-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΠΑΙ ΜΠΑΣ ...ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΗΝ ΠΕΜΠΤΗ...ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΔΑΧΤΥΛΙΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ..Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΦΙΛΙΑ ΡΑΝΙΑ..
-
Ρανια καλωσορισες
τι δεν πηγε καλα με την επεμβαση δακτυλιου και προχωρας σε αλλη λυση?
την επεμβαση θα την κανεις αυτη την πεμπτη? δλδ, σημερα?
καλη επιτυχια και καλη ευκολια σου ευχομαι.
σε περιμενουμε γερη και χαρουμενη να μας πεις τα νεα σου και την εμπειρια σου :)
-
Ρανια καλημερα.
Πες μας σε παρακαλω πολυ τι πηγε στραβα με τον δακτυλιο??
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
Περιμενουμε ανυπομονα νεα!!!
Γραψε λιγα στοιχεια για σενα οπως κιλα υψος ηλικια κτλ.
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Geia sas
To onoma mou einai Anastasia, eimai 28 etwn, 180 ipsos kai girw sta 130 kila. Vrika auto to topic ka8ws epsaxna sto internet gia tin idanikoteri xeirourgiki me8odo gia tin periptwsi mou.
Klinw perissotero pros to gastriko bypass ka8ws diavazw pantou oti makroxronia einai to pio apotelesmatiko (ligoteres pi8anotites na ksanapareis epipleon kila).
Ta teleftea 15 xronia kataferna me austires diaites na ftanw sxedon sto idaniko kai meta evaza 40 kila kok
Exw kourastei ipervolika..
O logos pou fernw auto to palio topic stin epifaneia einai gia na rwtisw ean meta apo 2 xronia me to daktilio exete sta8eropoih8ei kai ean upostirizete tin arxiki sas idea oti itan i kaliteri me8odos gia esas.
-
Γειά σου,Αναστασία!
Δυστυχώς τα περισσότερα παλιά μέλη δεν είναι πλέον ενεργά,αλλά υπάρχει ένα άλλο φόρουμ αποκλειστικά αφιερωμένο στις βαριατρικές επεμβάσεις,
όπου,πιστεύω,μπορείς να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς...Θα το βρεις εδώ: --->daktylios.gr
Αν θέλεις τώρα την προσωπική μου εμπειρία αναφορικά με τον γαστρικό δακτύλιο αυτή είναι αρνητική και θεωρώ πως τελικά δεν ήταν η κατάλληλη μέθοδος για μένα.
Ήταν πολύ επώδυνη η πρόσληψη τροφής,πολλοί εμετοί,δυσκολία κατάποσης νερού,πνευμονική αναρρόφηση,πνιγμός,επώδυνο γέμισμα δακτυλίου...τι να λέω τώρα...
Έχασα αρκετά κιλά αλλά πολύ εύκολα πήρα το μεγαλύτερο μέρος τους μετά από τέσσερα χρόνια...Μετά απ'όλα αυτά αν τότε είχα τη σημερινή μου γνώση κι εμπειρία,
θα είχα κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια διατροφής και άσκησης και δε θα είχα προχωρήσει σε καμία επέμβαση.
Αυτό κάνω και τώρα κι έχω περισσότερα κιλά από σένα και λιγότερο ύψος.Έχω διανύσει όμως πολύ δρόμο και μέσα μου...Βέβαια,εσύ ξέρεις τις αντοχές σου...
Πάντως κι εμένα αυτό με είχε δελεάσει:το να μην πάρω ποτέ ξανά το βάρος που θα έχανα(κάτι που τελικά δεν συνέβη...)
Κι η δική μου γνώμη είναι πως το γαστρικό bypass είναι μεν αποτελεσματικότερη μέθοδος,αλλά και πιο σοβαρή ως επέμβαση και δη μη αναστρέψιμη...
Ψάξ'το πολύ καλά πριν το πάρεις απόφαση!Μέθοδο,γιατρούς,τα πάντα όμως!Ελπίζω να καταλήξεις στην καλύτερη για σένα μέθοδο!Καλή σου επιτυχία και δύναμη!
-
Σε ευχαριστώ πολύ Nadine :)
Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που αντιμετώπισες. Εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να φτάσουμε το στόχο μας. :)
-
Να'σαι καλά,Αναστασία μου!Σ'ευχαριστώ κι εγώ...
Θα φτάσουμε στο στόχο μας!Αυτό είναι δεδομένο!
Απλά,ελπίζω να μην είναι αποτέλεσμα αποσύνθεσης! ;)