-
εγω εμαθα θεσσαλονικη. εγω απ'το μακιγιαζ που καναμε στα ξυνη δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη ευτυχως ημουν καλη στο μακιγιαζ και πριν παω στη σχολη μπορω να σου πω εκει τιποτα δεν εμαθα.Τα dior εμενα μ'αρεσουν πολυ πριν παω σχολη μ'αυτα εβαφα .Ενταξει τα κορυφαια ολων ομως ειναι mac + kryolain αλλα ειναι πανακριβα τουλαχιστον για την δικη μου τσεπη.
-
ερωτηση, ξερετε κανενα tip για να δειχνουν τα ματια λιγο μικροτερα ? εχω πολυ μεγαλα ματια και σχετικα λεπτα χειλη.
επιπλεον ειμαι μελαχρινη και θελω να μου προτεινετε μια σκια και ενα κονσιλερ, α και κατι τελευταιο εχω μαυρα στιγματα στη μυτη ξερετε καμια κρεμα-πιλινγκ / αυτα τα ολιγα, τωρα που σας βρηκα!!!!!!!!!
-
Ρε ναταλια ολες θελουμε να μεγαλωσουμε τα ματια κ συ α τα μικρινεις? Θα προτιμας σκουρα χρωματακ το μολυβι θα το βαζεις απο τι μεσα μερια του ματιου...το μλαχροινη ειναι σχετικο για σκια κ κονσιλερ...μπορεις να πας στα hondos κ να ζητησεις προιοντα καμουφλαζ της ARTDECO εγω τα χρησιμοποιω επαγγελματικα κ μαρεσουν πολυ...θα δοκιμασεις το κονσιλερ που ειναι για το δερμα σου..εδω θα ειμαστε βρε να σου λυνουμε τις αποριες
-
ευχαριστω. βασικα το κολπο με το μολυβι το κανω και εγω, το ανακαλυψα τυχαια, εκεινο που με καιει ειναι τα μαυρα στιγματα στη μυτη ξερετε καμια μασκα η πιλινγκ?
-
δεν ξερω καποια συγκεκριμενη..μπορεις ομως να πας σε καποιο κταστημα κ να ζητησεις μια σειρα για τα στιγματα
-
κανε εναν καθαρισμο προσωπου σε αισθητικο για να τα βγαλει καλα και μετα συντηρησε το αποτελεσμα εσυ στο σπιτι μ'ενα ηπιο πηλινγκ.Αφου οπως λες ειναι τοσο εντονα δεν θα μπορεσεις να τα βγαλεις μονη σου απλα και μονο κανωντας στο σπιτι ενα πηλινγκ και το πιθανοτερο ειναι να αφησεις σημαδια που μπορει να ειναι και μονιμα .Γ' αυτο ακολουθησε την συμβουλη μου και δεν θα χασεις.