-
Δε προλαβα να δω τις φωτό εκτός από τη πρώτη one. Και έδειχνε ένα ατομο όντως φανερά υπέρβαρο, όχι σα την άλλη που έδειξες τις προάλλες και ήσουν κουκλάρα στα 97 κιλά!!!
Τώρα για το στήθος μη σε προβληματίζει και τόσο, συμφωνώ με το Κλεάνθη οτι είναι μέρος που δε χρειάζεται να χάσεις καθώς και με το μέγα συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Ελπίζω να μην παραείμαι κάφρος, μη με παρεξηγείτε, ανήκω στη πλειοψηφία άλλωστε ;)
-
θεα η ΣΚΑΡΛΕΤ! και συ κλικ μιλαμε διαφορα ετσι? μπραβο ρε κοριτσια οεο!
αυτος ο Φιλλιπαρας πολυ μαρεσει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γεια σου ρε Φιλλιπ αλανι
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑ νταξει,δεν παρεξηγω γιατι κοντευει ο καιρος της επεμβασουλας οποτε κανενα προβλημα!! :P
-
Κλικάκι και Οne θα παραβώ τις αρχές μου, το uber-cool άτομο που είμαι :dork: και θα ξεφύγω από την εμφανώς ψαγμένη μου λίστα στο utube για να σας αφιερώσω αυτόν τον ύμνο:
http://www.youtube.com/watch?v=psX7fSvQP7A
Bravo ladies :thumbup:
-
Δλδ υπάρχει και πιο ψαγμένο από βιντεοκλιπ στην ΕΤ2; Αν δε το έβλεπα δε θα το πίστευα οτι υπάρχει...
-
AXAXAXA Η Βισση με ξασμενο μαλλι παριστανει την πωλητρια.Καλα κανονοκα θα επρεπε να το ειχε καταστρεψει αυτο το video κλιπ να μην το δει κανεις!:P
-
Χαχαχαχαχαχαχαχα, όντως το video είναι vintage classic:lol::lol:
Επικεντρώθηκα στο νόημα των στίχων και παρέλειψα το προφανές! :P
-
οο ευχαριστω πολυ για την αφιερωση!:P
-
Φρεσκια σημερινη απο τα αποδυτηρια του γυμναστηριου. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δειχνω ετσι εκατο κιλα ανθρωπος. Λιγο δουλεια θελω ακομα σε κοιλια και στηθος και θα ξεκινησω συντηρηση
μου φαινεται. Τα 85 που εχω βαλει στοχο αυτη την στιγμη μου φαινονται λιγα. Με βλεπω να σταματαω στα 90.
-
γιατι πολύ απλά ο ΔΜΣ είναι μια μπαρούφα και δεν αποτελεί από μόνος του απόδειξη οτι κάποιος είναι ή όχι παχύσαρκος. Ειδικά σε άτομα που γυμνάζονται. Μια χαρα είσαι! Μπράβο σου!
-
Καλε τι 100 κιλα?Μια χαρουλα φαινεσαι,αχ τυχερουληδες αντρες!!!
-
Ποιος ειναι αυτος ο δουμουσου; Δεν Μασαω Σουβλακια; :D
Pια γυμναζομαι ελαχιστο χρονο. Ουτε μηνα δεν εχω κλεισει δεν ξερω τι να πω. Πιτσιρικας αν και ημουν λιγοτερα κιλα απο καποιους φιλους μου, εδειχνα πολυ πιο παχουλος γιατι τα μαζευα τοπικα. Τελος παντων θα το ψαξω αργοτερα στον γουγλη. Σκεφτομαι οτι μπορει να παιζει ρολο η διατροφη που κανω που εκτος απο ελαιολαδο εχει ελαχιστα λιπη. Λαχανικα, φρουτα, γιαουρτια, απαχα κρεατα και ψαρια . Τα γνωστα.
Βεβαιο τα μαυρα που φοραω κοβουν αρκετα. Και κοιλια εχω και σωσιβιο και απο στηθος μια χαρα παω και εκει :D
Anyway...
Αδαμαντια ευχαριστω :)
-
fae!_prits_:p ..........κριμα που ειμαι παντρεμένη και μανα !!!!! χαχαχα Εισαι θεος στην φωτογραφια ..........
Εγω ποτε θα γινω ετσι ?
Συμφωνω ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!
-
-
καλέ!(άντρες)! μη βάζεται φώτος μου λείπει ο δικός μου:lol: λολ..
φαε_πριτς τα καλύτερα κιλά είναι εκεί που νιώθουμε εμείς καλά κ ωραία!