Δεν ζυγιζομαίιιι!Δεν ζυγιζομαιιιιι!!! Καταστροφή.... έφυγα για το 3ήμερο και έφαγα, και δεν υπάρχει περίπτωση να ζυγιστώ αν δεν δω την κοιλιά μου να ξεφουσκώνει... οπότε το ζύγισμα μαου μετατείθετε για το τέλος της εβδομάδας
Printable View
Δεν ζυγιζομαίιιι!Δεν ζυγιζομαιιιιι!!! Καταστροφή.... έφυγα για το 3ήμερο και έφαγα, και δεν υπάρχει περίπτωση να ζυγιστώ αν δεν δω την κοιλιά μου να ξεφουσκώνει... οπότε το ζύγισμα μαου μετατείθετε για το τέλος της εβδομάδας
Εγώ πάλι είμαι στην άλλη πλευρά.... Δεν πρόκειται να ξανααφήσω τη ζυγαρίτσα μου με τίποτε!!!
Όποτε την παρατάω εκεί στη γωνίτσα της να κάθεται παραπονεμένη, πάντα παχαίνω...
Το όλο σκηνικό της παραπονεμένης ζυγαρίτσας βέβαια είναι το εξής: έστω ότι ενώ ζυγίζομαι κάθε μέρα, το πρωί, ένα πρωινό αποφασίζω να μην πατήσω το πόδι μου στο "ζυγιστικό σκαλάκι" μου γιατί την προηγούμενη έφαγα πιο πολύ και ΦΟΒΑΜΑΙ να δω το αποτέλεσμα... Οπότε λέω στον εαυτό μου"μην ανέβεις σημερα, κάνε όλη μέρα δίαιτα και ανεβαίνεις αύριο, ώστε να μην απογοητευτείς".... Έλα σου όμως που τελικώς εκείνη τη μέρα αντί για δίαιτα παρεκτρέπομαι, οπότε δεν ανεβαίνω ούτε την επόμενη και κάπως έτσι πάει και κυλάνε οι μέρες και ανεβαίνουν τα κιλά...
Γενικώς φοβάμαι τις ζυγαριές ΠΑΡΑ πολύ... Αλλά όταν κρατάω την ψυχραιμία μου και καταφέρνω να ανεβαίνω, να δω τα αποτελέσματα, όποια και αν είναι, τότε αυτομάτως με κρατάω και σε λιγικούλια κιλάκια, ή αναλόγως αν έχω πάρει αρχίζω σιγά σιγά και χάνω... αρκεί να παραμένω ψύχραιμη και αν δω ότι πήρα ένα κιλό να μη σταματήσω να ανεβαίνω.
elpida. marou_laki μπράβο κορίτσια!!! Προβλέπω ότι θα είστε και οι δύο κορμάρες και θα περάσετε ωραία το καλοκαίρι σας Κρήτη... elpidaki μην αγχώνεσαι για τον γάμο! θα είσαι μια κουκλάρα αρκεί να έχεις και καλή διάθεση... Η διάθεση παίζει παρα παρα πολύ βασικό ρόλο στο πώς δείχνουμε... αυτή είναι η εξωτερική μας εικόνα στην ουσία.
Λοιπόν, τελικά ζυγίστικαααα, ζυγίστικαααααα και δεν είναι τόσο χάλια όσο περίμενα, 200 γραμμάρια πάνω κι έγω έτρεμε ότι θα έβλεπα πάλι τα 70 φεύγα.... απαπαπα. Ευτυχώς δεν με πρόδωσε η ζυγαριά μου!!!χαχαχα
χεχεχεεε.... πολύ χαίρομαι Ελπιδάκι.... Η αλήθεια είναι ότι έχεις μια σχέση αγάπης και μίσους με τη ζυγαριά και συ, αλλά να, είδες? οι κόποι σου δεν πάνε καθόλου χαμένοι... Κιλάκι το κιλάκι αδειάζει το σωματάκι :)
ʼντε... και εις... κατώτερα!!! (νομίζω είναι από τα λίγα πεδία που είναι καλό να το λέμε αυτό! :P )
ELPIDA & KYVELI ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΣΑΚΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!
1 week later και ακόμα στα ίδια κιλά.. αλλά την έσπασα την δίαιτα οπότε το ότι έμεινα σταθερή καλό είναι. Από σήμερα επιστροφή στην βοσκή και στην θερμιδομέτρηση και next week ευελπιστώ σε απώλεια
Βοσκη και θερμιδομετρηση οκ,αλλα μην το παρακανεις ετσι;;ΟΧΙ κατω απο 1000 τη μερα...εγω εχω μπλεξει με την εξεταστικη αλλα τη παλευω οσο μπορω...τουλαχιστον δεν τρωω ζαχαρη..μεγαλο κατορθωμα!
Τι να μην το παρακάνω που περιμένω να αδιαθετήσω και με έχει πιάσει πανικός;;; Θέλω να τα φάω όλα τώρα!!! Μπορώ??? Γλυκά, αλμυρά τα πάντα και αυτός ο προεμμηνοριακος εκνευρισμός δεν με βοηθάει καθόλου. Έχω λυσσάξει λέμε, προσπαθώ να κρατηθώ αλλά δεν με βλέπω για μεγάλα κατορθώματα μέχρι να περάσουν και αυτές οι δύσκολες μέρες του μήνα?..
ειμαστε λιγο ατυχες ελπιδα μου οι γυναικες σε αυτο τον τομεα δυστυχως...πανω εκει που λες οτι πας να στρωσεις, να μπεις στον ισιο δρομο, τσουπ ερχεται η αδιαθεσια!!!:(:(:(....αλλα υπομονη γλυκια μου!...λιγες μερουλες ειναι, θα περασουν!
Καλησπερα παιδες!!!!!!!
Να ηξερες ελπιδα πως σε καταλαβαινω!!!!!!!!!
Σημερα αυριο περιμενω και εγω το ευχαριστω,και μου'ρχεται να φαω τα σωθικα μου ,τα σιδερα,το ψυγειο ,τον διπλανο μου και παει λεγοντας!!!!
Τι μερες και αυτες!!!!!!!
Αμαν πια!Ποτε να περασουν να παει και ο ιουνιος οπως ελπιζω!!!!!11
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
Έχω ψιλοαγχωθεί? Έχω να ζυγιστώ μέρες και εν μέρει το κάνω επίτηδες. Θέλω να κοπεί αυτή η εξάρτηση από την ζυγαριά μου και είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Θέλω να ανέβω και να με δείξε 2 κιλά κάτω και μακάρι έτσι να γίνει αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω κόψει την θερμιδομέτρηση γιατί οι άνθρωποι μου υποστηρίζουν ότι αυτό με κάνει να τρώω όλο και λιγότερο και τώρα κάνω διατροφή κατά προσέγγιση και έχω αγχωθεί ότι μπορεί και να ξεστράτισα αρκετά και να μην έχω καταλάβει πόσο αφού δεν ζυγίζομαι. Ελπίζω να έχουν πάει καλά τα πράγματα. Εξάλλου έχω αλλάξει στόχους για αυτό το καλοκαίρι, θέλω απλά να φτάσω το περσινό μου βάρος όχι να χάσω αυτά και άλλα τόσα και να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα όταν επιστρέψω από τις διακοπές. Wish me luck? λογικά τέλος της εβδομάδας η αρχές τις επόμενης θα ζυγιστώ και έχω αγχωθείιιι