Μισώ τις εκλογές.... ναι ναι τις μισώ... ακόμα δεν γύρισα και τρέχω πανικόβλητη...
Printable View
Μισώ τις εκλογές.... ναι ναι τις μισώ... ακόμα δεν γύρισα και τρέχω πανικόβλητη...
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Τι κακό κι αυτο! Να κανεις τόση προσπάθεια, τόση αυτοκριτική, τοση αναλυση σε βάθος εαυτού για να συνειδητοποιήσεις πως τελικά 1.70 με 70 κιλα δεν ειναι και το τελος του κόσμου, (ίσα ισα, δεδομενου οτι την περισσοτερη ζωή μου την περασα σε αυτό το βάρος και παρόλο που εφτασα μεχρι 59, το σωμα μου, μου ζητούσε απεγνωσμενα να γυρισει στα 70, αρα αυτο το βαρος ειναι και ο ορισμός της Εβελυν), να πας να δοκιμασεις ενα ρημαδο-τζην και να σου τα καταστρεφει όλα!
Κουράστηκα, μπορώ να το φωνάξω δυνατα? Δεν θελω να ξανα-ακουσω για διαιτα, άλλωστε, η καθημερινή μου διατροφή ειναι απο μονη της διαιτα, δεν θελω να ξανα-ακουσω για γυμναστηριο, ολο το καλοκαιρι χτυπιομουν και δεν ειδα κατι διαφορετικο!! Θέλω όμως να αποβάλλω απο μεσα μου το συναισθηματικό βαρος του σωματικού βαρους! Θέλω να μην ειναι αντικειμενο συζητησης το αν παχυνα η αν αδυνατισα! Θέλω να πηγαινω για ψώνια και να ειναι χαρα για μενα, όχι να με ριχνει σε καταθλιψη!!! Ούτε να αποφευγω να εχω παρεα μαζί μου μηπως και αισθανθω ασχημα αν κατι δεν μου κανει.....
Μπορώ να ζήσω ευτυχισμενη σε αυτο το βαρος άραγε? Ο άντρας μου το λατρευει το σωμα μου, εγώ θα τα καταφερω ποτε?
Ε, φανταστικο μου ημερολόγιο???
Φανταστικό μου ημερολόγιο (μου άρεσε και το έκλεψα)
Τελείωνει επιτέλους ο γολγοθάς με τις εκλογές και απο αύριο ξανά γυμναστήριο. Αυρίο πρωι πρωι (κατά τις 10 lol) θα βάλω την φορμίτσα μου, το κίτρινο μακουδάκι μου που πάει με το καινούργιο μου μαλλί και θα κατηφορίσω για το Gym μετα απο καιρό πάλι. Όσο κουλό και αν ακούγεται ανυπομονώ να ανέβω στον διάδρομο.
Αγαπημενο ημερολογιο σε σχεση με την διατροφη μου ακομα ειμαι ΔΙΑΚΟΠΕς!!!!!!!
Ποτε θα ξαναμπω στην σειρα δεν ξερω!!!
Εχει 4-5 ημερες που θελω να μπω μεσα σε ενα ψυγειο παγωτων και να μεινω εκει μεχρι την ανοιξη του 2008!!!
Η να γινω η μασκοτ του μερεντα!!!!!!!
Οτι ειναι σοκολατα δεν θελω απλα να το φαω αλλα να λουστω!!!!Τρελλα σας λεωωωωωω!!!!!
Δεν ξερω τι θα γινει!!!Θα βαρεθει ο δακτυλιος και θα γινει κολλιες με τοση σοκολατα!!
Με χρι και ο γιατρος μου ,αρνηθηκε να το σφιξει γιατι κατα τ'αλλα μπορω να χασω κιλα αλλα.....
Περιμενω ανυπομονα την συναντηση.Μεχρι στιγμης ειμαστε σιγουροι 5 ατομα ,και το πιο πιθανο ειναι να γινει στην χαλκιδα μια και απο μακεδονια μονο εγω εδωσα παρον ,απ'οσο γνωριζω.Παρ'ολα αυτα περιμενω ανυπομονα να βρεθω με ατομα που εδω και πανω ενα χρονο για μενα μιλαω μαζι τους στο ιντερνες ,και εχουμε το ιδιο ΖΟΡΙ!!!!
Φτου -φτου να μην μας ματιαξω!!!Ελπιζω να περασουμε τοσο καλα οσο το φανταζομαι!!!
Σημερα θα παμε οικογενειακος σε ΚΑΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙ!!!!!!!!
Μου λειπει το χουζουρι!!!Βαρεθηκα να οδηγαω!!!Αρχιζω και αισθανομαι ως ταξιτζης!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
Αγαπημενο ημερολογιο..
Σημερα ηρθαν οι δικοι μου μετα απο απουσια 4 ημερων. Σημερα νιωθω χαλια. Προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι ολα καλα, δε βαριεσαι αλλα καποιος μεσα μου γελα ειρωνικα: Ποιον προσπαθεις να κοροιδεψεις μωρη;
Εχω καταλαβει πια τι με "χαλαει". Αλλα τωρα που εγινε; Τωρα που κατεβαινω με σταθερη ταχυτητα πως και κυριως ποτε θα με ανακοψω;
Πανε και οι αισιοδοξιες παει κι η μπαρμπι-μπελουτσι πανε κι ολα. Τοσο μακρια σαν ονειρο.. "Πως τολμησες να πιστεψεις; Χαχαχα τι αφελης!"
Φοβαμαι που θα καταληξει και ποσο θα διαρκεσει αυτη η πτωση...
Θελω να νιωσω ελευθερη στην επιλογη των συναισθηματων μου...
αγαπημενο μου ημερολογιο..και γω δεν ειμαι πολυ καλα τις τελευταιες μερες αλλα υπολογιζω στις δυναμεις μου...τοσες φορες τα χω καταφερει και ανακαμπτω..ελπιζω και σε αυτην την φορα λοιπον γιατι ολα ειναι μεσα στο μυαλο μου..ολα εγω τα δημιουργω..ειτε αυτα ειναι θετικα ειτε αρνητικα!
EXΩ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΞΑΝΑ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ
ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ XS ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ 79.5 ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 80,5 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΞΕΦΥΔΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ
αγαπημένο μου ημερολόγιο και σήμερα κατάφερα να είμαι εγκρατής και να φάω ότι μου έβαλε η διαιτολόγος μου...είμαι χαρούμενη!
Dear diary, προσπάθεια 2η...(καταραμενοι χακερσ!!!)
Ένα έχω να πω μόνο...
Κατάθλιψη, κατάθλιψη, κατάθλιψη....
Μια εβδομάδα full of υπερφαγικά με αφησε με κοντά 4 κιλά παραπάνω (70 συνολο παρακαλω) και πιο κενή απο ποτέ...
Κατάθλιψη, κατάθλιψη, κατάθλιψη....
Αυτά
Αγαπημενο ημερολογιο.
Περιμενω πως και πως να κατεβω χαλκιδα για την συναντηση.
Θα ειμαστε πιο λιγοι απ'οτι φανταζομουν αλλα δεν πειραζει.Αλλη φορα ισως θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.
Η ελενιτσα σημερα ελαφρως αρρωστησε.Δεν την εστειλα σχολειο και πηγαμε παιδιατρο.
Ελπιζω μεχρι την παρασκευη να πανε ολα καλα για να μπορεσω να κατεβω χαλκιδα,αλλιως......
Κατα τ'αλλα πολυ δουλεια και πολυ περισσοτερη κουραση.Αυτο που λενε ποτε μην λες ποτε ισχυει και με το παραπανω.
Οτι ελεγα στα νειατα μου να μην κανω τουλαχιστον τα μισα τα ''λουστηκα''!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
Αγαπημενο μου ημερολογιο
Εδω και τρεις μερες εχω ξαναπεσει.. Δεν κανω "οργια" μεν αλλα η αυτοπεποιθηση μου μειωνεται με σταθερα βηματα. Η μονιμη σκεψη μου: μη φας το ενα μη φας το αλλο, θελω 10 κρουασαν, αστο καλυτερα κλπ κλπ. Απαισιοδοξια.. Δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να αδυνατισω. Μου ειναι αδιανοητο εστω και να με ονειρευτω με 16 κιλα λιγοτερο. Εδω δεν μπορω να φανταστω πως θα ημουν αν εχανα 4 παλιοκιλα! Μακαρι να γινει κατι που θα μου ταρακουνησει το κεφαλι. Να γινει ενα θαυμα και ολα να παρουν το δρομο τους. Εχω κουραστει παρα πολυ τοσα χρονια μ'αυτη την ιστορια... Ας ερχοταν καποιος να μου πει στα κρυφα:"ψιτ κοπελια.. Θα τα καταφερεις.." Μπας και το πιστεψω ποτε μου..
ψιτ κοπελια..θα τα καταφερεις..!..
να σαι σιγουρη..
ολες μας μαζι θα τα καταφερουμε!
Αγαπημενο ημερολογιο γεια σου
Σταματησα να γραφω στο φορουμ αλλα το παρακολουθω. Σταματησα να βγαινω εξω γιατι δηθεν εχω διαβασμα αλλα σταματησα και το διαβασμα. Νιωθω χαλια . Δεν εχω χασει κανενα κιλο και η διαιτολογος μου με κυνηγαει να κλεισουμε ραντεβου. Ουτε 5 χρονων παιδι να ημουν. Σημερα κοιταγα για το γαστρικο μπαλονι. Ξερω οτι δεν θελω να αντιμετωπισω το προβλημα μου αυτο τον τροπο και οτι δεν εχω τα χρηματα . Ξερω επισης οτι σταματησα την προσπαθεια. Και για τα κιλα και την εξεταστικη αλλα και σταματησα να προσπαθω να βοηθησω τον εαυτο μου να νιωσει καλητερα. Αυτη την εβδομαδα εκανα περα το αγορι μου. Με πηρε σημερα 5 φορες τηλεφωνο με ρωτησε τι εχω και εγω το εκλεινα με διαφορες δικαιολογιες. Θα ηθελα για μια στιγμη να σταματησω να νιωθω ισως και να υπαρχω. Να κλεισω τα ματια και το μυαλο μου να σταματησει να σκεφτεται και η καρδια μου να ποναει.
Παω να ξαπλωσω. Ευχομαι να μην ονειρευτω τιποτα και να ξυπνησω σε 4-5 μηνες..............
ειμαι σύγουρη οτι θα τα καταφέριες...αλήθεια σου λέω... χαμογέλα ρε γμτ και θα τα καταφέρεις!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ελινα
Αγαπημενο μου ημερολογιο
Εδω και τρεις μερες εχω ξαναπεσει.. Δεν κανω "οργια" μεν αλλα η αυτοπεποιθηση μου μειωνεται με σταθερα βηματα. Η μονιμη σκεψη μου: μη φας το ενα μη φας το αλλο, θελω 10 κρουασαν, αστο καλυτερα κλπ κλπ. Απαισιοδοξια.. Δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να αδυνατισω. Μου ειναι αδιανοητο εστω και να με ονειρευτω με 16 κιλα λιγοτερο. Εδω δεν μπορω να φανταστω πως θα ημουν αν εχανα 4 παλιοκιλα! Μακαρι να γινει κατι που θα μου ταρακουνησει το κεφαλι. Να γινει ενα θαυμα και ολα να παρουν το δρομο τους. Εχω κουραστει παρα πολυ τοσα χρονια μ'αυτη την ιστορια... Ας ερχοταν καποιος να μου πει στα κρυφα:"ψιτ κοπελια.. Θα τα καταφερεις.." Μπας και το πιστεψω ποτε μου..
αγαπημένο μου ημερολόγιο σήμερα πήγα διαιτολόγο και είχα χάσει 2,4 κιλα (είχα και ένα προβλημα με το εντερο την πρηγουμενη εβδομαδα και τωρα φανηκε περισσοτερο οτι έχασα) μου είπε μπραβο και χάρηκα πολύ
περιμένω πως και πως να πάω 97 για να πέσω κάτω απο τα 30 κιλά στόχο...
δε θέλω να κάνω ξανά εμετό...ποτέ ξανα...