Aυτή η Μέρκελ με την ένρινη φωνή και την ανατολικογερμανική προφορά μού τη δίνει στα νεύρα! >:(
Printable View
Aυτή η Μέρκελ με την ένρινη φωνή και την ανατολικογερμανική προφορά μού τη δίνει στα νεύρα! >:(
Καλησπερα :) Tι κανουμε? Χτες τι διαβασες?
Θα συμφωνησω για Μερκελ. Γενικα τα γερμανικα ειναι ασχημη γλωσσα. Καθολου ευηχη.
Kαλησπέρα!
Φυσιολογία της όρασης. Όλη τη μέρα σερνόμουνα και το βράδυ (μετά το τσατ- να το κάνουμε συχνότερα!) τελέιωσα το βιβλίο! Αλλά έχω ακοοοοοόμη...
Εσύ; Τι αξιοσημείωτο θα κάνεις σήμερα; :)
Μια χαρα.
Εγω επειδη εχω ελευθερο χρονο αυτο το διαστημα, ψαχνω διαφορες ταινιες να δω. Οποτε ετσι θα την βγαλω και σημερα.
Το καλοκαιρι παντως θα ειναι ιδιαιτερα δραστηριο, μιας και επιτελους αρχιζω γυμναστικη, ποδοσφαιρο κλπ. Επιτελους!!!
Απο διαθεση πεταμε! Και εσυ φανταζομαι. Καλα φανταζομαι? :D
προχθες με παρέα βλέπαμε για πολλοστή φορά το Δείπνο Ηλιθίων, βάλ'το στη ταινιοθήκη σου αν δεν το έχεις ήδη, μετά να δείτε διάθεση!!
Βοmo ευχαριστω για την προταση. Ο αγγλικος του τιτλος ποιος ειναι?
γαλλική είναι, Le diner de cons, πραγματικά κωμωδία αριστούργημα!!! σόρρυ κιόλας που πετάχτηκα (καλά που δεν είναι και η changes εδώ κοντά να με στολίσει κανονικά) αλλά τέτοιες ταινίες πρέπει να τις διαδίδουμε ;)
Καλά φαντάζεσαι!
Εγώ έχω καλή διάθεση όταν έχω τα πάντα "under control". Ή τελοσπάντων όταν έτσι νομίζω. Υποθέτω πως είναι φυσιολογικό μέχρις ενός σημείου γιατί μετά απ' αυτό το σημείο αποκτάς ιδεοψυχαναγκασμούς μ' αυτή την ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα ίσως γιατί βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι είσαι ένας κόκκος σκόνης που στροβιλίζεται ανεξέλεγκτα!
Στη δουλειά για παράδειγμα, που είχα τρελή πίεση και άγχος ήθελα πάνω στο γραφείο μου να είναι όλα στη θέση που τα ήθελα- στιλό, αυτοκολλητάκια και λοιπές πολύχρωμες χαζομάρες και όταν μου τα πείραζαν νευρίαζα- σα μωρό!
Τώρα που δεν δουλεύω έχω ηρεμήσει... :)
Γιατί περίμενες το καλοκαίρι για να επιδοθείς σε αθλοπαιδιές;
αα, σούπερ bomo είσαι πολύ επίκαιρη- αύριο ετοίμαζα βραδιά με dvd- οπότε θα το δω! :)
καλή θέαση λοιπόν!! θα χαρώ αν σας αρέσει.
θα σου πω την Παρασκευή το πρωί! ;)
Η Changes σε προηγουμενη ζωη της ηταν Γερμανιδα βασανιστρια. Δεν εξηγειται το υφακι της αλλιως. Ελα Changes, μην μας φας. Αστειευομαστε.
Συγκεντρωνει και υψηλη βαθμολογια η ταινια αυτη, στο imdb. Θα την προτιμησω. Thank youu!
Μιλωντας για κωμωδιες, εγω ειδα το kick ass, το οποιο ηταν αρκετα μετριο. Δυστηχως ο Ν.Cage ειναι σε ελευθερη πτωση επαγγελματικα. Καποτε ηταν απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους.
Περιμενω το καλοκαιρι γιατι θα ξαναβρεθουμε ολη η παρεα και τα εχουμε οργανωσει. Ανυπομονουμε! :D
θα περιμένω εναγωνίως! κι αν σου αρέσει έχω να σου προτείνω και άλλες της συνομοταξίας!!
Συμφωνώ!!κ μενα αλλα πλεον...χαλασε!χιχιQuote:
Originally posted by kwstas01
Δυστηχως ο Ν.Cage ειναι σε ελευθερη πτωση επαγγελματικα. Καποτε ηταν απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους.
ο Ν. Cage σε κωμωδία δεν θα είναι τραγικός;;;; όσο οξύμωρο και αν είναι το σχήμα.. δεν την έχω δει αυτή που λες.