βασια που εισαι οεο??
Printable View
βασια που εισαι οεο??
γιατι κατι μου λεει να ανυσηχησω?
Λες? Μη μου λες τέτοια...Μήπως απλώς παρατάθηκαν τα μπάνια και οι απλωτές?Quote:
Originally posted by BARB3
γιατι κατι μου λεει να ανυσηχησω?
Ελπίζω να μην είναι κάτι ανησυχητικό!
καλημερα!!!!!!
γυρισα και αυριο ξαναφευγω,
εχω πολυ δουλεια και γιαυτο δεν προλαβαινω να μπω, με τις διακοπες εμειναν πισω πραγματα
ειμαι καλα, τρωω κανονικοτατα, φουσκωνω κανονικοτατα
θα τα πουμε!!!!!!!!!!!1
Και η τάξη επανήλθε!! ʼντε καλά να περάσεις!!
Σε περιμένουμε μαυρισμένη και φουσκωτή!
Φιλάκια !! :lol:
TEST
ολα καλα λοιπον! ειπαμε να χανεσαι αλλά οχι οπως εγω!!!!
καλημερα κοριτσαρες τι κανετε? βρε κοριτσια μηπως ξερετε που πουλανε κανενα τσιγκινο βρακι? τον εχει πιασει τον αντρουλη μου το πατρικο ενστικτο αλλα ειμαι μονο 6 μηνες χειρουργημενη και ακομα πολλα κιλα!
Πως τα πατε εσεις με την εμπειρια αυτη τη μοναδικη??? φιλια πολλα! :bigsmile::love:
Γεια σου και σενα κορίτσι!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
καλημερα κοριτσαρες τι κανετε? βρε κοριτσια μηπως ξερετε που πουλανε κανενα τσιγκινο βρακι? τον εχει πιασει τον αντρουλη μου το πατρικο ενστικτο αλλα ειμαι μονο 6 μηνες χειρουργημενη και ακομα πολλα κιλα!
Πως τα πατε εσεις με την εμπειρια αυτη τη μοναδικη??? φιλια πολλα! :bigsmile::love:
Η Βάσια όπως βλέπεις έχει εξαφανιστεί!! Λοιπόν όσο και να θέλουμε παρέα στο ωραίο μας τόπικ νομίζω είναι λίγο νωρίς για σένα να έρθεις από εδώ! Ρώτα καλύτερα και το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει, αλλά καλό είναι να μη ρισκάρεις να μείνεις έγκυος χωρίς να έχει ανακάμψει πλήρως ο οργανισμός σου! Ας κάνει λίγη υπομονή ακόμα ο σύζυγος, στο κάτω-κάτω γονείς θα είστε για μια ζωή μετά, ενώ ελεύθεροι κι ωραίοι....??
Εγώ έχω κλείσει τον 3ο μήνα και έχω αρχίσει να φουσκώνω (κοιλιά-στομάχι)...Νομιζω ότι η κοιλιά μου είναι κανα-δύο μήνες μπροστά σε μέγεθος!! Από κιλά ευτυχώς μόνο 2 έβαλα!:starhit:
καλημερα κοριτσι!!!! εχεις κανει και εσυ σλιβ? το ξερω ειναι πολυ νωρις για μενα ειμαι μονο 6 μηνες χειρουργημενη! εσυ πως τα πας με τις τροφες και γενικα με την ψυχολογια σου?? σου ευχομαι μια τελεια εγγυμοσυνη!!!! :smilegrin:
αχ κοριτσια το ξερω χαθηκα, αλλα ειμαι λιγες ωρες στο γραφειο και προσπαθω να τα προλαβω ολα.
ευτυχως εχθες τελειωσα και με τα πλυντηρια και συμμαζεματα της επιστροφης απο την θαλασσα.
απο Δευτερα θα τα λεμε καλυτερα.........
Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Εγώ έκανα πριν 3 χρόνια επέμβαση! (αποτελώ ιστορία πλεόν!) :spin:
Όλα καλά πάνε, από τροφές τα πάντα εννοείται, ψυχολογία φυσικά πολύ καλή με την επέμβαση! ʼλλος άνθρωπος!
Με την εγκυμοσύνη ομαλά μέχρι στιγμής, από φαγητό είμαι λίγο ότι να ναι, αλλά σε γενικές γραμμές καλά! Φυσικά έχω λίγο άγχος με τα κιλά (να μη βάλω πολλά!), αλλά είμαι αισιόδοξη ότι τουλάχιστον με την σλιβ έχω μια πιθανότητα να μην ξεφύγω πολύ με το βάρος μου! Παλιά δεν υπήρχε περίπτωση! Μπαλόνι!! Τι μπαλόνι, αερόστατο!! :spin:
Εσύ πως πας από διατροφή τι περίπου τρως? Απο σίδηρο κλπ πας καλά? Εμένα είχε πάρει τον κατήφορο!
καλησπερααααααα!!! καλα εννοειτε με τιν σλιβ οτι δεν θα παρεις κιλα!!!εγω με την διατροφη πολυ καλα¨.. το πρωι τρωω μισο τοστ μισο καφε ~ δεκατιανο ενα χυμο φυσικο ροδακινο~ μεσημεριανο πχ. 1 μικρο γεμιστο και λιγο τυρακι~ απογευμα η λιγη πανακοτα η χυμο φυσικο ενα ποτηρι η 2 μπισκοτα νταιτζεστιβ~ βραδυ οτι και μεσημεριανο~
οι εξετασεις αψογες σιδηρος πολυ καλος ..μαλλακια ειχαμε λιγο πτωση αλλα οκ τωρα! ψυχολογια πολυ καλη τα βλεπω ολα με αλλο ματι !
μια κοπελια που ξερω με σλιβ τορα ειναι 7 μηνων και εχει παρει μονο 6 κιλα .. πολυ καλα μου φαινοντε!
Χριστινακι εσυ μετα απο 3 ολοκλιρα χρονια σλιβ ποσ τα βλεπεις τα πραγματα? σταθερα? φιλια!!!
Αισιόδοξο αυτό με τη φίλη σου...Πόσο καιρό είναι με σλιβ? Η αλήθεια είναι ότι μετά τα 2-2,5 χρόνια από την σλιβ, θέλει μεγαλύτερη προσοχή με το φαγητό, γιατί αν δεν προσέξεις μπορεί να αρχίσεις πάλι να βάζεις κιλά. Αυτό το είδα με μένα και με άλλες 2 κοπέλες που είχαμε κάνει την ίδια περιόδο χειρουργείο και μου το είπε και η γραμματέας του γιατρού ότι δεν είναι σπάνιο. Αν όμως προσέχεις από την αρχή τι τρως κι έχεις ένα καλό πρόγραμμα με σωστή διατροφή νομιζω δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Η δική σου η διατροφή είναι μια χαρά πιστεύω. Εγώ τσιμπολογούσα πολύ κι έτρωγα και αρκετά γλυκά! :spin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
καλησπερααααααα!!! καλα εννοειτε με τιν σλιβ οτι δεν θα παρεις κιλα!!!εγω με την διατροφη πολυ καλα¨.. το πρωι τρωω μισο τοστ μισο καφε ~ δεκατιανο ενα χυμο φυσικο ροδακινο~ μεσημεριανο πχ. 1 μικρο γεμιστο και λιγο τυρακι~ απογευμα η λιγη πανακοτα η χυμο φυσικο ενα ποτηρι η 2 μπισκοτα νταιτζεστιβ~ βραδυ οτι και μεσημεριανο~
οι εξετασεις αψογες σιδηρος πολυ καλος ..μαλλακια ειχαμε λιγο πτωση αλλα οκ τωρα! ψυχολογια πολυ καλη τα βλεπω ολα με αλλο ματι !
μια κοπελια που ξερω με σλιβ τορα ειναι 7 μηνων και εχει παρει μονο 6 κιλα .. πολυ καλα μου φαινοντε!
Χριστινακι εσυ μετα απο 3 ολοκλιρα χρονια σλιβ ποσ τα βλεπεις τα πραγματα? σταθερα? φιλια!!!
αντε να το ξαναζωντανεψουμε το τοπικ μας γιατι αραχνιασε
χριστινακι πως τα πας?
εγω ειμαι πολυ καλα, και τα κιλακια μου δεν ανεβηκαν χαρη στην γυμναστικη στη θαλασσα.
εχθες ζυγιστικα 73,5
θα αρχισω να γραφω την διατροφη μου μπας και κοψω τα γλυκακια που με τυραννανε
αυριο θα γραψω τι εφαγα σημερα ετσι ωστε να τα εχω ολοκληρωμενα
φιλακια