χεχε...Κλειω, Κλειω....αυτο έγραφα....:)Quote:
Originally posted by Kleiw
Ο δικός μου κύκλος δεν με οδηγεί στα δικά σου συμπεράσματα ........... ισως βέβαια να μην έχω τη σωστή εικόνα ........ δεν είμαι και τόσο κοινωνική ...........
Printable View
Ο δικός μου κύκλος δεν με οδηγεί στα δικά σου συμπεράσματα ........... ισως βέβαια να μην έχω τη σωστή εικόνα ........ δεν είμαι και τόσο κοινωνική ...........
Quote:
Originally posted by liberchild
Nα σας πω μάγκες, τα προχωρημένα και ανοιχτά μυαλά, είναι εντελώς διαφορετικό, από τα μονίμως ανοιχτά πόδια, γκέγκε ή νάκα γκέγκε ?
σωστο....
:cool:
Ενα παραδειγμα σχετικο με το post. 20αραΣυμφοιτητρια μου λεει σε συζητηση που συμμετειχα σε καφε: Μου την επεσε ο Τασος πολυ ωραιο παιδι απο τη σχολη,κουκλος κ καλο παιδακι αλλα παραλληλα με γουσταρει κ ο Γιαννης ενας 29ρης ασκουμενος δικηγορος , μπουλης δε λεω, δεν ειναι ωραιος αλλα εχει αμαξαρα bmw, κ επισης οικονομικη ανεση θα με πηγαινει club,μπουζουκια...ενω ο Τασος σερβιτορος δουλευει να βγαζει τα εξοδα του.Λεω να κατσω στο δικηγορο εσεις τι λετε?
Αυτουσιο κομματι απο την κουβεντα.
Βγαλτε τα συμπερασματα σας.
Νεοελληνιδα
Ποσο χρονών είσαι ? Ο ξαδερφός μου που είναι φοιτητής και δεν εχει χρήματα ούτε για καφέ , αντιμετωπίζει πρόβλημα ......... δεν μπορεί να κεράσει ούτε τον εαυτό του εναν καφέ ........ πόσο μάλλον .........Quote:
Originally posted by must...live...
Ναι όντως Κλειώ μου, σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι λίγο διαφορετικά. Λίγο όμως. Εγώ αναφέρομαι για την ηλικία μου, και γενικότερα ας πούμε τις ηλικίες 15-27.
βρε συ φιλ,Quote:
Originally posted by Phil_85
Ενα παραδειγμα σχετικο με το post. 20αραΣυμφοιτητρια μου λεει σε συζητηση που συμμετειχα σε καφε: Μου την επεσε ο Τασος πολυ ωραιο παιδι απο τη σχολη,κουκλος κ καλο παιδακι αλλα παραλληλα με γουσταρει κ ο Γιαννης ενας 29ρης ασκουμενος δικηγορος , μπουλης δε λεω, δεν ειναι ωραιος αλλα εχει αμαξαρα bmw, κ επισης οικονομικη ανεση θα με πηγαινει club,μπουζουκια...ενω ο Τασος σερβιτορος δουλευει να βγαζει τα εξοδα του.Λεω να κατσω στο δικηγορο εσεις τι λετε?
Νεοελληνιδα
απο οσα γραφεις δειχνεις ασχετος με το πως και γιατι ψαχνουν οι γυναικες και ιδιως μια εικοσι χρονων του σημερα κατα μεσο ορο τουλαχιστον.
Αυτο που την ενδιαφερει ειναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ την οποια μπορει να βρει.
Και παλι θα πω οτι δεν δικαιολογω ουτε υοθετω.
Και αν θες τετοια στορυ ειναι μακρια απο το δικο μου στυλ.
Τουλάχιστον αν μαζεψουμε τους δικούς μου και τους δικούς σου γνωστούς , μπορούμε να μιλήσουμε για κάπως πιο αξιοπιστο δείγμα ........... ;)Quote:
Originally posted by Sofia
χχαχα...θυμηθηκα εξοδο σε γιορτη φιλης...σε μπουζουκια...τραγικη εμπειρια...να σου πω ομως κατι: το παιχνιδι αυτο παιζεται με 2.εννοω πως υπάρχουν κ οι νεοέλληνες που παιζουν το παιχνιδι με τη νεοελληνιδα.αυτοι που θεωρουν πως επειδη λεγονται καπως, εχουν πολλά μηδενικα στον τραπεζικο τους λογαριασμο κ αυτοκινητο που το θεωρουν προεκταση του ανδρισμου τους μπορουν να εχουν οποια τους γυαλισει....Quote:
Νεοελληνιδα
αρα αποφασιζεις που θα παιξεις...εννοω με τί τύπου γυναικα....
Βαρετή...Quote:
Νεοελληνιδα
Καταρχην δε ζητησα να με κρινεις, οπως δεν σ εκρινα ποτε εγω πρωτος, κ τι ειναι αυτο με το στυλ δεν το καταλαβα. Νομιζεις οτι με νοιαζει το στυλ σου?
Quote:
Καταρχην δε ζητησα να με κρινεις, οπως δεν σ εκρινα ποτε εγω πρωτος, κ τι ειναι αυτο με το στυλ δεν το καταλαβα. Νομιζεις οτι με νοιαζει το στυλ σου?
πως καταλαβες οτι πρεπει να σε νοιαζει?
Εγω για τον εαυτο μου μιλησα.
Φιλ προσπαθεί να σου πεί (πούμε) : Ναι , υπάρχει αυτό το στυλ , αλλα απο εσένα εξαρτάται αν θα του δώσεις σημασία . Δεν είναι το μοναδικό στύλ γυναίκας που υπάρχει ............. ψάξε το στύλ που θες .........
(οπως και εγω οταν έψαχνα για άντρα , αυτούς που έκαναν την μόστρα τους με το \'\'οτιδήποτε\'\' (π.χ. αυτοκίνητο) δεν τους έδινα σημασία ......... έψαχνα τον άνθρωπο)
βλέπω εδώ και ώρα πως το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και είπα να μπω να το κοιτάξω...
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ! ! !
τη σήμερον ημέρα μπορεί κανείς να βρεί τα Π Α Ν Τ Α σε ότι αφορά το άλλο φύλο! Η ποικιλομορφία είναι τεράστια, ο καθένας επιλέγει και πορεύεται! Γυναίκες εύκολες, δύσκολες, καλές, κακές, ματαιόδοξες, ευαίσθητες και ό,τι άλλο βάζει ο νους του καθενός!
Κλειώ είμαι 23. Βασικά δεν είναι το πρόβλημα ότι κάποια θα επιλέξει τον πλούσιο από το φτωχό. Αυτό είναι κάπως πιο αναμενόμενο λόγω της οικονομικής μιζέριας και δε συμβαίνει απαραίτητα μόνο στην Ελλάδα. Το ζήτημα είναι όταν κάποια έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα φτωχό που της ψιλοαρέσει και το τίποτα θα επιλέξει το δεύτερο. Εκεί είναι που τρελλαίνεσαι σε αυτή τη χώρα.
Ασε βρε κέλλυ, όποιος ασχολείται με τα πίττουρα τον τρώνε οι κότες, μην την ψάχνεις, απογοητεύομαι με τα σκολιαρόπαιδα....
ναι,κάπως έτσι....Quote:
Φιλ προσπαθεί να σου πεί (πούμε) : Ναι , υπάρχει αυτό το στυλ , αλλα απο εσένα εξαρτάται αν θα του δώσεις σημασία . Δεν είναι το μοναδικό στύλ γυναίκας που υπάρχει ............. ψάξε το στύλ που θες .........
α! κ την επομενη φορά πες στη συμφοιτήτρια να φακελωσει σε ενα excelακι τους υποψήφιους γαμπρους, ανα κατηγορια: αυτοκινητο, σπιτι, εμφανιση......να μη μπερδεύεται η κοπελα....