Παιδια η Μακρυπουλια απο κοντα δεν εχει καμια
σχεση με την γυναικαρα που βλεπουμε στην τβ, πραγματικα, την ειδα
περσι το Πασχα και επαθα σοκ, αβαφη και με ενα τζινακι,
κοκκαλο, δεν την εκανες πανω απο 20 χρονων.
Printable View
Παιδια η Μακρυπουλια απο κοντα δεν εχει καμια
σχεση με την γυναικαρα που βλεπουμε στην τβ, πραγματικα, την ειδα
περσι το Πασχα και επαθα σοκ, αβαφη και με ενα τζινακι,
κοκκαλο, δεν την εκανες πανω απο 20 χρονων.
ρε κοριτσια και αυτη η αντιπαθεστατη κατα τα αλλα μανωλιδου εχει κορμαρα τι να λεμε?
Οντως κι εγω δεν την παω τη Μανωλιδου αλλα μαυτα τα φορεματα που φοραει ειναι αξιοζηλευτη.Της πανε και τα υποστηριζει.
Quote:
Originally posted by natallia
η αληθεια ειναι πως και εγω αποφασισα να κανω ενα παιδακι και φοβαμαι πολυ μην ξεφυγω, διοτι στην οικογενεια μου ολες οι γυναικες ξεφυγαν απο αποψη βαρους, με νυχια και με δοντια κραταω το βαρος μου σταθερο 12 χρονια τωρα,,,,,
πιστευω πως αν θα μεινεις εδω μεσα δεν θα ξεφυγεις....
εγω ρε κοριτσια ωρες ωρες λεω πωπω θελω να γουρουνιασω και μετα σκεφτομαι με τι μουτρα θα πρεπει να το πω σε σας και να δηλωσω και το αυριανο βαρος μου....
πρωτη φορα αυτο....ειστε σαν διαιτολογος για μενα που φοβαμαι μην γινω ρεζιλι...
Pennou μεσα στο μυαλο μου εισαι.Αφου παιδι μου εγω 2-3 μηνες δεν εμπαινα στο φορουμ γιατι ειχα εκτροχιαστει τελειως και ντρεπομουν.Αλλα τωρα οτι και να γινει θα γραφω δε το συζητω.
Quote:
Originally posted by Constance
Pennou μεσα στο μυαλο μου εισαι.Αφου παιδι μου εγω 2-3 μηνες δεν εμπαινα στο φορουμ γιατι ειχα εκτροχιαστει τελειως και ντρεπομουν.Αλλα τωρα οτι και να γινει θα γραφω δε το συζητω.
αχ να σας ειχα και απο κοντα καλα θα ταν...
μακαρι αν και φοβαμαι πως μολις μεινω εγκυος θα χασω τον ελεγχο, οχι οτι θα τρωω πολυ αλλα οτι δε θα μπορω να ελεγχω τις μεταβολες στο σωμα μου και τρομαζω
Εισαι κερκυρα τι να σου κανω.Αληθεια, οργανωνονται ποτε συναντησεις μελων κοριτσια;Και αν ναι υπαρχει συμμετοχη;
Ποια ειναι Κερκυρα??????πεθαινω!το πιο πιο πιο πιο αγαπημενο νησι!!!!!!!!αχ...τι μου θυμησες τωρα....
Η pennou μας γραφει κερκυρα στο location.:)Τελειο νησι οντως!
αχ ναι ωραια θα ταν...
οταν ερθει καμια κερκυρα να μου το πειιιιι
pennou
μέχρι να έρθω Κέρκυρα σου στέλνω μια φώτο μου για να με γνωρίσεις :)
τωρα το ειδα!ασε εισαι τυχερη!εγω παω συχνα αλλα για φετος δε το βλεπω!Αν γινει κατι κ ερθω θα σου πω!
αχαχαχαχ Danai!Αυτα ειναι.:P
αχ ναι ωραια θα ταν...
οταν ερθει καμια κερκυρα να μου το πειιιιι