Είσαι καλύτερα τώρα ?
Printable View
Είσαι καλύτερα τώρα ?
nai eimai kapos kalitera alla me zalizei o pc.diskoleuome na anasano kai penro mikres anapnoes alla ok o giatros eipe eimai mia xara.apla nio8o paniko mesa mou epidh eixa sto mialo sinexia ta 15 mg pou pira xori na rothso kanenan klp kai epidi einai poli ysxira.
φαρμακα ειναι. αν δεν ρωτησεις γιατρο, που πας ξυπολητη στα αγκαθια? καλο το χασιμο των κιλων αλλα με θεμιτους τροπους. μην μας γινει αυτοσκοπος στην ζωη μας που ουτως ή αλλως ειναι πολυ μικρη για να ταλαιπωρουμαστε ετσι.
τουλαχιστον εισαι καλα. να προσεχεις.
σευχαρηστω ρωτησα γιατρο αλλα δεν ηταν ειδικος κ δεν ηξερε και πολα απο αυτα.τωρα 8α με βοη8ηση καποιος ειδηκος με σωστη διατροφη και τα reductil 10m που δεν μου εκανα παρενεργεις.
Gourounitsa, δεν έχω υπολογιστή σπίτι αλλά μόνο στη δουλειά. Μέχρι να έρθω είχα στο μυαλό μου εσένα. Χθες το βράδυ με ρώταγε ο άντρας μου τι έχω και τι να του πω τώρα..... σε σκεφτόμουν και ευχόμουν να μην έχες πάθει τίποτα.
Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά...... Πρώτα απ' όλα πρέπει να φροντίζουμε την υγεία μας γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στη ζωή μας και έχεις και ένα παιδάκι που σε χρειάζεται.
Τι εξετάσεις σου έδωσε, εγώ πριν τα αρχίσω έκανα όλες τις εξετάσεις αίματος, πιο πολλές δεν γίνεται, και με παρακολουθεί κλινική διαιτολόγος, και τρώω πολύ υγιεινά και θρεπτικά.... Παρ' όλα αυτά με των 10mg υπάρχουν κάποιες στιγμές που ζαλίζομαι, τώρα μπορεί να ζαλίζομαι επειδή χάνω και γρήγορα κιλά. Δεν ξέρω.... Εσύ με όλα αυτά που έκανες λογικό ήταν να πέσεις κάτω.... Ισως και των 15mg δεν είναι για όλους μας. Με αυτά που μας είπες δεν ξέρω αν θα τα πάρω ποτέ.
Να προσέχεις τον εαυτό σου!!!!!!!!!!!!!!!
Αν θέλεις πες μου σε ποιά περιοχή είναι ο γιατρός σου.
Alalumaki μου κι εσύ παίρνεις reductil;;;;; Τι αποτελέσματα είχες;;;;
Εγώ παίρνω των 10mg αλλά κάνω και δίαιτα από διαιτολόγο και δεν τη χαλάω. Εχασα σε 9 μέρες 4 κιλά.
κοριτσια μου εγραψε παρα πολες εξετασεις χολιστερινη,σιδηρο,γεν ουρων αιματος και παρα πολες αλλες αλλα αν εχεις καποιον ειδικο οπως λες κ σε προσεχει δεν 8α εχεις προβλημα με τα 10 μ.τα 15 μιλιγκραμ ειναι το προβλημα.μενω μακρια κρητη
ευχαρηστω πολυ για το ενδιαφερον.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TC9/weight.png
Στην πανέμορφη Κρήτη......είσαι πολύ τυχερή!!!!!!!!!!!
Τώρα πέρνεις reductil των 10mg ή τίποτα?
για ενα μηνα δεν 8α κανω τπτ να ηρεμησω κ περνω κατι βιταμινες αλλα 8α προσεχω μην παρω κιλο .μετα 8α κανω τις εξετασεις και αν ειναι καλες και 8ελω μπορω να συννεχισω την 8εραπεια σωστα ομως με τον γιατρο να με εχει απο κοντα.μπορει αν τα καταφερω κ μονη μ να προσπα8ησω 8α ειναι καλυετρα.
σίγουρα θα είναι καλύτερα, και τώρα που έχεις ήδη χάσει 7 θα νοιώθεις και πιο όμορφα και θα είναι πιο εύκολο....
αφού γυμνάζεσαι κιόλας δεν θα έχεις πρόβλημα....εξάλλου δεν έχει και πάρα πολλά να χάσεις.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι αν δεν φορεσω στρινγ και μινι φουστα να μαν με λενε ετσι οπως με λενε,.βαρε8ικα να φορας βρακες οπως της γιαγιας μου (ιχιχιχιχιχ)
ξέχασες το κοντό καυτό μπλουζάκι, χε, χε, χε........
mpa eimai mama den 8a dinome ke ksekola.apla 8a eimai kompsh eksalou eimai 28 prepei na eimai lepth eimai k eleu8erh