Quote:
Originally posted by Life!
Κοριτσια καλησπερα !
Δεν σας εχω ξεχασει αλλα εχω μπλοκαρει! ξαφνικα στα θρανια πολυ δυσκολη εμπειρεια μετα απο 22 χρονια ........κακα τα ψεμματα.........
το προβλημα μου ομως ειναι αλλο και δεν ξερω τι να κανω ...........
Με παρακολουθει διατροφολογος ........τον οποιο βεβαια θα σταματησω για αλλους λογους ..........θα σας πω αλλη μερα.........αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να φαω ........
Θελω να φαω ........και δεν μπορω .............κανω κοπο για να φαω .........αυτη τη στιγμη που γραφω , μαλλον για την ακριβεια αδιαθετησα σημερα και αυτη τη στιγμη που γραφω απο το πρωι νοιωθω οτι θα πεσω κατω .......μια εξαντληση .........μαλιστα εδω και δυο μερες πινω τονοτιλ............τωρα σκεφτομαι να φαω μια σοκοφρετα που ειναι μεσα στο διαιτολογιο μου κανονικα με το νομο και ομως δεν θελω .............που αλλες φορες ηθελα τετοια μερα δεκα σοκολατες !
πριν και μετα ...........
πιεζω τον εαυτο μου για να φαει προκειμενου να κανει καμμια καυση .........μη φανταστειται τιποτα ιδιαιτερο .......μια μπαρα , ενα γιαουρτι ανα 4 ωρες και τωρα το βραδυ με το ζορι ετοιμασα ενα τακο με λιγη ντοματα και κοτατζηζ !
Δεν θελω ομως να αδυνατισω ετσι θα προτιμουσα να πειναω και να χανω πιο αργα το θεωρω πιο φυσιολογικο , αλλα ειναι κατι που δενμπορω να το ελεγξω τις τελευταιες μερες...........Ελπιζω να ειναι περαστικο!
Α! να σας πω οτι η περιπτωση αγχους δεν παιζει.........οταν εχω αγχος μεχρι τωρα αδειαζα το ψυγειο!