Quote:
Originally posted by Andrew
Ίσως αν είχες μικρότερα αδελφάκια θα καταλάβαινες πόσο δύσκολο είναι να τα δεις σαν ... παιδιά σου. δεν γίνεται. νιώθεις συνέχεια ότι είστε στο ίδιο στάδιο ακόμη και αν αυτά είναι μικρότερα... είναι αδέλφια σου! όσο απροστάτευτα νιώθουν εκείνα άλλο τόσο νιώθω και εγώ. Όταν πρόκειται να πάρω αποφάσεις για εμένα δεν έχω αμφιβολίες γιατί ξέρω ότι ότι και να γίνει θα το αντέξω, θα το χειριστώ εγώ όπως ξέρω... όμως τα παιδιά πρέπει να τα διαβάζεις, να τα κατανοείς και εγώ δεν μπορώ να τα διαβάσω ακόμη... είναι πολύ πολύπλοκα για μένα, πολύ δύσκολα και δυσνόητα. Γενικά όμως τα παιδιά είναι πολύπλοκα πόσο μάλλον παιδιά που έχουν τέτοιες εμπειρίες. Εγώ έτυχε να είμαι εκφραστικός και έβγαζα την αγανάκτηση μου σε σωματικές δραστηριότητες όμως αυτό δεν δουλεύει σε όλους... έτυχε να ζητήσω βοήθεια από ψυχίατρο και με βοήθησε να αποβάλλω τον θυμό μου. Αυτός ο θυμός που βγάζω τώρα δεν είναι για μένα... είναι για τα αδέλφια μου. Εγώ έχω μείνει με μια απογοήτευση για αυτά τα άτομα... όταν ξεθυμώσεις με κάποιον ενώ ο ίδιος δεν έχει αλλάξει νιώθεις μια απογοήτευση και λες ήμουν θυμωμένος για αυτόν τον άνθρωπο; είναι τόσο λυπηρός που δεν θα πρεπε να του θυμώνω... απογοητεύομαι όμως που ήταν γονέας μου. Έμαθα όμως και το αποδέχτηκα ότι η ζωή είναι ΑΔΙΚΗ. Είναι ο νόμος έτσι... άλλοι γεννιούνται με AIDS άλλοι με αναπηρίες... ε εγώ γεννήθηκα με σκάρτους γονείς. Αυτή είναι η αρρώστια μου... την δέχτηκα όμως και προχωρώ. Η ομίχλη στο μονοπάτι μου είναι η άθλια συμπεριφορά του πατέρα μου στα αδέλφια μου... αυτό μου κάνει μεγάλο κακό αφού όλο το σπίτι, όλα αυτά που περνάνε τα ίδια τα παιδιά μου θυμίζει τα δικά μου που πάλεψα πολύ να τα αφήσω στην άκρη. Όμως προσπαθώ να μην σκέφτομαι εμένα και να κοιτάξω αυτά αλλά το μόνο που μπορώ να τους προσφέρω είναι βοήθεια και αγάπη. Όχι πατρότητα ούτε εμπειρίες και σωστά παραδείγματα. Σε αντίθεση με τους γονείς μου δεν θα ήθελα να είμαι ένας απροετοίμαστος και ανώριμος γονέας γιαυτό και δεν θα τα πάρω ποτέ υπ ευθύνη μου.
Δεν θα χρειαστεί Ανδρεα (θα το δείς.....)