-
Ετσι αγγελακι ετσι!!!
Σημερα σκουπισμα ,αυριο σιδερο ,μεθαυριο βαψιμο και αλλα τετοια !!!!
Καθολου μην σκεφτεσαι τις δουλειες γιατι θα ειναι ψεματα οποια πει οτι καθε μερα σηκωνεται απο την νυχτα σαν καλη νοικοκυρα και τσιτωνει το σπιτι!!!
Ποια ειναι αυτη σημερα που δεν θελει να εχει εστω μια στις τοσες μια κοπελα για βοηθεια???ΟΛΕΣ!!!!
ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!
Ευχομαι αυριο περισσοτερα και καλυτερα κεφια ,και επειδη ειναι και σαββατο να καθαρισουμε λεω πρωτα το ψυγειο απο περιττα και ανοητα πραγματα!!!
Τι λες και εσυ???
Και να παρουμε 2 μεγαλες συσκευασιες των 24 τεμαχιων μικρα εμφιαλωμενα νερακια ,να γεμισουμε το ψυγειο και να βαλουμε στοχο 5-6 κομματια την ημερα να τα πινουμε !!!
Ειναι 42 μπουκαλακια την εβδομαδα!!!ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ελα αγγελακι και απο ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2007 θα κανουμε και νουργιο ξεκινημα με και νουργιο στοχο εγω ,εσυ και οποια/ος αλλος θελει!!!Μηνα με το μηνα θα φτασουμε χριστουγεννα και θα γινει το ΘΑΥΜΑ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1
-
Kαι εγω μαζι σας!!!!! Ηδη απο χτες ξεκινησα κανονικο προγραμμα του διατροφολογου........
Και απο νερο .........αλλο τιποτα .......συμπαρασταση θελω!!!!
kg: 91.5------------------87.5kg
ενα μηνα δικης μου προσπαθειας απεδωσε!!!
-
Καλό ξεκίνημα Life!!!!
Όσο για την συμπαράσταση, δεν χρειάζεται καν να τη ζητήσεις, απλά γράφε μας τα νέα και τους προβληματισμούς σου!
Φιλιά ;) :)
-
Σε ευχαριστω, Xoreytarou ...............και μονο που ειμαι εδω μαζι σας ...............τα κιλα φευγουν πιο ευκολα!
-
Καλημερα και απο εμενα ,σημερα εχει μια υπεροχη μερα στην αθηνα, ο ηλιος λαμπει και εγω δεν εχω κρυψει ακομα το μαγιο μου, λεω λοιπον σε καμια ωριτσα να παω για κανα μπανακι μετα απο ενα ολοκληρο μηνα ! και μετα για καμια σαρδελιτσα ψητη με χορταρακια
-
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΕ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΑΟ ΘΑΛΑΣΣΑ!!
-
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα παω με τον αντρα μου τον αδερφο μου και τον ανηψιο μου εκδηλωσαν ενδιαφερον , γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι, γοιυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
-
Αγγελακι, που εισαι..............?
Ειπαμε με δουλειες αλλα με μετρο!
το μεσημερι .........παω για 12καδες νερο στο lidl.........
ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ............ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ .............
-
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΤΑΛΙΑ ..........ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!
-
Αγγελακι χαθηκες παλι!!!
Μην δεν προλαβαινεις να γραψεις γιατι πινεις πολυ νερο και τρεχεις στο μπανιο για πιπι??
Εαν ειναι αυτο δεν πειραζει,αλλα βρε μανα μου δωσε ενα παρον να δουμε εαν εισαι καλα!!
Το ψυγειο το τακτοποιησες?
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Καλημερα !!
Εδω γυρω ειμαι dexa μου ! Παντα σας διαβαζω αλλα τι να γραψω βρε κοριτσι αφου ειμαι στα ιδια !! Καμια αλλαγη,καμια προοδο !!
Οχι δεν το τακτοποιησα το ψυγειο ! Βεβαια εχω 2-3 μερουλες να φαω γλυκο , κι τις τελευταιες μερες εχω προσθεσει κι την σαλατα στην διατροφη μου ! Κατι ειναι κι αυτο ε ?
Βρηκα κι κατι ωραια dvd με γυμναστικα αεροβικη κλπ τα ειδα !! Αλλα δεν ξεκινησα ακομα ! Τωρα αμα σας πω κατι κολληματα που τρωω ! Ειμαι χοντρη κι δεν μου πανε οι φορμες ! Δεν εχω κιολας που να μου κανουν ! Πωπω τι να σας λεω ....
Φιλια πολλα !
-
αγγελακι καλημερα!!!!
Μπραβο φιλη μου που εχεις 2-3 μερες να φας γλυκο,και εβαλες και την σαλατουλα στο πιατο!!!
Οσο για τις φορμες μην κολλας!!Εδω εβρισκα εγω στα 155 κιλα φορμες και δεν θα βρεις εσυ?
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!Ακομα και κολαν!!!Αλλωστε βρε μανα μου μεσα στο σπιτι σου οπως θελεις θα εισαι ντυμενη!!!
ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ!!ΤΕΛΕΙΟ Ε!!!!??
Και μην εξαφανιζεσαι!!Εδω απαραιτητα δεν θα μιλαμε μερα και νυχτα για τα κιλα!!θα μιλαμε για ολα γιατι ετσι ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις και η ζωη!!Οποτε οτι σου ερχεται να γραφεις ειτε στο δικο σου θεματακι ειτε σε αλλων!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
aggelaki μου εγώ θα σε μαλώσω.
Διαβάζω τα προηγούμενα μηνύματά σου που λες ότι κλαις, ότι δεν αντέχεις άλλο αυτή την κατάσταση, ότι θέλεις να αλλάξεις αλλά δε σε βλέπω να προσπαθείς...
Γιατί δεν άδειασες ακόμα το ψυγείο; Γιατί τα κρατάς τα γλυκά; Το μωράκι σου είναι πολύ μικρό για να τα φάει και ο άντρας σου μεγάλο παιδί για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να έχεις δίπλα σου πειρασμούς. Αν θέλει γλυκό, δόξα το Θεό σε κάθε γωνιά έχει ζαχαροπλαστείο! Γιατί δεν τους δίνεις μία να φύγουν; Μήπως τα κρατάς για μια στιγμή αδυναμίας; Γιατί υπονομεύεις την προσπάθειά σου;
Διαβάζω ότι πενθείς τον πατέρα σου. Να σου πω κάτι; Εγώ τον δικό μου τον πενθώ 19 χρόνια και θα τον πενθώ για την υπόλοιπη ζωή μου. Και τι μ' αυτό; Θα κρύβομαι μια ζωή πίσω από μία αναπάντεχη απώλεια;
Λες ότι σε πρόδωσαν φίλοι και συγγενείς. Και γιατί αυτό είναι κακό; Αντί να χαίρεσαι που έκανες ένα ξεκαθάρισμα και πλέον δε θα έχεις δίπλα σου σκάρτους ανθρώπους, εσένα σε παίρνει από κάτω; Στο καλό να πάνε και να μην ξαναγυρίσουν! Δε φτάνει που δε σου φέρθηκαν σωστά, στεναχωριέσαι κιόλας! Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που δεν έχει πρόβλημα με το σόι του άντρα της. Και; Θα σκάσουμε; Μην αναλώνεσαι με αυτούς. Δεν τους διάλεξες, τους φορτώθηκες. Μην χαλάς τη σχέση σου για ασήμαντους ανθρώπους. Μη βάζεις τον άντρα σου να διαλέξει. Το έκανα 5 χρόνια και το μόνο που κατάφερα ήταν να δυναμώσω το δέσιμο του άντρα μου με την πεθερά μου και να χωρίσω 2 φορές. Είναι άνιση μάχη, πάντα εκείνοι θα κερδίζουν, και όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο πιο σύντομα θα βρεις την ηρεμία σου.
Αφού ξέρεις τι δε σου αρέσει στη ζωή σου, ήρθε η ώρα να δεις και πώς θα το αλλάξεις. Κάτσε και μίλα με τον εαυτό σου ειλικρινά. Δε σας ακούει κανείς, είστε εσύ κι αυτός τετ-α-τετ. ʼκουσε τη φωνούλα μέσα σου και δώσε της τη δύναμη να γίνει κραυγή. Μην κρύβεσαι άλλο πίσω από φτηνές δικαιολογίες. Τι σημαίνει δε σου πάνε οι φόρμες; Στα καλλιστεία θα πας ή θα κάνεις κάτι για εσένα; Γιατί όταν εγώ κάνω κάτι για τον εαυτό μου δε με νοιάζει η εμφάνιση...
Αν σε θύμωσα χαίρομαι. Βάλε το θυμό σου να δουλέψει θετικά. Πέτα όλα τα άσχημα από πάνω σου. Κι εμείς εδώ είμαστε να σε ακούσουμε.
-
noucca εισαι τσουναμι !!! Εχουν πολυ μεγαλη αληθεια τα λογια σου !! Προχτες που τα διαβασα ενιωσα ενα χαστουκι αλλα δεν αλλαξε κι τιποτα ..... τελικα μαλλον ειμαι βοδι !!! "Βοδαρος " που μ'ελεγε κι ο πατερας μου οποτε του κανα καμια ζημια χεχε
Μετα απο την χτεσινη κρεπαλη(βλ.τι εφαγα σημερα) σηκωθηκα σημερα το πρωι,χλαπακιασα κι την υπολοιπη κρεπα που ειχε μεινει κι μετα βυθιστηκα στον καναπε..καποια στιγμη ενιωσα ομως να βυθιζομαι στην κυριολεξια !!!!!!!!!! Ενιωθα να βουλιαζω ολο κι πιο πολυ μεσα στον καναπε...ενα περιεργο συναισθημα..λες κι καποιος με τραβουσε προς τα κατω..σιγα σιγα σα να νιωσα να μουδιαζει το κορμι μου...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΕΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχισα να σκεφτομαι οτι κατι ΠΡΕΠΕΙ να γινει,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΖΥΓΑΡΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΠΟΡΤΕΞ,ΠΡΕΠΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!! ΔΕΝ Θ Ε Λ Ω ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!! Θ Ε Λ Ω !!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!
Σηκωθηκα απο τον καναπε...ανοιξα απο το μπουφε το συρταρι...εβγαλα ενα dvd .. το εβαλα να παιξει...πατησα το play...ΕΔΩΣΑ 2 ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ!!! ) κι εκανα 30' προγραμμα αεροβικης.
Ετσι οπως ημουν ...με την νυχτικια ...ξυπολτη... dexa εσενα θυμομουν που ειχες πει ας φοραω κι μονο μπλουζα..
Το απογευμα πηρα το μωρο μου κι πηγαμε βολτα για να περπατησω...γυρνωντας χλαπακιασα κανονικοτα ...τωρα δεν μπορω να κοιμηθω γιατι εφαγα πολυ...
Δεν με νοιαζει...αρκει αυριο να κανω παλι γυμναστικη !!!!
-
Αγγελακι,καλημερα!
Νοιωθω αμηχανα..........δεν ξερω τι να γραψω η noucca kai h dexa και ολα τα αλλα παιδια με εχουν καλυψει με αυτα που σου ειπαν.........να τα επαναλαβω θα ηταν κουραστικο!
να σου πω κατι ?
ετσι ημουν ολο το καλοκαιρι ...........ετσι και χειροτερα..........αλλα εγω δεν βρηκα διαθεση ουτε διανοηθηκα καν να κανω αεροβικη ασκηση ..........
σιγα ειπα μην καταφερω να κανω ........ολα τα ειχα η γυμναστικη μου ελειπε!
Γραφτηκα ομως σε γυμναστηριο........αλλα δεν ειχα φορμα, παπουτσια.......κτλ.................
που θελω να καταληξω ?
ΕΣΥ...............ΒΡΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!............γιατι κακα τα ψεμματα για ενα υπερβαρο ατομο το χειροτερο ειναι η γυμναστικη!
μην με παρεξηγεις θα γραψω οπως σκεφτομαι γιατι ειλικρινα εχω (βιωσει θα κουραστω να στο λεω αυτο ,) αυτο που περνας και ξερω πως ειναι............
πες μου κατι τι θα ελεγες να αρχιζαμε μαζι μια προσπαθεια ..........να κανουμε διαιτα...........εγω πηγα σε διατροφολογο ........αλλα δεν κανω σωστα το προγραμμα.........μου ζητησε να κανω και ηπια γυμναστικη .............εγω τιποτα ...........ουτετο σκυλο βολτα..............
Λοιπον εσυ θα με παροτρυνεις να ξεκινησω να γυμναζομαι και εγω θα σου στειλω το προγγραμμα διατροφης θα εχουμε καθημερινη εποικοινωνια ...............και μια ευγενικη αμιλλα...........(οι διαιτολογοι της παρεας ξερω οτι θα διαφωνησουν οτι το καθε προγραμμα ειναι προσωπικο και δεν μπορει να το ακολουθησει ο καθενας ........αλλα αυτη τη στιγμη ........πιστευω οτι ειναι μια ισσοροπημενη διατροφη προτιμοτερη ...........απο αυτα που το αγγελακι τρωωει!)
Ας το κανουμε δοκιμαστικα ............μια εβδομαδα ............ηπιαμε νερο αν οχι ή μια θα μαλωνει την αλλη!
και δεν θα εχει τυψεις!
Αγγελακι ................το προβλημα μας ΟΛΩΝ ειναι να αγαπησουμε τον εαυτο μας ..............δυστυχως τοσα χρονια μας περασΑν στο υποσεινηδητο .............οτι για να ειμαστε αρεστοι ..........πρεπει να εχουμε βιτρινα...........ξεορυμε οτι δεν ειναι ετσι..............αλλα εχει ριζωσει βαθια μεσα μας .................
δεν μπορουμε να το ξεριζωσουμε με τη μια ..............μπορουμε ομως καθε μερα να κοβουμε και απο μια ριζουλα...........
και ενα τελευταιο πολυ σημαντικο .............
σημαντικο και ανατριχιαστικο για μενα γιατι ξυπνησε μνημες!
!!! "Βοδαρος " που μ'ελεγε κι ο πατερας μου οποτε του κανα καμια ζημια χεχε "..........
.ΓΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ................Λυπαμαι γινομαι σκληρη αλλα ακομα και ο ιδιος σου ο πατερας σε απερριπτε λογω παχους...........και εσυ τον λατρευες για αυτο που ηταν και ειναι ακομα μεσα στην καρδια σου!
Μου πηρε 15 χρονια ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΤΩ ΝΑ μην φοβαμαι να μιλησω και να πω τα θελω μου μπροστα στους δικους μου .....(ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ , ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ!)....να καταλαβω οτι ειμαι εγω.............οτι ΑΞΙΖΩ και οχι ΜΟΝΟ οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!.........και να ειμαι ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ!.........και να σου πω κατι τωρα οι σχεσεις μου ειναι καλυτερες...........πιστεψε κατα βαθος τους αρεσω καλυτερα................
ΑΓΓΕΛΑΚΙ , οτι θα κανουμε για μας οχι για τους αλλους ..........σε οποιον αρεσουμε ..................για τους αλλους δεν θα μπορεσουσε!
ΑΓΓΕΛΑΚΙ......................Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ..........μετα θα δεις ...........ασε που με την αεροβικη που ξεκινησες θα ανεβουν και οι ενδοφρινες σου και θα νοιωσεις καλυτερα....................
αν καταφερεις δυο μερες να κανεις διατροφη ..........οχι διαιτα ..............ΔΙΑΤΡΟΦΗ ...............θα δεις θα νοιωσεις υπεροχα!
και ακομα πιο υπεροχα αν καταφερεις την πρωτη μερα να πιεις πολυ νερο...........θα δεις οτι δεν θα φας τοσο πολυ !
σε παρακαλω δοκιμασε το και θα δεις!!!!!!!!
Ειμαι εδω..........οχι μονο εγω ολα τα παιδια .................ολοι για εναν και ενας για ολους ..........χαχαχαχα!!!
ετσι να γελασουμε και λιγο ................οτι θες ...............γραψε ειτε e-mail.........ειτε εδω ...........ειτε μσν..................
και τελος ...........
ολο για σενα μιλας εγωιστρια.....χαχαχαχαχαχα... ..........μιλησε μας λιγο ...............για το μωρα κι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αγγελακι ............σε αγαπαμε ...............και σε νοιαζομαστε..............μην το ξεχνας ............τις δυσκολες ωρες.....................