δυστυχως μεχρι τις 12 εργαζομαι..... :(
το ξερω πως το καλυτερο ειναι να κλεινεις 8-10 ωρες υπνου, αλλα δε προλαβαινω, εκτος απο τα Σ/Κ
Quote:
Originally posted by device
το καλο με το να ξυπνας νωρις ειναι οτι κοιμασαι και νωρις...
Printable View
δυστυχως μεχρι τις 12 εργαζομαι..... :(
το ξερω πως το καλυτερο ειναι να κλεινεις 8-10 ωρες υπνου, αλλα δε προλαβαινω, εκτος απο τα Σ/Κ
Quote:
Originally posted by device
το καλο με το να ξυπνας νωρις ειναι οτι κοιμασαι και νωρις...
εκτος του οτι οπως ειπα ξυπνησα νωρις και περπατησα 45' στο διαδρομο
το μεσημερακι οταν ηταν να πεταχτω σε μια δουλιτσα στον Πειραια ειπα να παω με τα ποδια, μεχρι εδω καλα, αλλα δεν μενω πειραια, ουτε καν Νικαια.
Τωρα που τσεκαρα την αποσταση ήταν 10,27 km συμφωνα με το driveme.gr!!!!!
καλα, δεν κοβω το κεφαλι μου οτι ηταν σιγουρα 10 και δεν ηταν π.χ. 8 αλλα οκ και παλι καλα ειναι. 1,5 ωρα περπατημα.
Τελείωσα και σήμερα με curves. Σημερα πονανε ΚΑΙ τα χερια μου...
30 λεπτα στεπ+30 λεπτα ασκησεις για ολο το σωμα!!!1 ωρα!!!
χθες
25' διαδρομο
20' ποδηλατο
10' στεπς
30' ασκησεις-οργανα
μια χαρα νομιζω ε???
και σημερα μια απο τα ιδια λεω, απλα περισσοτερη ωρα.....
40 λεπτα διαδρομο(6.500 χιλιομετρα)
μισο προγραμμα φιτμπολ
ποδια χερια κοιλιακοι και 1 σετ ραχιαιοι (μονο..)
τ' είν' τούτ' καλέ???Quote:
Originally posted by sanelaki
μισο προγραμμα φιτμπολ
Quote:
Originally posted by sofi22ri
τ' είν' τούτ' καλέ???Quote:
Originally posted by sanelaki
μισο προγραμμα φιτμπολ
lol
και σήμερα κυκλικό πρόγραμμα curves πονανε και εμένα τα πόδια μου, Πενέλοπε...αν και μπορεί να είναι από το σούπερ, τη ΄λαική, τη δουλειά....ποιος να ξέρει;;;;;;;;;;;;
Quote:
Originally posted by tidekpe
και σήμερα κυκλικό πρόγραμμα curves πονανε και εμένα τα πόδια μου, Πενέλοπε...αν και μπορεί να είναι από το σούπερ, τη ΄λαική, τη δουλειά....ποιος να ξέρει;;;;;;;;;;;;
απο τα στεπς ειναι...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
Mακάρι βρε Πενέλοπε, για να γίνεται κσι δουλίτσα, αφού κουραζόμαστε που κουραζόμαστε..
ναι ναι συμφωνω...Quote:
Originally posted by tidekpe
Mακάρι βρε Πενέλοπε, για να γίνεται κσι δουλίτσα, αφού κουραζόμαστε που κουραζόμαστε..
Νομίζω, όμως, ότι κοι κοιλιακοί δε χτυπιούνται σωστά...επειδή πάντα γυμναζόμουνα πριν την τελευταία περίοδο θυμάμαι ότι οι κοιλιακοί μου, μετά από καλοκαιρινή παύση για παράδειγμα, ποναγαν τόσο που δεν μπορούσα ούτε να γελάσω...τώρα, ούτε κατά διάνοια κάτι τέτοιο...
σημερα εκανα τοσο εντονα που ματωσε το δαχτυλο μου κ δεν ειχα παρει πρεφα!!! εκει που κανουμε λαβη στα βαρη, απομεσα ο αντιχειρας, απτο πιεσε πιεσε...
το κακο ειναι οτι αυτα τα μηχανηματα ρε παιδια στο τζιμ που παω εγω δε τα νιωθω να κανουν δουλεια...
στα δικα μας στο νησι ιδιες επαναληψεις, ιδια μυικη ομαδα, ιδια κιλα αλλα σε διαφορετικο μηχανημα (πχ κωπηλασια αλλα σε αλλου ειδους κοπηλατικο) και φτυνεις ιδρωτα κ μετα φευγεις κ νιωθεις οτι γυμναστηκες...
εδω σχεδον δεν ιδρωνω...
αντε να γυρισω!
Μπορεί να μη γίνεται τόσο, όσο έχεις συνηθίσει αλλά σίγουρα κάνεςι καύσεις και κρατιέσαι σε φόρμα!!!!