κουβεντα γινεται
και στην κουβεντα θα ασκησουμε κριτικη στα γραφομενα του αλλου
αλλιως γιατι ειμαστε εδω?
μονο για αλληλογλυψιματα?
Printable View
κουβεντα γινεται
και στην κουβεντα θα ασκησουμε κριτικη στα γραφομενα του αλλου
αλλιως γιατι ειμαστε εδω?
μονο για αλληλογλυψιματα?
α εχετε ξεφυγει τελειως...
μηπως εχετε την εντυπωση οτι ειναι μπιγκ μπροδερ εδω κ παρακολουθουμε την πορεια των αλλων αορατα κ μετα εισβαλλουμε στο φορουμ να την αλλαξουμε? για ηρεμηστε. Καθενας ο,τι θελει ας κανει κ μην πλακωνεστε τελοσπαντων!
Ηρθαν ταγρια να διωξουν τα ημερα!
Quote:
Originally posted by BaD
μηπως εχετε την εντυπωση οτι ειναι μπιγκ μπροδερ εδω κ παρακολουθουμε την πορεια των αλλων αορατα κ μετα εισβαλλουμε στο φορουμ να την αλλαξουμε? για ηρεμηστε. Καθενας ο,τι θελει ας κανει κ μην πλακωνεστε τελοσπαντων!
Ηρθαν ταγρια να διωξουν τα ημερα!
ποια ειναι τα αγρια και ποια τα ημερα?
κοριτσια χαλαρωστε λιγο και ηρεμηστε..
οπως ξαναειπα και καπου αλλου..
ειναι αλλο πραγμα να λεω την αληθεια και να ειμαι ευθυς σαν ανθρωπος... και αλλο το γινομαι αγενης και προσβαλω τον αλλον.
νομιζω πως ηρθε η ωρα να επεμβει ο διαχειριστης του καναλιου και να βαλει τα πραγματα στην ταξη τους.
ειναι αισχος να μιλατε ετσι και να βριζεται..
με ονοματα δεν μιλατε και αυτο ειναι υποπτο.Quote:
Originally posted by zwhtsa
κοριτσια χαλαρωστε λιγο και ηρεμηστε..
οπως ξαναειπα και καπου αλλου..
ειναι αλλο πραγμα να λεω την αληθεια και να ειμαι ευθυς σαν ανθρωπος... και αλλο το γινομαι αγενης και προσβαλω τον αλλον.
νομιζω πως ηρθε η ωρα να επεμβει ο διαχειριστης του καναλιου και να βαλει τα πραγματα στην ταξη τους.
ειναι αισχος να μιλατε ετσι και να βριζεται..
ποιες ειπαν τι?
και αντι να λες γενικολογιες υπαρχει και το report γι αυτον ακριβως το λογο
πλακα μου κανεις κοπελα μου? δεν βλεπεις τι βρισιες γραφονται πιο πανω? και νομιζω πως τα report εγιναν!!
δυο ονοματα ας πουμε η lbp και η change.. απορω πως και δεν ειδες τις βρισιες τους...
δεν ειπα οτι δεν ειδα ,
την lpd την εκανα ηδη report
αλλα δεν εχει νοημα να λεμε "σταματηστε τους καυγαδες"γιατι μαλλον ριχνουμε λαδι στη φωτια.
Αν θελουμε να σταματησει πρεπει απλα να απανταμε στα υπολοιπα θεματα.
και η αληθεια ειναι πως την lbp την ειχα συνιθισει να βριζει καθε που τσατιζοταν γιατι της λεγαμε πως με πιτσες, πατατες τηγανητες κλπ κλπ δεν γινεται να χασεις βαρος. και πως αν δεν το παρει αποφαση να βουλωσει το στομα της δεν θα δει αποτελεσμτα.... αλλα την change πρωτη φορα την διαβαζω να εισαι τοσο νευριασμενη...
Όταν η mcan με έλεγε λυσσάρα καλά ήταν; Επειδή το έγραφε κρυφά στο μσν; Και πόσα άλλα μου είχε πει, επειδή διαφωνούσα μαζί της! Και είπε και τώρα... λυπάμαι γιατί σ'αυτόν τον κόσμο που ζούμε δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Θα αποσπάσει μόνο ένα κομμάτι ο admin χωρίς να ξέρει τι έχει γίνει και θα βγάλουμε όλοι το πόρισμα.. Ποιό πόρισμα;
Quote:
Originally posted by zwhtsa
και η αληθεια ειναι πως την lbp την ειχα συνιθισει να βριζει καθε που τσατιζοταν γιατι της λεγαμε πως με πιτσες, πατατες τηγανητες κλπ κλπ δεν γινεται να χασεις βαρος. και πως αν δεν το παρει αποφαση να βουλωσει το στομα της δεν θα δει αποτελεσμτα.... αλλα την change πρωτη φορα την διαβαζω να εισαι τοσο νευριασμενη...
μου φανηκε πως απλα παρερμηνευσαν τα λογια της, γι αυτο.
Ναι έτρωγα πίτσες κρυφά και ερχόμουν και κλαιγόμουν μετά.......
device μια που εισαι εδω να σου πω (λιγο ασχετο) οτι μαρεσαν πολυ δυο μηνυματα σου σαυτο το τοπικ...αυτα με τις φρασεiς γνωστων ανθρωπων...ή αγνωστων :D
κοπελα δεν μου δεν ξερω αν τα ετρωγες κρυφα η οχι. παντως εδω αυτα μας ελεγες.
δεν εχω χρονο τωρα αλλα θα παρω τα πσοτ απο την αρχη και θα τα βρω αυτα που μας εγραφες με το τι τρως, που παραπονιοσουνα που η φιλη σου τρωει ολοκληρη πιτσα και δεν παχαινει και ελεγες ποσο αδικη ειναι αυτη η κοινωνια..
λοιπον δεν θελω να ασχοληθω αλλο μαζι σου, γιατι οσες φορες το προσπαθησα και εγω και αλλα ατομα εδω μεσα μονιμος μας εβριζες επειδη σου λεγαμε την αληθεια. η οποια ειναι πως αν δεν στερηθεις το φαι, δεν κανεις καποιες υποχωρησεις, και δεν το παρεις αποφαση δεν προκειτε να εχεις αποτελεσμα.