εχει κι αλλα εκτος απο τις 4 αρχες, εχει τροπους κ καλα να αντιμετωπισεις καταστασεις. αν τα διαβασεις κ τα κανεις πες μας. φιλια!
Printable View
εχει κι αλλα εκτος απο τις 4 αρχες, εχει τροπους κ καλα να αντιμετωπισεις καταστασεις. αν τα διαβασεις κ τα κανεις πες μας. φιλια!
Τωρα με βαλατε σε σκεψεις να παω να αγορασω
αυτο το βιβλιο να δω τι λεει, ειμαι περιεργη.
Αχ τι μου κανετε νυχτιατικα...
οσα ξερεις λεει, απλα βοηθα να τα βλεπεις κ γραπτα...ωραιο βιβλιο, απλο! μακια παμε!
τετη μου γλυκια το χα ανεβασει το βιβλιο σε καποιο ποστ...Quote:
Originally posted by TETH
Τωρα με βαλατε σε σκεψεις να παω να αγορασω
αυτο το βιβλιο να δω τι λεει, ειμαι περιεργη.
Αχ τι μου κανετε νυχτιατικα...
απλα βαρεθηκα να το διαβαζω στον υπολογιστη και ειδα οτι κανει μονο 11,70 και ειπα να το παρω και αν ενδιαφερεται καποια αλλη.αν θες βρες το ποστ και κατεβασε το να δεις περιπου τι γραφει...μην τυχον δεν σε εμπνεει κ χαλασεις τσαμπα τα ωραια σου λεφτακια...
οσο για τα αλλα που λεει bad μου τα χα δοκιμασει αλλα δεν μου εκαναν τιποτα...βεβαια τωρα που θα το διαβασω με την ησυχια μου θα του δωσω μεγαλυτερη προσοχη και αν ειναι θα σας ενημερωσω...την αλλη βδομαδα θα ζυγιστω να δουμε αν κανει και τιποτα...περιμενω και τα δικα σου αποτελεσματα φυσικα...
Παιδιά είναι πολύ ενδιαφέρον το βιβλίο!
Ευχαριστούμε Pennou!
Εγω με βρήκα στη σελίδα 18 "Συναισθηματική κατανάλωση τροφής"
Πριν μια ώρα χάλασα και τη σημερινή δίαιτα...είχε φέρει το αγόρι μου κάτι γλυκάκια κ δεν μπόρεσα να αντισταθώ:( όχι επειδή πεινούσα (μου φέρνουν φαγητό από το "Ντελικάτο" δεν πεινάω κ είχα ήδη φάει το γλυκάκι μου), αλλά γιατί σκέφτηκα ότι η απόλαυση θα με κάνει να νιώσω καλύτερα...
Pennouuuuuuuuuuuu μου help!
Δεν βρισκω το ποστ σου να κατεβασω το βιβλιο
ρε κοριτσακι, το εχεις διαγραψει?
Αν ναι, ειναι ευκολο να ξαναποσταρεις?
Τhanks :*****
οριστε γλυκια μου....το βρηκα εγω :)Quote:
Σ' ευχαριστω κουκλιτσα μου!
κοριτσια μου καλημερα...δεν κρατηθηκα και ζυγιστηκα σημερα μεσα σε 2 μερες ειμαι -800...72,600 απο 73,400...οποτε μια χαρα παμε αν σκεφτειται οτι εχθες επειδη στενοχωρηθηκα με κατι πλακωσα μισο σακουλακι φυστικια αιγινης...
Καλησπερα κοριτσια,προχτεσ διαβασα το βιβλιο του μακ κεννα κ με αφησε με το στομα ανοιχτο !καταλαβα οτι τελικα...ολα στο μυαλο μασ ειναι, εψαξα κ στο ιντερνετ κ βρηκα διαφορα βιντεο κ πραγματικα με ακουμπησε...δεν ξερω αν ειμαι στη κατηγορια τον ευκολοπιστων ανθρωπων αλλα απο προχτες αλλαξε λιγο η ιδεα που ειχα μεσα μ για το φαι ,,,,δεν ξερω αν πιασει κ αν οντωσ το κανω να δουλεψει πανω μου...αλλα χαιρομαι γιατι με εκανε να θυμηθω γιατι τρωω κ ποσο ευκολα χανω τα μυαλα μου οταν εμφανιζεται μπροστα μου ενα μιξ θερμιδων....χαχα! ,,λοιπον τα κιλα μου ηταν 94 μεχρι πριν λιγο καιρο,,,τωρα ειναι 96....(δυστηχωσ) ξεκινησα κ περιμενω 2 βδομαδες να δω αν γινει κατι...αν οχι ξαναγυρναω στη πατροπαραδοτη διαιτα....¨(( καλη επιτυχια...σε ολεσ...
Πενου μου χθες εφαγα ο,τι υπηρχε, λεει στο βιβλιο οτι λογικο ειναι οταν αφηνομαστε να νιωθουμε οτι θα το στερηθουμε παλι κ να τρωμε με μανια καποιες φορες...
οποτε το παραβλεπω κ συνεχιζω.
Μπουμπουλιτσα παμε μαζι, εγω δεν μπορω διαιτες πια,ποτε δε τις μπορεσα βασικα
να σας πω κατι κοριτσια μου...2 μερες τωρα το βραδυ το παρακανω εν γνωση μου ομως αλλα λεω δεν πειραζει αυριο θα ναι καλυτερα...και σας πληροφορω εχασα δεν πηρα...αλλα δεν ξαναζυγιζομαι θα βγαλω την μπαταρια γιατι φοβαμαι οτι θα παρουν τα μυαλα μου αερα κ θα τα κανω χειροτερα...λοιπον χθες εφτασε και το βιβλιο μου στα e-shop παω να το παρω κ το ανοιξε ο ηλιθιος και χαζογελουσε και λεω ε"ιπα να το παραγγειλω με το σκεπτικο οτι δεν θα το ανοιγες αν ηταν το παιρνα κ απο το βιβλιοπωλειο"...ελεος δηλαδη
καλα γελουσε ο γελοιος?? πεννου μην μασας βλαμενα φενονται αυτα απ το ε-σοπ...ειδικα ο ενασ..χαχα κοριτσια μακαρι να πιανει το συστημα του μακ κεννα αλλιως θα ξενερωσω ποοοοολυ ασχημα... μεχρι στιγμησ το χω παρει ζεστα !!!! για να δουμε... ¨))
ξερεις ποιος? εκεινος ο κοντος ξανθος που το παιζει ξερολας...πολυ χαρηκα που ειμαστε απο το ιδιο μερος :)Quote:
Originally posted by bubulitsa
καλα γελουσε ο γελοιος?? πεννου μην μασας βλαμενα φενονται αυτα απ το ε-σοπ...ειδικα ο ενασ..χαχα κοριτσια μακαρι να πιανει το συστημα του μακ κεννα αλλιως θα ξενερωσω ποοοοολυ ασχημα... μεχρι στιγμησ το χω παρει ζεστα !!!! για να δουμε... ¨))
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΤΟ ΨΩΝΙΟ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ! Κ ΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΣΟΥ ΚΟΡΦΟΥΣ Κ ΟΙ 2 ΧΕΧΕΧΕ !!!!!:)