας το λεμε οτι δειχνουν να φλερταρει. δεν ειναι καμια αποδειξη που μπορεις να χρησιμοποιησεις σε τριτους.
δλδ, θα πεις, μου ειπε αχ τι καλα να μας τριβανε κι εμας, και θα σου πουν οτι εχει πονηρο μυαλο. η κοπελα ηταν κουρασμενη κι εσυ την κατηγορεις για αισχη και να πας να κοιταχτεις.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ αποψη ειναι οτι σου κωλοτριβοταν.
ηταν ομως απολυτως μεσα σε κοινωνικο πλαισιο και δεν αποδεικνυεται τπτ.
το να σου προτεινει ενα μπαρ ακομα και γκει μπαρ, επισης δεν ειναι μηνυσιμο.
να σου πω κατι που ρωτας σε ενα αλλο σημειο.
ΝΑΙ, μπορει να σε περασε για λεσβια και να κωλοτριβοταν για επιβεβαιωση κι οχι γιατι ηθελε να προχωρησει σε κατι.
μπορει και να μην σε περασε για τπτ αλλα να προσπαθουσε να σε προσσεγγισει.
ok σε ευχαριστω με καλυψες
Όχι μην το αφησεις ετσι Μαρία. Δεν ηταν κάποια τυχαία ή καποια φιλη σου να σου τα κανει αυτά. Ήταν η φυσιοθερπευτρια σου. Συνεπως μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας άρα σεξουαλική παρενόχληση. Είναι παράνομο αυτο που έκανε. Όπως κι οι απειλές περί μήνυσης που ταχαμου δηθεν θα τις έπαιρνε πίσω. Να κινηθείς νομικά να της γινει μάθημα. Κι αν δεν είσαι εσύ θα είναι καποια άλλη το επόμενο θυμα. Άσε που δεν ξερεις τι σκοπό ειχε στο γκει μπαρ.. πιθανον να σε κερνουσε μερικά ποτά εκει και μετα..
καλα, εσυ εισαι τρολαρα απ τις λιγες. οχι οτι δεν το καταλαβαμε απ την αρχη ;)
ποιος ειναι η τρολαρα ?
Μαρία η κοπέλα εχει θέματα έχω επιλέξει να την αγνοώ όπως ίσως κατάλαβες.
Απλα να ξερεις κοπέλα μου ότι η σεξουαλικη βια μεταξυ γυναικών ειναι αληθινή. Υπάρχει ενα πολύ ωραίο βιβλίο με τίτλο "Women to women sexual violence: does she call it rape?" που είναι πολύ κατατοπιστικο. Ενδεικτικά από τη σύνοψη:
"..Ranging from date and acquaintance rape, to domestic sexual abuse by partners, to sexual harassment in the workplace, these explicit and harrowing stories provide a fuller understanding of woman-to-woman sexual violence than exists anywhere else"..
Το χειρότερο ειναι ότι υπάρχουν γυναίκες θύματα σεξουαλικής βιας ανδρών, που εμπιστευονται μόνο γυναίκες επαγγελματίες, για να πέσουν τελικά θύματα των αρρωστημένων πράξεών τους. Δε χρειάζεται να σκεφτεσαι αν σε θεώρησε ομοφυλόφιλη ή όχι, απλά αυτο που έκανε εν ώρα εργασίας ήταν σεξουαλική παρενόχληση.
σ ευχαριστω για ολα εισαι γυναικα η αντρας ?
Με τη βοήθεια του θεού τέκνο μου βρέθηκε ο κατάλληλος να σου πει αυτά που θεσ να ακούσεις με τις υγιές σου
επισης !ευχαριστω πατερ !
Με αυτό το κουλο θέμα που διάλεξες να μας πεις μην περιμένεις τίποτα σοβαρό μόνο οι γυναίκες απαντάνε σοβαρά σε όλα οι παλιές όχι εσύ σαν κι εσένα έχουμε κι άλλους