ΟΚ,ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ....
Printable View
ΟΚ,ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ....
Quote:
Originally posted by Dimitra23
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ....
πουθενα δεν θα το βρεις αυτο.
Οι ανθρωποι απο γεννησιμιου τους εχουν αντιθεσεις και ενιοτε οταν αυτες κορυφωνται βγαινουν και μαχαιρια.
Ο καθενας μας καθεται στο μετεριζι του και προσπαθει να διαφυλαχτει απο παντου.
Αυτο ακριβως ειναι η κοινωνιας μας και πανω κατω ολα τα φορουμς.
Οποτε δειξεις αδυναμια πολυ πιθανον, να βρεθει καποιος να σε τσαλαπατησει, να σε μειωσει και οτι αλλο, αρκει να νιωσει αυτος πιο πανω απο εσενα και να παρει δυναμεις απο αυτο.
Δυστυχως ειτε με το καλο το τροπο ειτε με τον κακο, ολοι ειμαστε ενα σκαλοπατι για καποιον αλλο.
Καλημερα.
ΝΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΩΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ,ΛΟΓΩ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΙΑ...Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΛΛΑ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ,ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΙΗΤΙΚΗ,ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by Dimitra23
ΝΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΩΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ,ΛΟΓΩ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....
αντιλαμβανομαι τι λες,
εχω την περιεργια εαν καταλαβαινεις οταν χρησιμοποιεις εσυ αλλους για σκαλοπατι.
Αυτο το σημειο ξερεις ειναι το πιο δυσκολο.
Αν με εννοεις.
ΝΑΙ.....ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΜΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!
Παντως εχει πλακα να μιλανε για σενα :-)
Αχ, ειμαι κουρασμενος σημερα... Πηρα ξανα την Αννουλα απο την Πολωνια, φανταστικο κοριτσι παιδια! Οσοι συναγωνιστες μενετε Αθηνα και θελετε να σας πω που θα τη βρειτε, στειλτε μου u2u :-)
πισω στο θεμα γυναικες
και ρε φιλε πικερ οκ αν λυσας δε λεω οχι να πας και σε καμια ******* αλλα επειδη διαβασα και τα δικα σου μεγιστη η μαλακια που εκανες και ενω ειχες γκομενα πηγες στην *******. τοχεις κανει συνηθεια. δεν προτιμας την ολη διαδικασια της κατακτησης του μουνιου απο το να σκας 20 ευρω και να γαμησεις κατι χιλιο********? δε λεω μας τα σπανε οι γκομενες αλλα εσυ εχεις φτασει στο αλλο ακρο. φιλικα
Οχι φιλε, για να προσπαθησεις τοσο πολυ να κατακτησεις μια γυναικα σημαινει οτι αυτη ειναι κατι ανωτερο απο σενα. Δεν ειναι καμια γυναικα ανωτερη μου, στην πραγματικοτητα ειναι 10 κλασεις πιο κατω σε σωμα, σε πνευμα, σε ολα. Τις σεβομαι και τις εκτιμω ως ανθρωπους αλλα δεν ειμαστε και ισοι...
Η επιθυμια μου ειναι να φτασω σε μια οικονομικη κατασταση που ειτε θα εχω την ευχερεια να πηδαω τις ποιοτικοτερες πουτανες ή θα μου την πεφτουν πια οι ιδιες οι γυναικες. Σου επαναλαμβανω, η \"διαδικασια κατακτησης\" που λες ειναι για τους μουνοδουλους, αυτους που ριχνουν τον αντρικο τους εγωισμο και πεφτουν στο επιπεδο να κανουν αυτο που θελουν οι γυναικες για να τα εχουν καλα μαζι τους.
Οσο για τις πουτανες, τις εκτιμω απεριοριστα γιατι λενε την αληθεια. Ολες οι γυναικες λιγο ή πολυ θελουν να παρουν περισσοτερα απο οσα δινουν. Ολες πουλανε το μουνι, απλα οι πουτανες δεν κωλωνουν να το πουνε στα ισια. Δεν με πειραζει το \"χιλιο********\" οπως λες, ειναι πολυ πιο καθαρο κι αληθινο απο το βρωμομουνο που κυκλοφορει εξω.
Quote:
Originally posted by picker
Τις σεβομαι και τις εκτιμω ως ανθρωπους αλλα δεν ειμαστε και ισοι...
για πιο λογο δεν εισαι ισος με μια γυναικα???
δηλαδη τι ειναι αυτο που σε κανει ανωτερο εσενα η κατωτερη αυτη???
η το αναποδο αντιστοιχα???
η διαδικασια κατακτησης ενοο το ολο φλερτ μεχρι να γαμησεις. δεν σε ευχαριστει η ολη διαδικασια? μεσα σε λογικα χρονικα πλαισια ενοειται. εμενα παντος με ευχαριστει η αγωνια και το οτι εχω κατι να ασχολουμαι
δεν ειναι απαραιτητο παντως να κανεις αυτο που θελουν οι γυναικες για να τα εχεις καλα μαζι τους. αυτη ειναι και η ουσια του θεματος αυτου. οτι οσες φορες εισαι σωστος, κανεις υποχωρησεις κτλπ τρως τα μουτρα σου ενω αν τους συμπεριφερεσαι σαν \"σταρχιδια μου\" βγαινεις κερδισμενος
εγω αυτο εχω καταλαβει
O λογος που εσυ ριχνεις ευκολοτερα τις γκομενες ειναι ακριβως αυτος: οτι εχεις υποβιβασει τον εαυτο σου στο επιπεδο τους.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Εχεις ξεχασει το γεγονος οτι εχεις μεγαλυτερο εγκεφαλο και υψηλοτερο iq, δεν σε συμφερει να το θυμασαι. Το χρησιμοποιεις ομως για να τις ριξεις, γιατι ακομα κι αν δεν το παραδεχεσαι, η γυναικα πεφτει μονο οταν ο αντρας την πεισει οτι ειναι εξυπνοτερος και ικανοτερος απο αυτη.
Αυτο που κανω εγω επιτηδες εκτος απο το να της το δειχνω ειναι οτι επισης της το λεω, και αυτο την ξενερωνει.
P.S: Αν συνεχισεις το θεμα αμφισβητωντας την ανωτεροτητα του αντρικου εγκεφαλου δεν θα απαντησω, το θεωρω ανουσιο και βαρετο. Μερικες φορες τα πραγματα δεν χρειαζονται πολλες εξηγησεις.
Πίκερ, να μάθεις το εξής, η γυναίκα δεν είναι \"μουνί\".!
Ξεκίνα απ αυτό και ξαναέλα με τον κηδεμόνα σου. Που στόμαθε !
:cool:
Ρε picker εντάξει, το ότι έχεις μεγαλύτερο εγκέφαλο δε σημαίνει ότι η άλλη πρέπει να σου υποτάσσεται. Κι εσύ πρέπει να υποτάσσεσαι σε κάποιο με μεγαλύτερο εγκέφαλο από σένα με αυτή τη λογική. Ο Αινστάιν θα μας είχε σκλάβους όλους :)Quote:
O λογος που εσυ ριχνεις ευκολοτερα τις γκομενες ειναι ακριβως αυτος: οτι εχεις υποβιβασει τον εαυτο σου στο επιπεδο τους.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Εχεις ξεχασει το γεγονος οτι εχεις μεγαλυτερο εγκεφαλο και υψηλοτερο iq, δεν σε συμφερει να το θυμασαι. Το χρησιμοποιεις ομως για να τις ριξεις, γιατι ακομα κι αν δεν το παραδεχεσαι, η γυναικα πεφτει μονο οταν ο αντρας την πεισει οτι ειναι εξυπνοτερος και ικανοτερος απο αυτη.
Αυτο που κανω εγω επιτηδες εκτος απο το να της το δειχνω ειναι οτι επισης της το λεω, και αυτο την ξενερωνει.
P.S: Αν συνεχισεις το θεμα αμφισβητωντας την ανωτεροτητα του αντρικου εγκεφαλου δεν θα απαντησω, το θεωρω ανουσιο και βαρετο. Μερικες φορες τα πραγματα δεν χρειαζονται πολλες εξηγησεις.
Σωστα, ειναι μια μαζα γυρω απο ενα μουνι :-)