Σωστή η Ξένια, στείλε τον esprit, κανείς δε μπορεί να σου κλέβει τη ζωή σου.
Κανείς δε μπορεί να ζεί αντί για σένα.
Printable View
Σωστή η Ξένια, στείλε τον esprit, κανείς δε μπορεί να σου κλέβει τη ζωή σου.
Κανείς δε μπορεί να ζεί αντί για σένα.
Ο επομενος μου στοχος ειναι να βρω εναν αντρα ορφανο... Κοριτσια αν εχετε γιους οσο και να τους αγαπατε μη τους κανετε μαμακηδες!!! Λυπηθειτε μας!!! ΧαΧαΧα! Καλο ξημερωμα παιδακια να προσεχετε!
Esprit μου να κοιτάς τον εαυτό σου και να είσαι εσύ καλά...
ξέρεις κούκλα μου όλοι αξίζουμε να έχουμε κάποιον δίπλα μας που
να μας λατρεύει και να μας γεμίζει τα κένα με χαρά...δεν αξίζει αγάπη
μου να χαλιέσαι για κάποιον που δεν σε αγαπάει όπως είσαι αδύνατη παχουλή
νορμάλ..όπως και να είσαι...δεν αγαπάμε την εμφάνιση αλλά την ψυχή του άλλου..
επομένως ξέρεις τι θα κάνεις...δεν θα σου πω να χωρίσεις τώρα κτλ...σου λέω όμως ότι
κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις και θα πεις δεν τον αντέχω άλλο τόσο απλά...
θα κουραστείς και δεν θα έχεις κάτι άλλο να δώσεις..
θα δεις...όλες περνάμε από αυτά...να είσαι δυνατή και κοιτάς τον εαυτό σου αγάπη μου
γιατί αυτός είναι ότι πολυτιμότερο έχεις....
και κάποια στιγμή θα βρεις κάποιον που θα βλέπει στα μάτια σου πόσο καταπληκτικό πλάσμα
είσαι και δεν θα τον απασχολεί το σώμα σου (άσε που με την επέμβαση θα γίνει ακόμξ πιο όμορφη εάν βέβαια αυτό είναι δυνατόν :))
Καλημερα κοριτσακια! Ζωη μου σε ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογια... Πραγματι ειμαι στο σημειο ωρα μηδεν που ελεγε και μια εκπομπη... εχω κουραστει εχω βαρεθει εχω σιχαθει κι αυτον και την μανα του και τα κομπλεξ τους και ολα. Αλλα αντε να δουμε ποτε θα ειμαι τοσο δυνατη ωστε να του πω αντε γεια!
Καλημέρα σας! Esptit μου, θλίβομαι με αυτά που διαβάζω για τους πεθερόπληκτους, για τις μαμάδες που ξεχνούν τι πέρασαν απο τις δικές τους πεθερές και για τους κανακάρηδες που ακούν παθητικά μία γυναίκα, έστω και αν αυτή είναι η μάνα τους, να απορρίπτει την επιλογή τους, χωρίς να έχουν το σθένος να την υπερασπιστούν. Κάθονται εκεί σαν χάπατα και ακούνε να εξακοντίζονται προσβολές στον άνθρωπό τους χωρίς να αναλάβουν δράση, ούτε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ούτε μετά, να κάνουν μία ωραία συζήτηση και να βάλουν τη μανούλα στη θέση της.
Μία σωστή σχέση βασίζεται και στο σεβασμό. Με συγχωρείς, αλλά ο δικός σου ψιλοβλάκας μου φαίνεται που συνυπάρχει με ένα άτομο που δε σέβεται στην τελική. Σεβάσου λοιπόν εσύ τον εαυτό σου και θέσε όρια. Αν σε αγνοήσει και συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά, στείλε τον βόλτα. Όσο για τη μαμά του, σταμάτα να πηγαίνεις σπίτι της. Σταμάτα να της δίνεις αφορμές, ας φάει μόνη της τη σαλάτα της κι ας σε αφήσει ήσυχη ή ας βρει άλλο θύμα να ξεσπάει. Φιλιά!
χαχαχαχαχαχ Αχ βρε Αβα μου πρωινιατικα χαχαχαχαχα ακου εκει χαπατα! χαχα! Σπιτι της δεν εχω ξαναπτησει απο τοτε. Αν χρειαστω διατροφολογο ξερω εναν πολυ καλο που ειναι και μανουλι ! Οσο για τον πανηλιθιο καποιες φορες με υπερασπιστηκε δεν μπορω να πω. Κι ενω ξερει οτι εχει αδικο η μανα του δεν το παραδεχεται ανοιχτα. Βεβαια κι μενα και σενα αν μας κατηγορησουν τις μανες μας θα τις υπερασπιστουμε κι ας ξερουμε οτι φταινε αλλα τεσπα. Παντως πραγματι ειναι πολυ κριμα που οι μαναδες ξεχνανε τι τραβηξαν απο τις πεθερες τους και κανουν τα ιδια. Σα το στρατο ειναι που οι παλιοι ξεχνανε τι καψονια φαγανε και τα κανουν και στους νεους... Α ρε... ατιμη κοινωνια... Σκ....οψυχοι ειμαστε τελικα οι ανθρωποι... Μεχρι και ο Θεος μας σιχαθηκε και μας ξεφορτωθηκε απο τον παραδεισο
Οσο για την σαλατα... στον λαιμο να της κατσει.... στριγγλα!!!
Τη φοβάται τη μαμά του νομίζω. Γι' αυτό και δεν σηκώνει ανάστημα εύκολα. Αλλά ... για κάτσε! Τι διατροφολόγους ακούω! Τότε γιατί κάναμε την επέμβαση, μου λες? Μήπως σε έπεισε κι εσένα ότι δεν θα τα καταφέρεις? Α, μην ακούω τέτοια! Και βέβαια θα τα καταφέρεις, θα φορέσεις ένα ωραίο φόρεμα (μάρκας Esprit), θα πάρεις και μία παγωτάρα στο χέρι και θα πας μία βόλτα από την τέως πεθερά σου! Εκεί να δεις γλέντι! Εκτός και αν συμμορφωθούν και κυλήσουν όλα ομαλά και αν είσαι σε θέση εσύ να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις.
Χαχα καλε πλακα κανω. Αφου αυτη το επαιζε διατροφολογος μου και μου λεγε τι θα φαω και τι οχι εννοουσα οτι αμα ειναι να παω σπιτι της χιλιες φορες προτιμαω τον παλιο μου διατροφολογο που ειναι και παιδαρος! χαχα!! Κοιτα δεν ειναι οτι την φοβαται ψιλογραμμενη την εχει μπορω να σου πω αλλα επειδη σπουδαζει και ακομα δεν ειναι ανεξαρτητος οικονομικα δεν μπορει να πουλησει και πολυ μουρη...
χαχχα δεν μπορω να με φανταστω με κορμακι μπαλαρινας! τραγελαφικο θα ηταν!!!!! χρειαζεται και ο αυτο σαρκασμος!Quote:
Originally posted by Danai20
irenep
στο δικό σου καλούπι θα σου πρότεινα χορό. Σαν όμορφη μπαλαρίνα θα είσαι :)
Τότε αφήστε την κι οι δύο να χτυπιέται. Εσύ κανονικά το πρόγραμμά σου και αγνόησε τα παράσιτα από το ραδιοφωνικό σταθμό της πεθεράς.
Προτείνω και νέο επεισόδιο για τις "7 θανάσιμες πεθερές":
"Η αδύνατη πεθερά"!!! Πολύ θα ήθελα να το παρακολουθήσω, να δω τι πλάκα θα πάθει η αδύνατη πεθερά, όταν ο γιος της της φέρει την παχουλή νύφη!
Quote:
Originally posted by Esprit
Κι εγω εχω μια σχεση με εναν 1,85 υψος και 69 κιλα... στην αρχη οταν με γνωρισε ημουν 85 κιλα και του αρεσα. μετα εφτασα τα 114 και αρχισε την γκρινια τις απειλες και συναφη ωραιους τροπους για να χασω κιλα... η δε μανα του συνεχεια λεει τι την θελεις την χοντρη εσυ τοσο ωραιο παιδι που κυκλοφορουσες τοσα χρονια με τα μοντελα... οταν με γνωρισε μου ειπε να παω να δουλεψω με τονγ ιο τησ για να χασω κανα κιλο... και την ωρα του μεσημεριανου εβαλε σε ολους μπιφτεκια με πατατες και μενα μου ειπε εσυ δε θα φας απο αυτα εσυ θα φας σαλατα... και το κορυφαιο ειναι οτι μετα την εγχειρηση ο συντροφος μου (ο Θεος να τον κανει) απεχει εντελως. κι οταν μια φορα διαμαρτυρηθηκα που δεν ενδιαφερεται μου ειοε οτι η πιστευει πως δεν θα δουλεψει η εγχειρηση αυτη σε μενα...οτι δε θα τα καταφερω δλδ... και μετα λες εμενα κακο ανθρωπο... ζωον ειμαι και ηλιθια και χιλια δυο αλλα το μονο που δεν ειμαι σ αυτην την σκατοζωη ειναι κακος ανθρωπος... τωρα βεβαια θα λετε γι αυτο πεταει δηλητηριο αυτη στερημενη κτλ ειναι... αλλα τεσπα σας ανοιξα την ψυχη μου το πως θα το εκλαβετε δικο σας θεμα...
ελα βρε εσπριτ. γραψτους ολους του κομλπεξικους. εχω περασει και εγω κατι παρομοιο και σκεψου τοτε που μου φερθηκαν ετσι ημουν πιο αδυνατη απο οτι τωρα. ειναι θεμα νοοτροπιας οχι κιλων.
Irenep, καλημέρα! Προ αμνημονεύτων ετών υπήρξα 48 κιλά και πετούσα, πραγματικά. Ήμουν όμορφη, άρεσα στα αγόρια και νόμιζα πως είχα τον κόσμο στα πόδια μου. Η κακή μου ψυχολογία μετά και μια σειρά από ατυχή περιστατικά με έφτασε στα 99 κιλά και πάλι γελούσα ή τουλάχιστον προσπαθούσα. Δεν ξέρω την ιστορία σου, αλλά νομίζω πως είσαι μία κουκλίτσα στα 47 σου κιλά και είμαι σίγουρη ότι θα δείχνεις αιθέρια στο κορμάκι της μπαλαρίνας με τις ροζ πουέντ σου!
Ava και εγώ έτσι τη φαντάστηκα. Κομψή και αιθέρια, μέσα στα ροζ:)
Κάπως σαν τη φεγγαροκοπέλα στην υπογαφή μου ας πούμε !