girls αν θελετε μην γραφετε με κεφαλαια.... ειναι σαν να φωναζετε(οχι πως δεν εχετε αγανακτισει)!
Printable View
girls αν θελετε μην γραφετε με κεφαλαια.... ειναι σαν να φωναζετε(οχι πως δεν εχετε αγανακτισει)!
συγνωμη bliss:(μου ξεφυγε!!ρε συ εγω δεν αγανακτω διακεδαζω με εναν ανθρωπο που προσπαθει να φτιαξει μια ζωη μεσα ασε ενα site ετσι οπως θα την ηθελε....ειναι φοβερα διασκεδατικο και ξακαρδιστικο...μου θυμιζει τα χρονια τησ εφηβειας μου που δημιουργουσα ενα ψευτικο εαυτο με ατομα που αλληλογραφουσα τοτεχαχαχαχαχαχαχχακαι οι αντιδρασεισ του αλλα και το στυλ του γενικα μου θυμιζει τον παχυσαρκο εαυτο μ στα 14!ααααααααααα κοριτσια συγνωμη εχθεσ στο δηατ αλλα με το που μπικα για λιγο πλακωσε πελατεια!
αντε καλη μασ μερα !!!!!!!!!!!!
Θελω πισω την ηρεμια μου....
Θελω πισω το χαμογελο μου....
Θελω πισω τον εαυτο μου οπως ηταν πριν λιγα χρονια
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΩ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ..
καλομελετα και ερχεται κουκλιτσα στο χερι μας ειναι.............
θέλω να προκαλέσω πανικό!!! χεχεχεχεχεχε
ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ!!!
έλα κι έχω κέφια λέμε τώρα που γυρίζει!!!
kai ego mazi souuu
Θέλω πίσω την περίοδό μου, την ανεμελιά μου, τις μέρες που με απασχολούσαν κι άλλα πράγματα εκτός από το φαϊ, την εμπιστοσύνη των δικών μου και το ειλικρινές χαμόγελο του αρραβωνιαστικού μου...
Tην αυτοπεποίθηση μου.
Επαναφερω αυτο το υπεροχο τοπικ.Τι θελω πισω?Τιποτα,γιατι η βουλιμια με "επιασε στα πρασα" 14 χρονων κοριτσακι,οποτε δεν ειχα αποκτησει τιποτα σταθερο που να θελω πισω.Απλα ΘΕΛΩ,λοιπον,ΤΩΡΑ :
Αληθινη αυτοπεποιθηση σε ολες τις περιστασεις και οχι "φτιαχτη",θελω να πεταω απο πανω μου ενα ενα τα κομπλεξ μου,θελω να ασχολουμαι μονο με τον ανθρωπο μου που ειναι ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει και να μην το ξεχνω αυτο,με τη δουλεια μου,τους φιλους μου και την οικογενεια μου,να μην ξανανιωσω διατροφικα εγκλωβισμενη,να μην ξανανιωσω πως χαραμιζω το δωρο της ζωης που μου δοθηκε,θελω να νιωσω δυνατη και στιβαρη,πατωντας στη γη με αποφασιστικοτητα και θαρρος,θελω να χασω σιγα σιγα αυτα τα λιγα κιλα που με εμποδιζουν να φοραω ο,τι ακριβως θελω,θελω να νιωσω στο πετσι μου πως ειναι να εισαι "ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ",θελω να νιωσω ενεργεια,ευεξια και υγεια σε ολΟ μου το σωμα,θελω να διωξω το αγχος,το στρες και τους φοβους μου,θελω να μπορω να "ανασαινω" ,να πεταξω τα δεκανικια και να μπορω να βασιζομαι πια σε εμενα...
θελω πισω την αγαπη για τον εαυτο μου,θελω πισω την αυτοπεποιθηση μου,θελω να μην με κρινει κανεις,να με αποδεχονται ολοι,να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα...................... ..........κ πανω απο λα να ναι καλα τα ατομα που αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωω......
Θελω να ξανακουσω απο εναν νεαρο (μικροτερο μου) το: εσυ πολυ αδυνατισες μηπως πρεπει να βαλεις κανενα κιλο;;Aπλα υπεροχο!!!
Θελω την ζωη μου πισω...
Θελω να χασω τα κομπλεξ και τις ανασφαλειες μου...
θέλω να είμαι άνετη όλες τις ώρες της ημέρας, όχι μόνο όταν είμαι μόνη.Θέλω να μην ρουφιέμαι γιατί πετάγεται η κοιλιά μου. Θέλω όποιο ρούχο μου αρέσει να μπορώ να το αγοράσω, και να μην είμαι μέσα στην στενοχώρια όποτε πηγαίνω στην αγορά.Κι αυτό γιατί πέρα από το ότι θα δω ρούχα τα οποία δεν θα μου κάνουν ούτε για πλάκα, θα δω και το ηλίθιο ύφος που έχουν οι πωλήτριες.Σε κοιτάνε σαν να βλέπουν ένα κομμάτι λίπος.Θέλω να πάω στην παραλία και κάθομαι άνετη με το μαγιό μου και να μην είμαι αναγκασμένη να φοράω μονίμως φουστάνι όταν είμαι εκτός θάλασσας.Επίσης θέλω όταν τρώω κάτι στο δρόμο, να μην σκέφτομαι πως όσοι με βλέπουν σκέφτονται διάφορα για μένα. Πολλά θέλω και πολλά πρέπει έχει η ζωή μου τώρα και όλα αυτά σίγουρα δεν μου κάνουν καλό.Αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν.Ευτυχώς είναι τα πράγματα που εξαρτώνται καθαρά από εμάς τις ίδιες.