-
Κυρια προεδρε της ομαδος R:
ευπειθως αναφερω για την πρωτη Παρασκευη ζυγισματος
Kιλα:71,3
Διαθεση:Εχω υπαρξει και καλυτερα.
Σωματικη δραστηριοτητα:change of subject με ελαφρα.
Τσιγαρα:ουυυυ
Καφεδες:ολιγον τι
Αποτιμηση αποτελεσματων:τι ωραιο καιρο ειχε σημερα
Μετα τιμης και σθενους(ασθενους)το πιστο μελος της Ομαδος.
-
Αυτό θα πει άμεση συμμόρφωση!Έτσι,μπράβο!
Επίσης,μου αρέσει που έχεις σέβας για την πρόεδρο σου,
τέκνο μου,καθώς αν μη τι άλλο έχει τα διπλάσια σου κιλά!
Λοιπόν,ως ελαφρύτερη χρίζεσαι απουσιολόγος της τάξης!
Homework για Σαβ/κυρ. : να βελτιώσεις διάθεση μέχρι Δευτέρα!
-
Eγω ως καλη μαθητρια εκανα την εργασια μου κυρια προεδρε,το κεφι παει καλυτερα.Επισης περπατησα λιγακι χτες,κανα 20λεπτο δλδ,μην φανταστειτε τιποτε τρελες αποστασεις.Αλλα απο σημερα,καταργειται το ασανσερ στη δουλεια,θα ανεβοκατεβαινω τις σκαλες με τα ποδια(κατι ειναι κι αυτο,ε,δεν γινονται ολα με τη μια-αυτο ητανε η δικαιολογια της τεμπελας).Ευτυχως δεν κανω ατασθαλιες στο φαγητο,αν και να πω την αληθεια,η ορεξη αυξηθηκε.Παλι καλα που δεν εχω τιποτε φοβερες επιθυμιες για γλυκα,αναψυκτικα και τετοια.Απλα,εχω αρχισει και επιθυμω φαγητα,για τα οποια τον προηγουμενο μηνα δεν νοιαζομουν.Παντως,κανει ζημια στην ψυχολογια το καθημερινο ζυγισμα,τουλαχιστον σε μενα,θα προσπαθησω να το κοψω.Κανει την προσπαθεια πιο δυσκολη και αποπροσανατολιζει,τζαμπα δηλαδη,ανευ λογου και αιτιας.
Επειδη καταλαβα τα λαθη μου,αποφασισα να τρωω περισσοτερο,γιατι μαλλον υποσιτιζομουν,το Σαββατοκυριακο εφαγα σαν ανθρωπος,απ'ολα και λιγο.Ηδη νιωθω οργανικα καλυτερα.Εσεις σε τι φαση εισαστε;
Θα κατεβασω και τον ατμομαγειρα σημερα απο το ντουλαπι,καιρος να αρχισω να μαγειρευω και κανα ψαρι,λαχανικο,στον ατμο.Ειναι νοστιμα και υγιεινα ετσι.
-
Bonjour mamzels...
Είχα ένα ΣΚ γεμάτο λιπαρά, γλυκά, δουλειές και παιχνίδι με τα παιδιά, αλλά και πολύ θετική σκέψη μετά από μία συζήτηση που είχα το Σάββατο το απόγευμα με δύο φίλες..... Λοιπόν η ζωή είναι ωραία, και όλα αυτά που ζούμε ωραία και άσχημα είναι η ζωή μας !!!!
Ξεκίνησα το χάπι σήμερα το πρωί, το είχα σταματήσει για μία εβδομάδα, γιατί καλή η θετική σκέψη αλλά έχω ένα θέμα με τη λαιμαργία....
Είμαι 85,5 (δεν αλλάζω το ticker εξάλλου θα το χάσω το μισό σε χρόνο ντε τε....)
Θα αγοράσω αύριο και «Το Secret», γιατί δεν το έχω διαβάσει και όλο το αμελώ, μήπως το έχει διαβάσει κανείς για να μου πει εντυπώσεις ??
Λοιπόν καλή εβδομάδα κορίτσια, κυρία πρόεδρε όλο κολπάκια είστε.... είδες που έχασες και ας παραπονιόσουν και όχι λίγα.... συγχαρητήρια λοιπόν και εις κατώτερα........ ελπίζω σε μία καταπληκτική εβδομάδα.
Φιλιά...... και είπαμε θετική σκέψη...
-
sabe μου,βαθμολογείσαι με "πολύ καλά"για την εργασία σου(για να έχουμε και περιθώρια βελτίωσης!)
Το ν'ανεβοκατεβαίνεις τις σκάλες δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει καλό στα γόνατα σου...εσύ ξέρεις καλύτερα...
Το περπάτημα είναι ασφαλώς καλύτερη άσκηση από κάθε άποψη!Ξεκινάμε χαλαρά και αυξάνουμε το χρόνο σταδιακά...
Κι εγώ περιμένω να γίνει τελείως καλά το γόνατο μου για ν'αρχίσω διάδρομο...Δεν αρκεί η διατροφή και το ξέρουμε!
Η επόμενη εργασία σου θα είναι ίδια με της Hanelle( αλήθεια πού χάθηκε το μικρό μας; ): ΖΥΓΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
Περιμένω μόνο"άριστα"να σου βάλω,οπότε κανόνισε την πορεία σου!Συνέχισε την καλή δουλειά!Είσαι εξάλλου και απουσιολόγος...
Αλαλουμένια μου,ευχαριστώ για την επιβράβευση...κάτι αρχίζουμε να κάνουμε,ομολογώ...
Μπράβο στις φίλες σου,που σ'επανέφεραν στη θετική οπτική!Κάτι τέτοιο επιχειρεί και το βιβλίο αυτό...
Το γενικότερο μήνυμα που δίνει είναι αισιόδοξο,αλλά εμένα προσωπικά με κούρασε η αμερικάνικη γραφή του...
Στόχο έχει την κατανόηση κι εκμετάλλευση της (συχνά βαθιά κρυμμένης) εσώτερης δύναμης του καθενός μας,
η οποία σε συνδιασμό με τον νόμο της έλξης υπόσχεται την πραγμάτωση από το Σύμπαν ό,τι τυχόν του ζητήσουμε,
αρκεί με θετικότητα και πίστη προσελκύσουμε από αυτό εκείνο,που αληθινά θέλουμε και χρειαζόμαστε!
Νομίζω θα σε επηρεάσει θετικά και στην προσπάθεια σου με τη διατροφή,αν και στην τελική δε λέει και τίποτα καινούριο...
Και το δικό μου Σαββατοκύριακο ήταν πολύ ευχάριστο!Πέρασα πολύ όμορφα με πολύ καλες μου φίλες,
κρατήθηκα καλά αναφορικά με την προσπάθεια μας...Δόξα τω Θεώ,όλα εξελίσσονται πολύ θετικά!
Κι επειδή πρέπει τώρα να ετοιμαστώ για τη συνάντηση μου με τη myrtali,σας αφήνω και τα λέμε αύριο πάλι,αγαπημένες μου...Φιλάκιααααα
-
Μπραβο σε όλες!!!Πολυ χαιρομαι με τα νεα σας!!Ελειψα το ΣΚ, στην αδερφουλα μου,στην Ευβοια και περασ πολυ ωραια!!!Εκανα και την πρωτη παρασπονδια (μικρη ομως) 3 σοκολατακια (ειχε και γενεθλια ο μπαμπας μου 14/2) και λιγα πατατακια.Δυσκολη εργασια εχω...ολο θελω να δω τι γινεται.Τελοσπαντων ομως υποσχεθηκα στην αγαπημενη μας προεδρο,κι ετσι...Aλαλουμακι αντε να φυγουμε μαζι απο τα 80...να δειξει 7 η ζυγαρια.(και μετα 6 και μετα 5,αχ!!!)
Θελω κι εγω συναντηση με την προεδρο!!Μακαρι καποτε να συναντηθουμε ολες!Η αληθεια ειναι οτι σας νιωθω τοσο κοντα μου,ειναι σαν να σας ξερω...Ανυπομονω καθε φορα που μπαινω,να δω τι γινεται,τι γραψατε πως τα πατε!!!Οκ,σταματαω εδω,κινδυνευω να γινω πολυ συναισθηματικη (ειμαι παρα πολυ γενικα).
Καλη μας εβδομαδα,φιλακια!!!
-
Γινε,γινε συναισθηματικη,δε μας νοιαζει,γιατι κι εμεις τα ιδια ειμαστε,εμ,μια ομαδα,μια ψυχη!Πολυ χαιρομαι να βλεπω οτι ειστε ολες αισιοδοξες,ετσι οταν πεφτω εγω θα με σηκωνετε(ιδιοτελες και φτηνιαρικο κινητρο κι ετς,lol).Ωραια η Ευβοια,ημουνα εκει διακοπες το καλοκαιρακι,ας μην καουν θεε μου ποτε αλλα της δαση!
Ηanelle,φυσικα κι εσυ μεσα,τι ομαδα θα ειμαστε εαν δε συσφιξουμε τους δεσμους χα χα,αντε να γελασουμε και λιγο!Τι λες καλε Nadine που θα σας αφησω οταν χασω τα κιλα,μετα εχουμε τη συντηρηση,μετα την ψυχολογικη υποστηριξη εφ'ορου ζωης για να μην επανελθουν!Μπα,φοβαμαι οτι με φορτωθηκατε για τα καλα εδω μεσα(κι εκει εξω ελπιζω!).Αlalum trialalum,ωστε παρτυ καλοκαιρινο ετσι,κακουργα,αυτο ητανε,παω να αγορασω κλειδαρια για το ψυγειο.(το κλειδι θα το δωσω σε φιλη μου,να το βαλει σε θυριδα).Kαληνυχτα ομορφες συναγωνιστριες!
-
Hanelle,να χαίρεσαι τον μπαμπακούλη σου!Η παρασπονδία σου μικρή κι επιρεπόμενη λόγω ημέρας άλλωστε...
Μπράβο,που κρατιέσαι και δεν ανεβαίνεις στη ζυγαριά!Ήδη πέρασε η μισή εβδομάδα...Θα συναντηθούμε οπωσδήποτε
όλες μαζί!Εξάλλου μου έχεις υποσχεθεί και μια πολύ σημαντική πρόσκληση!Ας είμαστε καλά κι όλα θα γίνουν!
sabe,εμένα με πονάει η μέση μου και δε μπορώ να σε σηκώνω,γι'αυτό φρόντισε να είσαι καλά και να μην πέφτεις!
Κι αν εσύ,για να εμφανιστείς στο πάρτυ του Αλαλουμακίου χρειάζεται η φίλη σου να βάλει το κλειδί του ψυγείου σου σε θυρίδα,τότε εγώ
θα πρέπει να μπω η ίδια σε θυρίδα,της οποίας το κλειδί να μπει στο ψυγείο σου,το κλειδί του οποίου θα είναι στη θυρίδα της φίλης σου...
-
Καλημερούδια,
Βλέπω την ΟΜΑΔΑ R πολύ ανεβασμένη και μου αρέσει πολύ....
Λοιπόν χθες τα πήγα πολύ καλά, ήταν μία μέρα τέλειας διατροφής.... ελπίζω και σήμερα να πάω έτσι, γιατί πλησιάζει και η Παρασκευή.......
Hanelle και εγώ ελπίζω να αλλάζουμε νούμερα μαζί, βάλε στο ticker σου τα κιλά που είσαι αντί αυτά που χάνεις να βλέπουμε πιο εύκολα τι γίνεται.... Sabe βάλε και εσύ ticker...
Nantin αλήθεια σου πέρασαν οι αϋπνίες ??
Κορίτσια χαίρομαι που υπάρχετε...................και που σας βρήκα...
-
Κι εσύ,Αλαλουμένια μου,δεν πας πίσω,βλέπω...
"Mood: Ανυπόμονη, Αισιόδοξη, Ταξιδιάρικη, Ευχαριστημένη, Θετική και πολύ καλοκαιρινή? "
Φαντάσου τι έχει ν'ακολουθήσει άμα ξεκινάμε έτσι στα μέση Φλεβάρη...Πετάει η ομάδα!Πάντα τέτοια!
Μάλλον πέρασαν οι αυπνίες,αλλά μου άφησαν άστατες ώρες ύπνου,που πρέπει να στρώσω λιγάκι...
Αχ!Αυτοί οι νυχτερινοί πειρασμοί...Πού είναι ο παλιός καλός εαυτός μου που έπεφτε για ύπνο στις 11 ;
Μια ερώτηση,όμως:Ζητάς από τη Hanelle ν'αλλάξει μορφή στο τικεράκι της,από τη sabe να βάλει,
εσύ έχεις ήδη κι είμαστε τέσσερις στην ομάδα μας,αν δεν κάνω λάθος...Σημαίνει κάτι αυτό;
Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;Εμείς είμαστε εκτός συναναστροφής;Γιατί τέτοια διακριτική μεταχείρηση;
Προς τι ο ρατσισμός;Επειδή εμείς είμαστε σε άλλη εκατοντάδα καταμέτρησης είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού;
:( Καλά,Αλαλουμάκι,καλάαααα... :( Πολύ καλά,μάλιστα... :( Πάρα πολύ καλά... :( όχι απλά καλά... :( Σνιφ!Σνιφ! :(
-
-
Kαλησπερα και στις υπολοιπες ομορφιες της ομαδας μας!!Πεταει η ομαδα μας,αντε!!Αλαλουμακι δεν ξερω πως να φτιαξω το τικερακι,ετσι ηθελα να το κανω αλλα..τζιφος!!Χαρηκα ειλικρινα με τα σημερινα μηνυματα σας!!Σας φιλω,ονειρα γλυκα!!
-
Εδώ θα είμαστε,μαζί Hanelle μου!Μη σε πτοούν τα 28 κιλάκια και μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί...
Κάνουμε ό,τι μπορούμε σήμερα και ας φεύγουν ένα ένα σιγά σιγά...Ο p_k το έκανε ήδη!Γιατί όχι κι εμείς;
Πάντως,με τα 80 που θέλω (ιδανικά) να χάσω εγώ,αυτό το τόπικ θα μείνει ανοιχτό για πολύ πολύ καιρό!
Παρεούλα θα έχεις μέχρι τέλους,μην ανησυχείς!Όσο για την φοβερή σου πρόσκληση,ας είμαστε καλά και γιατί όχι;
-
Kαλημερουδια στην ομαδα μας!.Nadinaki,Hannelitsa,Alalumidio,ti kanete?Βarb ελα κι εσυ καλε στην ομαδα να γινουμε πολλες οι τρελες:)Nadine μου ειδα οτι αργησες παλι να κοιμηθεις χτες βραδυ,εχεις δοκιμασει να παρεις απο το φαρμακειο βαλεριανα?Ειναι της power health,εντελως φυτικο,δεν δημιουργει εξαρτηση εννοειται,βοηθαει πολυ να ηρεμεις το βραδυ.Ενα χαμομηλακι με λιγο μελι,επισης κανει θαυματα.Μπραβο Ναντιν για τα αποτελεσματα,ειδες,λιγο λιγο,αφου ειπαμε κοιμοτανε ο μεταβολισμος μας(εμενα με αφηνω απεξω,ο δικος μου χασμουριεται ακομα).Ηanelle,θα τα χασεις τα κιλακια σου,αφου η ψυχολογια σου ειναι φινα!Alalum,πως τα πας εσυ ψυχη?Τι προγραμμα εχετε σημερα κοριτσαροι?Ναντιν οι σκαλες καταργουνται,ενα θεματακι με το γονα το εχω γενικα και ειδα οτι χτες με πονεσε λιγακι.Καλυτερα περπατημα,εχεις δικιο(αλλα απο το να το λεω μεχρι να κουνηθω ειναι αλλο ζητημα).Ξυπνησα νωρις για να μαγειρεψω,με περιμενει και φορτωμενη μερα στο γραφειο,αλλα τωρα απολαμβανω κολες τις κακες συνηθειες και γραφω στις φιλεναδες μου,να παει καλα η μερα.Θα φτιαξω για την οικογενεια κοτοπουλο με πατατες,για μενα γαριδες με ρυζι και λαχανικα.Πρεπει ακομη και αν δεν πειναω να φροντιζω να τρωω κανονικα,υγιεινα γευματα.Απο τοτε που με μαλωσε η Αλαλουμ μας τρωω και ενα τοστ με τυρι μονο ομως το πρωι.Παρατυπια μου:Hanelle,ζυγιστηκα(κατσουφι αζω που το λεω,αλλα ειμαι κακο κοριτσι.)Αλλα με εδειξε μισο κιλο κατω,για δυο βδομαδες σχεδον δεν κατεβαινε ουτε 100 γραμμαρια,ειδα κι επαθα λεμε να ξεκολλησει απο κει.Να περασουμε ολες μας μια καλη μερα,με κεφι και χαρα!
Φιλακια γλυκα μου μπουμπουκια!
-
ηρθα κι εγω!!!!
οχι οτι ηθελα ιδιαιτερη προσκληση αλλά ειμαι καινουργια στο φορουμ και παω απο δω κι απο εκει. γενικα ειμαι καινουργια με το αντικειμενο του υπολογιστη και αυτοδιδακτη και για παρα πολλα δεν εχω ιδεα ουτε τι ειναι.
Ασε που στο σπιτι δεν εχω χρονο ουτε να ανοιξω το Laptop!!! γι'αυτο ειμαι παντα πρωινη...Κι αν αρχισουν οι σφιξες στο γραφειο (ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι) μπορει και να με χασετε για βδομαδες. Παντως, να ξερετε, δεν σας ξεχναω. θα ριχνω και καμια γρηγορη φραση, να δινω στιγμα δηλ να γραφω και κανενα βαρος/κιλο που χανω.
Παντως, αυτο που θα κανω σιγουρα ειναι να συνεχισω την προσπαθεια.
με την αλληλουποστηριξη μεταξυ μας, δεν το βλεπω δυσκολο.
Τα Reductil τα παιρνω ακομη και ειναι πολυ καλος συμαχος στην προσπαθεια μου. Νομιζω οτι χωρις αυτα δεν θα μπορουσα να συνεχισω.
Μετραω συνηθως ποντους ww και αν δεν σας πειραζει, θα γραφω καθημερινα εδω το συνολο μου. ετσι, σαν ημερολογιο, για να αυτοβοηθιεμαι. κι εσεις, αμα βλεπετε να ξεφευγω, να μαλωνετε.
Οσο για τικερ, προσπαθησα μια φορα αλλά δεν καταφερα τιποτε. ας προσπαθησω παλι τωρα.
τα λεμε....