anta23 ,
καλώς μας ήρθες και από μένα...
Ο προεγχειρητικός έλεγχος γίνεται συνήθως το πρωί πριν το χειρουργείο,αλλά ο δικός μου δεν περιλάμβανε γαστροσκόπηση...
Εξετάσεις αίματος,ούρων,ακτινογραφίε ς...αυτά νομίζω μου έκαναν,αν θυμάμαι καλά...
Το να φοβάσαι το χειρουργείο(φαντάζομαι θα είναι και το πρώτο σου)και να βλέπεις σχετικά βιντεάκια το βρίσκω τουλάχιστον μαζοχιστικό...
Δε νομίζω να το χρειάζεσαι αυτό ειδικά τώρα,που η ψυχολογική σου κατάσταση πρέπει να είναι στα καλύτερα της...
Αυτός είναι και ο λόγος που προβληματίστηκα πάρα πολύ πριν σου μιλήσω,γι'αυτό θέλω να με ακούσεις χαλαρά,
έχοντας πάντα υπόψιν σου ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δε χρειάζεται να επηρεαζόμαστε από περιττές συγκρίσεις.
Ο γιατρός που έκλεισες ραντεβού να σε χειρουργήσει είναι ένας από τους τρεις γιατρούς που μου έβαλαν πριν 4 χρόνια τον πρώτο μου δακτλύλιο.
Δεν ήταν ο επί κεφαλής,αλλά ήταν ο δεύτερος σημαντικός γιατρός της ομάδας που με χειρούργησε.
Αυτός ήταν που μου έκανε και την ενδελεχή ενημέρωση πριν χειρουργηθώ,αυτός ήταν που καθησύχασε τα δικά μου άγχη...
Τα πράγματα όμως τόσο τη μέρα του χειρουργείου όσο και στην πορεία του δακτυλίου μου δεν πήγαν όπως μου τα είχαν πει.
Εγώ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη από τους γιατρούς αυτούς (και είμαι πολύ ευγενική και εγκρατής αυτή τη στιγμή)
και είχα πάρα πολλά προβλήματα από τον δακτύλιο τους,τον οποίο χρειάστηκε να αφαιρέσω πριν ένα χρόνο.
Δε θέλω να σε τρομοκρατήσω,αλλά δεν μπορώ και να σιωπήσω και να παρακολουθώ αμέτοχη.Το θεωρώ χρέος μου να σου πω να προσέξεις πάρα πολύ.
Πάντως η τοποθέτηση δακτυλίου δεν είναι επίπονο ιδιαίτερα χειρουργείο(το πρώτο βράδυ είναι ό,τι είναι και υπάρχουν και τα παυσίπονα)
Σου εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς αν και φοβάμαι ότι σου έχω κάνει πια τη δική σου καρδιά περιβόλι...Συγχώρεσε με γι'αυτό...