Originally posted by Leon
Γεια σας και από εμένα.
Με λένε Λεωνίδα είμαι στα 32 έχω ύψος 1.75 και είμαι 130 κιλά...
Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες με δίαιτες διαφόρων τύπων οι οποίες πάντα είχαν αποτέλεσμα, για όσο κρατούσαν, αλλά πάντα ήταν προσωρινό και φυσικά με την διακοπή της κάθε δίαιτας ερχόντουσαν πίσω τα κιλά που έχανα και έφερναν μαζί και την παρέα τους :P
Είναι αρκετός ο καιρός που με απασχολούσε το θέμα μπαλονάκι μιας και μόνο αυτό γνώριζα σαν ασφαλή και πλήρως αναστρέψιμο και ασφαλή τρόπο για να χάσει κάποιος κιλά.
Ομολογώ ότι είμαι από τα άτομα που δεν ψάχνονται και πολύ σε ότι έχουν σκοπό να κάνουν στην ζωή τους κι έτσι μόλις χθες έκανα τις πρώτες μου αναζητήσεις στο internet μιας και είχα πάρει τις αποφάσεις μου ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Φυσικά εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στο φόρουμ αυτό και πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως μου έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο δεδομένου ότι περνάω πάρα πολλές ώρες online κάθε μέρα μιας και το internet για εμένα είναι κάτι σαν προέκταση της πραγματικής μου ζωής η οποία ευτυχώς δεν είναι ούτε ανιαρή ούτε επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα παραπάνω κιλά μου.
Για να μη μακρηγορώ (λες και δεν το έχω κάνει ήδη :P ) όπως είπα και παραπάνω μόλις χθες έκανα τις πρώτες αναζητήσεις μου για το θέμα στο internet και μόλις χθες έκανα και τις πρώτες επισκέψεις μου σε 2 γιατρούς για το θέμα των κιλών μου και τις πιθανές λύσεις/μεθόδους που θα μπορούσα να ακολουθήσω, αποκλείοντας φυσικά πλέων τις δίαιτες και το μπαλόνι.
Έτσι χθες το απόγευμα βρέθηκα στο ιατρείο του κυρίου Καραϊνδρου (
www.paxysarkia.gr) και μετά από αρκετή συζήτηση μαζί του, οπού ομολογουμένος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, πείρα την απόφαση να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον γνωστό δακτύλιο μιας και σήμερα έχω την ονομαστική μου γιορτή.
Το ραντεβού είναι κανονισμένο για την Μ.Τρίτη με ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει και Μ.Δευτέρα αν μπορέσει ο γιατρός και μπορώ να πω πως για αυτή μου την απόφαση σημαντικό και καθοριστικό λόγο έπαιξε η παρέα σας εδώ και φυσικά τα αποτελέσματα τα οποία βλέπω πως έχετε δει οι ήδη δεμένοι ;)
Ένας ακόμη λόγος που με έκανε να πω έτσι αβίαστα ναι στην επέμβαση αυτή ήταν η συνομιλία που είχα με δυο κοπέλες που είχαν ήδη τον δακτύλιο ένα μήνα η μια και μόλις μια βδομάδα η άλλη στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου οι οποίες κοπέλες απλά με έκαναν να νιώσω την ασφάλεια που ήθελα την οποία ήδη είχα νιώσει σε αυτό το φόρουμ στην πολύ μικρή επαφή που είχα πριν πάω στον γιατρό.
Ζητάω συγνώμη για το μεγάλο μου post αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε άλλο τόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα μου να έρθει η ώρα να δεθώ κι εγώ γιατί ειλικρινά θέλω να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής μου και να μπορώ να κάνω κι ένα δώρο στους ανθρώπους που με αγαπάν και αγαπάω και μου έχουν σταθεί και ειδικά στην αραβονιαστικιά μου η οποία πραγματικά δεν με έχει κάνει ούτε μια στιγμή να νιώσω άσχημα για τα κιλά μου αλλά ούτε και έχει αλλάξει στο παραμικρό η συμπεριφορά και το ενδιαφέρων της για εμένα έστω κι αν με γνώρισε κατά 30 κιλά πιο αδύνατο.