ntrinnnnnnnnnnnnnnnntrinnnnnnnnnnnnnnnnnn einai kaneis edw???????????????????????? ma pou einai tetoia wra????pali monaxi me afisan???AAAAAAAAA oi afilo3enoi:mad::mad::mad::mad:
Printable View
ntrinnnnnnnnnnnnnnnntrinnnnnnnnnnnnnnnnnn einai kaneis edw???????????????????????? ma pou einai tetoia wra????pali monaxi me afisan???AAAAAAAAA oi afilo3enoi:mad::mad::mad::mad:
o kairos....apo nefelwdis...mexri..vrase oryzon....menw se e3oxi me dentrakia trygyrww ...eksw den fysaei apla :mad::mad:gyrw sta 7 mpofor anetotata..oi loipoi sto spiti koimounta ton upno tou dikaiou...egw klassika den nystazw...akouw kai ton aera eksw kai lew ase kalytera...better ksupnia....gmt....den thelw na eimai moni otan fysaei toso polu eidika vradi kai eseis pali leipete apopse:(:(:(:(:(
y.g. eytyxws molis petyxa mia xazo-amerikaniki seira sto mega paw na ksaplwsw na tin xazepsw mpasssssssssss kai apokoimithw
Πρόσεξα ότι από όταν πάτησες το πόδι σου στα φαντάσματα, μας αποσυντόνησες τελείως!!!
Μωρέ μπας και είσαι σαμποτέρ?:D
kala sniff...klaps...mpou...den tha ksanarthw... klapssssssssss etsi kleiste mou ti portaaaaaaaaaa afiste me e3w apo kruo Mr Webbyyyyy :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
xaxaxaxaxxaxaxa:DQuote:
Originally posted by aggeloydaki
kala sniff...klaps...mpou...den tha ksanarthw... klapssssssssss etsi kleiste mou ti portaaaaaaaaaa afiste me e3w apo kruo Mr Webbyyyyy :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
τι κλαψουρίζεις ρε πιτσιρίκι?
τι ηλικία έχεις αλήθεια?
omologw aney ixnous alitheias...oti eimai gennhtheisa 20/1 tou swthriou etous 1976 !!!!!!
Mpa...den feygw telika apo edw...sigaaaaaaaaaaaaaa mi sas kanw to xathri..oxi oxi oxiiiiiiii edw tha meinwwwwwwwwww tis kalhnyxtas ta filia mi moy ta dineissssssssssssssss klp klp klp (klap klap klap) to enthermo koino:P
Πέρασα κι εγώ μια βόλτα από δω, κοροιδεύοντας τον εαυτό μου, μένοντας μέσα και καλά για να διαβάσω και αντ' αυτού χαζεύω, τριγυρνάω σα το φάντασμα δεν ανοίγω βιβλίο και μέσα σε ολα αυτά τιμωρώ και τον εαυτό μου βλέποντας Ασκητή :o
Κάτω από την οθόνη υπάρχει το βιβλίο που "διαβάζω" που χρησιμεύει περισσότερο για να γράφω κάπου τα κομμάτια που κατεβάζω από το kazaa :D:D
wxxxxxxxxx kai egw to Dr. T. Askiti vlepw twra....latinnnnnn les na einai kolhtiko??????
Εμένα πάλι ο Ασκητής με κάνει να βγάζω καντήλια!:mad::mad:
Καλή ευφράδεια λόγου, καλή μούρη για τηλεόραση αλλά από ψυχοθεραπευτική σκέψη, όση και ο σκύλος μου!
prepei na tonisw paraytaaaaaaaaaa oti ta thlewnimata apelpismenwn thletheatwn/triwn pou dexetai..einai akrws diaskedastika:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ένα φεγγάρι σιγανό,
πρωί πρωί στον ουρανο,
έγραφε τ' όνομα σου στο κενό.
Κι έκανα μια τρελή ευχή,
αχ,να γινόσουν εποχή
κι ένας μακρύς χειμώνας με βροχή.
Στις νύχτες σου να τυλιχτώ,
μαζί να μας ονειρευτώ
και στο όνειρο αυτό να ξεχαστώ....
Είπα μπας και απόψε μπορέσω να κοιμηθώ νωρίς...αλλά για την ώρα ατύχησα...μπρε σειςςςςς πολύ ερημικό αυτό το "κάστρο" άλλα φαντασματάκια εκτός εμού και της λάτιν πιγκκκκκκκ δεν έχει???ελάτε έξω μκρά φαντασματάκια δεν θα σας φάμεεεεεεεεεεεεεε πρόμιςςςςςςςςςςςς:P:P:P:P
Aggeloydakion,
Πρόσεξα ότι διάβασα το μήνυμα σου με μεγάλη ευκολία...... και μετά είδα ότι πέταξες τα γκρικλίσια!
Κράταααααα, και υπόσχομαι να στρατολογήσω κι άλλα φαντασματάκια!
αν είναι να φέρεις κόσμο στο πάρτυ μας υπόσχομαι να γράφω ελληνικάαααααααααααααααα καλέεεεεεεεεεε βαρέθηκα τόσες μέρες μοναχούλα μου εδώ μέσα :( :(...άσε που δεν περνάει και κανείς έξω από το παράθυρο να έχω κάτι να σχολιάζω...αλήθεια έχεις βάλει λάμπες φθορίου να κάνουμε και οικονομία????:D
Αν και η ώρα είναι νομράλ και κανονικά δε θα έπρεπε να γράφω εδώ, να πω ότι στην αρχή τον Ασκητή (δηλαδή πριν καμια τετραετία) τον είχα σαν μέντορα. Τώρα μ' 'εχει ξενερώσει εντελώς με τις υπερβολικά ηθικολογίστικες αντιλήψεις του. Δε μπαίνει σχεδόν καθόλου στο πώς αισθάνονται οι άνθρωποι σε μια σχέση παρά μόνο στο πώς θα γίνουν τα αδύνατα δυνατά για να μη διαλυθούν αυτές με όποιο τίμημα και κάπου μ' εκνευρίζει αυτό.
Ο χρόνος που αφιερώσαμε να μιλάμε για τον ασκητή είναι ήδη υπερβολικός. Ουστ, ουστ!
Λοιπόν, μόλις έφτιαξα καφέ (και μη ρωτήσει κανείς το κλασσικό: τέτοια ώρα καφέ? Και πως θα κοιμηθείς?.............σαν πουλάκι θα κοιμηθώ, εγώ δεν είμαι φάντασμα, ακούς αγγελουδάκι????)
Σήμερα νομίζω ότι είμαι μόνος σε όλο το νετ! Σε όποια στέκια μου κι αν πήγα, απίστευτη νέκρα!
Ξυπνήστεεεεε!!!!