Quote:
Originally posted by LSD
Anais Anais περαστικά σου !
τοσα πολλά πράγματα σε 4 χρονια ! ! μακαρι απο εδω και περα μονο θετικα να βλεπεις !
ποσο χρονων εισαι; σε ρωτω οχι απο αδιακρισια αλλα για το θεμα της περιοδου που αναφερεις..
το εχεις ψαξει με γυναικολογο και σου εχει πει οτι οφειλεται σε αυτο; σου εδωσε καποια θεραπεια; με ενδιαφερει γιατι εχω και εγω τετοιο προβλημα αλλα δεν τολμω να ρωτησω τον γυναικολογο μου...
αγαπητη μου LSD δεν εχω περιοδο απο τα 40.Ειμαι εδω και τεσσερα χρονια στην εμμηνοπαυση με ολα τα επακολουθα της.Ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι με τους τρελλους εμετους που προκαλουσα τρελλανα τις ορμονες μου. Ευτυχως που εχω παιδια και δεν με πειραξε αυτο τοσο, οσο οι παρενεργειες της εμμηνοπαυσης που τις περνω σε μεγαλο βαθμο.Φαρμακα δεν μπορουσα να παρω λογω καποιου αλλου γυν.προβληματος απαγορευοταν. Ο γυναικολογος μου ειπε πως κοριτσακια 16-17 με μεγαλο προβλημα βουλιμιας δεν εχουν περιοδο και για 6 μηνες η και χρονο ακομη. Ειμαι πολυ καλα τωρα απο θεμα βουλιμιας, εδω και ενα μηνα. Ακολουθω το διαιτολογιο του γιατρου μου με κανονικα γευματα χωρις στερησεις ,για να μην ξαναπαθω βουλιμια,παιρνω τα φαρμακα μου. Πηγαινω στον ψυχολογο μου,αφου ομως πρωτα τα βρηκα με τον εαυτο μου!!!Καταλαβα πως η ζωη μου εχει αξια απο μονη της και αφησα τις ευαισθησιες ....