Τα αποσιωπητικά τα εκλαμβάνω ως αδημονία και συγκινησιακή αιτία και όχι ως κάποιο άλλο υπονοούμενο...;)
Ευτυχώς που αναφερόμαστε στα δικά σου 69 κιλά γιατί τα δικά μου μπορεί να ακολουθήσουν την ισάριθμη ηλικία μου!
Printable View
Τα αποσιωπητικά τα εκλαμβάνω ως αδημονία και συγκινησιακή αιτία και όχι ως κάποιο άλλο υπονοούμενο...;)
Ευτυχώς που αναφερόμαστε στα δικά σου 69 κιλά γιατί τα δικά μου μπορεί να ακολουθήσουν την ισάριθμη ηλικία μου!
καλησπερα παιδια αν και ελπιζω οχι πολυ αργα θα ηθελα και εγω να ερθω για καφεδακι μιας και ειμαι Θεσσαλονικη.
Αν ειναι πειτε μου να ξερω!!!
τοκ τοκ?
Έλα,Κατερινάκι!Από καιρό είχαμε θίξει το θέμα της συνάντησης στη Θεσ/νίκη,(θα δεις τα σχετικά στην προηγούμενη σελίδα)
αλλά για άλλη μία φορά δεν εκδηλώθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι έτσι πριν λίγες μέρες συναντηθήκαμε μόνο η myrtali κι εγώ.
Απ' ό,τι έπιασε πεταχτά το μάτι μου μίλησε πρόσφατα κι η BARB για συνάντηση στη Θεσ/νίκη,η myrtali είναι μέσα,οπότε ξανατίθεται το θέμα.
Ας δηλωθούν λοιπόν και πάλι συμμετοχές,ας πέσουν προτάσεις για ημερομηνίες και τα συναφή και βλέπουμε...
Katherine, εγώ και η Ναντίν βρεθήκαμε για καφέ πριν 2 εβδομάδες. Εννοείται πως θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και εμείς, στείλε αν θέλεις ένα U2U να κανονίσουμε πότε βολεύει, που, κτλ. Νομίζω πως και η Ναντίν θα χαρεί να βρεθούμε όλες μαζί, και όποιος/α άλλος/η από Θεσσαλονίκη θέλει, εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτος/η!! :)
Παίζει να βρίσκομαι θεσσαλονίκη το ερχόμενο σκ :) αλλά δεν θέλω να σας δεσμεύσω μιας και δεν είναι 100% σίγουρο...
Λοιπον να προτεινω το επομενο η μεθεπομενο σκ οποιος μπορει να δηλωθει και να κανονισουμε καφεδακι χαλαρα
Λοιπόν...για να συντονιζόμαστε για την επόμενη συνάντηση!
Έχω δύο εβδομάδες να δω φορουμουτράκι κι αρχίζουν να με πιάνουν τα στερητικά μου!
Κάτι λέμε γι'απογευματάκι Παρασκευής 20 Μαρτίου εδώ στη Θεσσαλονίκη...Τι λένε τα ενδιαφερόμενα μέλη;
Αχ να ξέρατε πόσο σας ζηλέυω.......θέλω και εγώ καφεδάκι στην αγαπημένη μου Θεσ/νικη με παρέα τη δική σας. Εφυγα από τη Θεσ/νικη το 1993, όταν και τελειώσα τη σχολή. Είναι στη καρδιά και στο μυαλό μου σαν όνειρο. Θέλω πολύ να έρθω να σας δω....
ναι ε; παρασκευή .... 20 μαρτίου !!! μπράβο μπράβο...
"Μπράβο"--->Λάθος λέξη
"Παρούσα"--->Σωστή λέξη
Αχ!Lady D. μου!Quote:
Originally posted by klm
Αχ να ξέρατε πόσο σας ζηλέυω.......θέλω και εγώ καφεδάκι στην αγαπημένη μου Θεσ/νικη με παρέα τη δική σας. Εφυγα από τη Θεσ/νικη το 1993, όταν και τελειώσα τη σχολή. Είναι στη καρδιά και στο μυαλό μου σαν όνειρο. Θέλω πολύ να έρθω να σας δω....
Να ζούμε στην ίδια πόλη,να κυκλοφορούμε στην ίδια πανεπιστημιακή περιοχή και να μη γνωριζόμαστε;
Τι να σε κάνω που είσαι μάνα και δη στη λεβεντομάνα Κρήτη...
Θα σε σκεφτόμαστε στη συνάντηση και δε μπορεί...κάπου,κάπως,κάποτε, δε θα τα πούμε κι από κοντά;
κρουαζιέρα στην κρήτη; ε; μπράβο μπράβο!!!
Ααααααα
Κρουαζιέρα θα σε πάωωωωωω
Αααααααα
Γιατί σε νοιάζομαι και σ'αγαπάααω
Αααααα
Μύκονο και Σαντορίνη
Αααααααα
Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι!
Και,καθώς πέφτουν οι μάσκες:
Ζήλεια μου, ζήλεια μου
με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανή
μίλα μου, μίλα μου
μα φύγε όταν έρθει εκείνος να με βρει
ζήλεια μου, ζήλεια μου
σαν την αγάπη είσαι τόσο δυνατή
μίλα μου, μίλα μου
μα φύγε όταν έρθει εκείνος να με βρει
Και καταλήγουμε στο κλασσικό πλέον:
Μίλα μου,ναι,μίλα μου...
Αν την αγάπη,που σου έδωσα την άξιζες...
μου'χεις κανει την ζωή μου κόλαση...
θα σου φυγω και θα φταις για όλα εσύ...!!!
χεχεχε