Originally posted by DALIA
Quote:
Originally posted by kat201161
κορίτσια καλημέρα,
επειδή κι εγώ είχα για χρόνια το πρόβλημα με τα ρούχα, και το πρόβλημα του να είμαι πάντα καλοντυμένη και με διαφορετικά ρούχα κάθε μέρα...
"ανακάλυψα" προσφάτως (τον τελευταίο χρόνο δηλαδή), διάφορα sites, από Αγγλία κυρίως, απ΄όπου αγοράζετε ωραιότατα ρουχαλάκια στα νούμερά "μας" `100% cotton (πολύ σημαντικό για μένα που δεν ανέχομαι πλαστικό πάνω μου) και σε εξαιρετικές για τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε τιμές!
Απλά βάλτε "sizeplus clothing" ή sizeup ή κάτι σχετικό και απολαύστε shopping!
Τα νούμερα είναι φυσικά διαφορετικά από τα δικά μας, εγώ ας πούμε φοράω το 20 στο αγγλικό, αλλά υπάρχουν πίνακες μεγεθών και, η πρώτη παραγγελία σας ας είναι για ένα δυό κομμάτια για να δείτε πως σας έρχονται!
Τα παίρνετε σε δύο εβδομάδες κατά μέσο όρο.
Εγώ έχω βολευτεί πάαααααρα πολυ, ελπίζω να βοήθησα!
Τα εχω ανακαλυψει κι εγω αυτα που λες, εχει παρα πολλα και μαλλον θα κινηθω προς τα κει, γιατι η αισχροκερδεια εδω που ζουμε δεν εχει ορια.
Σε ελληνικα νουμερα τι φορας εσυ; γιατι εγω φοραω 54++ και κανοντας μετρησεις με τη μεζουρα ειδα οτι στα αγγλικα ειναι 20...θα κανω δοκιμαστικη παραγγελια να δουμε τι παιζει. Γιατι παλιοτερα ειχα παρει απο bonprix 52 νουμερο και ηταν ολα τεραστια, σε καποια ειχα κανει αλλαγη, καποια τα ειχα παει για μεταποιηση ,γενικα τα ειχα κανει σαλατα.