-
Smoke08 σε ευχαριστώ πολύ...
Κοίταξε από όσο ξέρω πρέπει να κάνεις κάποιο καιρό ατομικά για να μπεις σε ομάδα. Αλλά αυτό εξαρτάται από την περίπτωση..Δεν είμαι ειδικός..Αλλά μπορείς να πας και στο βιωματικό σεμινάριο να δεις τι παίζει.. Θα κάνουν και ομάδες για γονείς και συντρόφους και φίλους που έχουν κοντινά πρόσωπα με ΔΔ. Επιτέλους να κάνουν και εκείνοι κάτι που όλο εμείς πάμε στους θεραπευτές. Να πάνε κ εκείνοι να βοηθήσουν κ εμάς λιγάκι που η ΖΩΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!!
Μόνο εμέις θεραπεία..Τι γενηθήκαμε κ ο θεος είπε εσύ κορίτσι μου θα πεθάνεις στα βουλιμικά κ στους εμετούς? Τι τυχερή που είσαι που έχεις και το αγόρι σου! Εγώ μόνη το παλέυω..
-
Έχεις απόλυτο δίκιο... Κι εγώ το σκέφτομαι συνέχεια αυτό: όλη αυτή την ιστορία την περνάω μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια, μόνο το αγόρι μου έχω κι έναν άλλο φίλο μου... Οι γονείς μου δεν ξέρουν τπτ... Συνέχεια σκέφτομαι "μακάρι να προσπαθήσει κάποιος άλλος για μένα, μακάρι να μπορέσω να ξεκουραστώ για λίγο και να με φροντίζουν άλλοι..."
Αλλά... τίποτα...
-
ΑΑΑΑΑ εδω θα τα παρω εφουλα....Οχι και μονΗ!!! Ολοκληρο το σαιτ περιμενει με αγωνια πλεον την προοδο σου...Ειμαστε εδω να σου πουμε τα συγχαρηκια!!!
-
Ρε τσουπρες γιατι δεν μπαινετε στο τσατ να τα πουμε?
-
Ξέρεις τι γίνεται.. Ωραίο το shite! Και μη τα παίρνεις ακουσέ με..Στη ζωή δεν κάνουμε σχέσεις μόνο μέσα από το internet έχουμε και φίλους..Εαν εγώ πάω για θεραπία πολύ θα ήθελα και η μαμά μου να πάει σε αυτό το σεμινάριο για γονείς κτλ να μη μου μετράει τις μπουκιές ή να μη μου λέει ότι θα μείνω στο ράφι ή έστω να μην αισθάνομαι μόνη μου στην προσπάθειά μου! Δε σου είπα να κάτσω και να περιμένω τους άλλους.. Και στο shite εδώ όλο λέμε για τα βουλιμικά και τους εμετούς καιρός είναι να συζητάμε κ λίγο για την υγεία μπας κ πάμε προς τα εκεί..
-
Δεν ξέρω να να χρησιμοποιώ το τσατ
-
Εφουλα να σε παραπεμψω στο θρεντ "σημερα νιωθω θεος"
Οσο για την κοινωνικοτητα συμφωνω και επαυξανω
Γιατι ρε να τα παρω?
Με χεις παρει απο φοβο?
-
Στο τσατ μπαινεις απο την κεντρικη σελιδα
μονο αυτο κανεις
και μετα πληκτρολογεις τα μηνυματα σου
-
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!!
Εγώ έχω ήδη αρχίσει και αισθάνομαι καλύτερα, εδώ μέσα...
Γιατί βλέπω ότι παίρνω βοήθεια από ειδικό που ξέρει...
Μπορεί αύριο να μην είμαι καλά, αλλά τουλάχιστο πέρασε μια ώρα, μια στιγμή ίσως και μέρα που είδα λίγο φώς στο τούνελ.!
-
@efoula: Και θα δεις σιγά-σιγά πως αυτό το μικρό φωτάκι που αρχίζεις να βλέπεις τώρα, θα μεταμορφωθεί σε διακόπτη, που θα μπορείς να ανάβεις ή να κλείνεις όποτε εσύ θα θέλεις ;)
Φιλάκια πολλά και καλή συνεχεια στον αγώνα σου!
-
Σε ευχαριστώ πολύ dance..
Ωραία τα λες..
Φαίνεσαι και εσύ χαρούμενη και σε καλό δρόμο...
-
@efoula: Έτσι είναι... Είμαι χαρούμενη και ευχαριστημένη με τη ζωή μου τις περισσότερες φορές... Κι αυτό γιατί συγκρίνω το παρόν με παρελθοντικές καταστάσεις και συνειδητοποιώ πόσα έχω καταφέρει... Σε πολλούς τομείς... Και συγκεκριμένα για τις διατροφικές διαταραχές, έχω να πω, ότι μόνο από τη στιγμή που κατάλαβα ότι οι συνήθειές μου δεν είναι φυσιολογικές (μου πήρε χρόνια να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι νορμάλ να τρως όλο τον κόσμο, όταν δεν αισθάνεσαι καλά), μπόρεσα να το αντιμετωπίσω καλύτερα... Και τώρα πιστεύω είμαι σε καλό δρόμο... Και πραγματικά οι φορές που αισθάνομαι άσχημα με τη ζωή μου και νιώθω πως δεν έχει νόημα, είναι αυτές, στις οποίες αφήνω τη διαταραχή μου να με κυριεύσει και δεν την πολεμάω... Αλλά σιγά - σιγά πιστεύω πως θα γιατρευτώ πλήρως... Και να το πιστέψεις κι εσύ... Πραγματικά μπορείς να το κάνεις, γιατί δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο παρά μόνο από σένα... Όλη η προσπάθεια δική σου και δικά σου όλα τα μπράβο... και σιγά - σιγά... οι συνήθειες μιας ζωής δεν κόβονται μαχαίρι... θέλει χρόνο... αλλά σιγά - σιγά θα το περιορίσεις το πρόβλημα... και θα συνεχίζει να μικραίνει και να μικραίνει... και κάποια στιγμή δεν θα το σκέφτεσαι καν... κάποιοι από δω το έχουν πετύχει... και ίσως είναι λίγοι αυτοί, αλλά η ελπίδα υπάρχει... και όσο θα υπάρχει θα μπορείς κι εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις βήματα μπροστά... και κάποια στιγμή θα μπορέσεις να βγεις και για φαγητό και να νιώσεις ευτυχία που θα γευτείς τα πράγματα που σου αρέσουν και θα σταματήσεις μετά να τρως, πολύ απλά γιατί θα χορτάσεις... και δεν θα νιώθεις τύψεις, γιατί δεν θα σε ορίζει η τροφή (σου μιλάει κάποια που μπορεί να έτρωγε 5 τυρόπιτες, 10 κρουασάν και 20 σοκολάτες, επειδή ένιωσε ότι ο ένας χυμός παραπάνω που ήπιε, της χάλασε τη δίαιτα και δεν πάει στο διάολο όλη η μέρα τώρα, από αύριο πάλι....)!
Φιλάκια efoula
(Y: Γράφοντάς τα όλα αυτά και επειδή μου ήρθαν μνήμες απ' το παρελθόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό που με βοηθάει να κάνω βήματα μπροστά και μου δίνει δύναμη...)
-
ναι παιδακια ετσι ειναι!..μπορουμε να τα καταφερουμε..η ζωη θελει δυναμη ..καθε βημα ειναι και μια επιβεβαιωση..αλλα το καθε βημα , θελει κοπο..εχεις δικιο,,δεν κοβονται ετσι οι συνηθειες μιας ζωης!..
αλλα εχουμε κανει βηματα..καθε μερα κανουμε..παλευουμε..ο αποτρεπουμε..πεφτουμε και ξανασηκωνομαστε γιατι εχουμε πλεον την απολυτη επιγνωση οτι ολο αυτο μας κανει κακο!
να πω οσον αφορα εμενα οτι μετα απο 4 χρονια, εφαγα μπροστα σε κοσμο..δε φιλους μου..χωρις να νιωθω ντροπη που εφαγα μπροστα τους...λιγο βεβαια αλλα σημασια εχει οτι το εκανα!..πριν 1 χρονο αυτο φανταζε μακρινο ονειρο..coca-cola light και πολυ θα ηταν!..αφου να φανταστειτε οτι παραξενευτηκαν..μου λενε: τρως?εσυ??..
ναι..συνειδητοποιησα οντως οτι το ξεπερναω..ειμαι περηφανη για 2η φορα στην ζωη μου για μενα!..και αυτη ειναι η πιο δυνατη απο ολες τις φορες..να πω σε αυτο το σημειο οτι παλεψα παρα πολυ για να γινω καλα..αντισταθηκα στον "δαιμονα της βουλιμιας"..γιατι ηξερα την συνεχεια..μοναξια , θλιφη και ολα τα συναφη!..κουραστηκα..επεσα πολλες φορες..αλλα σηκωθηκα..και τα καταφερνω καλυτερα απο ποτε...φτανει στο τελος..ηρθε ο καιρος να κανω την δικια μου αρχη.."καθε τελος, μια αρχη" που λενε..
ετσι ειναι!..
φιλια κοριτσακια μου..σας αγαπωωωω!
-
Mπράβο Free μου, ειλικρινά... ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
-
Μπράβο free! Έχεις πάρα πολλή δύναμη μέσα σου... Όσο και να σε κούρασε αυτή η ιστορία, εσύ έχεις ακόμα τη δύναμη να σηκωθείς και να το παλέψεις.
Συγχαρητήρια!!!