-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΛΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ, ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ 2 ΩΡΕΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ, ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ..ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΑΛΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΛΕΣ.. Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/1000 ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΤΣΙ.. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΤΛΣΠ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..
-
Μπράβο σου!!! Συνέχισε έτσι και θα δεις πως μέρα με τη μέρα θα το ξεχάσεις εντελώς και δε θα σε αναστατώνει καθόλου μετά... όσο για τους φίλους... μην τους κατηγορείς... απλά δεν ξέρουν και δεν θέλουν να μάθουν... κι εγώ εδώ βρήκα συμπαράσταση και άντλησα δύναμη και γνώση... και τώρα που είμαι καλά οφείλω να πω κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά του φόρουμ!!!
προσπάθησε να απασχολείς αλλού το μυαλό σου, προσπαθησε να αποφύγεις σκέψεις γύρω από το θέμα αυτό...
-
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ... ;)
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΑΣ?
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.. ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΩ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, Η ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..
ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ, ΔΕ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ-ΦΙΛΟΥΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ -ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ- ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ (Π.Χ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ-ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΞΩ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ). ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ, ΑΛΛΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΝ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΣΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΠΑΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ).
ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ-ΑΠΑΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ-ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ..
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΟΜΕΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ (ΤΟ ΛΕΩ ΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΛΙΕΤΑΙ), ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ Μ...ΚΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ..
ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ, ΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΔΙΚΩ ΑΤΟΜΑ ΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ..
ΑΓΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ...
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΚ..
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??
ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ε?? ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ...ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ....
-
Στα 29 μου είχα civ τρίτου βαθμού .......όλα πήγαν μια χαρα ...και παιδί έκανα και είμαι 40 τώρα και είμαι μια χαρά......Ασε δε που η επιστήμη ξέρει περισσότερα τωρα από ότι 11 χρόνια πριν. Πολλές γυναίκες το παθαίνουν και το ξεπερνάνε μια χαρά γιατί όχι και εσυ???????
-
KATARINA, ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?
ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ? ΛΕΙΖΕΡ Η ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ??
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ hPV ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ?
-
kouragio chrpap kai ipomonh....
-
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ maria! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ \"ΞΕΓΕΛΑΣΩ\" ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ...
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΠΑΛΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΩ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ \"ΒΓΑΛΟΥΝ\" ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ \"ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ\" ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ...
-
Κωνοειδή έκανα και μάλιστα αφαίρεσαν μεγάλο κομμάτι και περίμενα την βιοψία για το αν έφτανε το κομμάτι ή θα τα έβγαζα όλα. Τελικά όλα πήγαν καλό και σε 3 μήνες ήμουν έγκυος , έκανα περίδεση για να μην χάσω το μωρό και γέννησα με καισαρική. Ο μικρός είναι 10 τώρα και εγώ είμαι μια χαρά...
Και η αδερφή του μικρού μου έκανε επέμβαση με lazier (είναι αδερφή από πρώτο γάμο του μπαμπά τους ) και είναι μια χαρά τώρα (είναι 28 χρονών). Γενικά όποια έχω ακούσει μια χαρά κατάληξη είχαν. Μήπως τρομάζεις παραπάνω από ότι χρειάζεται????
-
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ katarina. ΦΟΒΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΓΧΟΣ..
ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΑΠΛΟ ΛΕΙΖΕΡ, ΟΠΩΣ Η ΚΡΥΟΠΗΞΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (ΕΞΑΧΝΩΣΗ)..
ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΕΚΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ), ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΡΚΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑ..
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ?).. ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ, ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ..
-
Εμένα ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα για να προσέχω κτλ. παντρεμένη ήμουν τότε και δεν ανέφερε κάτι όσο για παιδί σου λέω με τον αέρα έμεινα έγκυος στο 3 μηνο. και όλα πήγαν μια χαρά.
Εγώ το αντιμετώπισα σχετικά χαλαρά κάτι σαν χαλασμένο δόντι , το έβγαλα και τελείωσε. Σου λέω 11 χρόνια πέρασαν από τότε και πρόβλημα κανένα . Ίσως ο γιατρό σου είναι πιο ήσυχος για το όλο ζήτημα και για αυτό δεν βρίσκει λόγο να απαντά. Από την άλλη ποιος γιατρός σου δίνει εγγύηση?? κανένας.
-
ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ, Η ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΕΝΗ..ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ..
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΟ (ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΦΟΒΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.. ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ... ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ..
-
για σας παιδια..επσαχνα καιρο ν βρο ενα τετιο φορουμ,και ειμε χαρουμενος που το βρεικα..τεσπα διαβασα τα προβλιματα σας και καταλαβα πος δεν ειμε ο μονος που τα περναει...γιατι ειχα αυτην την εντιποση...εγο πασχο απο κρισεις πανικου και διαφορες φοβιεσ.... τορα αν τις κρισεις τισ δημιουργουν οι φοβιες μου η αν οι φοβιες δημιουργουν τις κρισεις μου δεν μπορο να το καταλαβο..φοβαμε πος κατα τη διαρκεια της κρισεις πανικου πος θα παθο κατι κακο και ισος και πεθανο..πραγμα που η πσιχολογος μου το απεκλισε λεγοντας μου οτι εινε κατι πσιχοσοματικο..και οχι σοματικο προβλιμα..και οτι αν σκεφτομε ετσι εκεινες τις στιγμες το μονο που καταφερνο εινε ν αγχονομε περισοτερο και η κρισης ν γινοντε πιο δυνατες..κανς μια αγογι μ χαπια τα xanax περνο ενα την ημεραα..εχο δει τ τελευτεο καιρο πος εχουν καπος εξασθενιση οι κρισησ μ..αλα αυτο δεν μ κανει ν μιν φοβαμε πωσ θα τισ κσαναπαθω...εδω και 9 μινεσ εχω και μια σχεσι με μια κοπελα και τ παμε πολυ τελεια..εχω αρχισει ομως ν πιστευω πωσ καπια στιγμη θα με βαρεθει με το προβλιμα που εχω..αφου με τη φοβια που εχω αποφευγω τακσιδια,πολα μαγαζια και πολες περιοχες:(:(βρισκομε σε πολυ ασχιμη φαση..και προσπαθω να μιν το δειχνω..καπια στιγμη κσερω πωσ τηα φιγει αλα ποτεεε..δεν τ αντεχω αλο..ευχαριστω που μ ακουσατεεε..ευχομε ολοι ν γινουμε καλα και καλυτερα απο πριν γρηγορααα...φιλια παιδιαα...
-
Καλώς ήρθες cenik,
Τι νόμιζες
ότι είσαι ο μόνος με ζητήματα????