Το κορμί σου το φιδίσιο, φέρτο να στο κάνω ίσιο ένα πράγμα!
Όοοοχι αγαπητέ μου, δεν θα με τρελάνεις εσύ, αρκετά σαλταρισμένη είμαι από μόνη μου, δεν χρειάζομαι βοήθεια.
Printable View
Το κορμί σου το φιδίσιο, φέρτο να στο κάνω ίσιο ένα πράγμα!
Όοοοχι αγαπητέ μου, δεν θα με τρελάνεις εσύ, αρκετά σαλταρισμένη είμαι από μόνη μου, δεν χρειάζομαι βοήθεια.
Eιχα γνωρισει κι εγω εναν τετοιο τυπο παλια..βγηκαμε για φαγητο και ετρωγε φιλετο κοτοπουλο μονο και επινε..σοδα ρε παιδια...!Αυτο ηταν,δεν υπηρξε 2ο ραντεβου.Τι να τον κανεις αγαπη μου τετοιο αντρα?Αμα στο 1ο ραντεβου δεν πιεις τα κρασακια σου να χαλαρωσεις λιγο και να αρχισει το παιχνιδι...Ξενερωτος τελειος,κι οσο ωραιο σωμα κι αν ειχε,συγγνωμη που θα το πω,αλλα γοητευτικο δε τον βρηκα...Τον αντρα εγω τον θελω αντρα:στο να χερι το τσιγαρο στο αλλο χερι το ποτηρι!χαχαχ
Ντινούλα μου, ο τύπος κοτόπουλο φιλέτο και σόδα, σόρρυ που θα το πω, αλλά δε μου φαίνεται και τεφαρίκι στο κρεβάτι!
Έλα πάμε γι' άλλα! Κι εγώ τον άντρα τον θέλω άντρα, αρσενικό, όχι να γίνομαι εγώ άντρας στη θέση του. Απορώ πώς δεν τον παρηγορούσες μετά το τέλος του ραντεβού, να μετράτε μαζί αναλυτικά τις θερμίδες που κατανάλωσε, σαν να ήταν καμιά γκομενίτσα!
Kι εγω αυτης της σχολης ειμαι.Μπυρα και πιτογυρα ρε στο πρωτο ραντεβου!Ρισπεκτ!:P:P:P:P
αχχαχαχ...ενταξει παιδακια,ενα βραδυ ηταν και περασε.Μετα βρηκα τον αντρα το σωστο!χεεχεχ.Αλλα υπαρχουν πολλα κοριτσια που τρελενονται για κατι τετοιους τυπους.Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.Αμα ο αντρας δεν ειναι και λιγο σουρωμενος,να σε αρπαζει και να σε φιλαει μεχρι θανατου..χαχαχχα
Αν ήταν αλλιώς και πιο ελκυστικοί αυτοί οι τύποι, μάλλον εμείς θα τους αρπάζαμε! Αυτό (μεταξύ άλλων) εννοώ όταν λέω πως μπορώ -αλλά δε θέλω- να γίνω άντρας στη θέση του άντρα. Τι να τον κάνεις τον ξενέρωτο τον τύπο?
Α εγώ να πω την αμαρτία μου παιδιά μου αρέσουν οι γκόμενοι με κοιλιακούς και φέτες. Τους βαρύμαγκες με τη μπακα δεν τους μπορώ.
Εννοείται βέβαια ότι δεν θα σε πρήζει με θερμίδες και τέτοια. Θα έχει κορμάρα και θα συζητάει για Νίτσε και Ντοστογιέφσκι, χαχαχα
Δε ζητάω πολλά νομίζω....:)
Το πως καταντήσαμε ένα τόπικ με τίτλο 'βουλιάζω στη μιζέρια μου" είναι απίστευτο πάντως :)
πιάσαμε πάλι τη συζήτηση για ζιζελους και χόντρελους. δεν λεώ παιδιά καλός και ο μερακλής αλλά ναχει και ένα μέτρο γιατί η πολύ μπύρα,το τσιγάρο και οι γυρούμπες κάνουν κακό στο κάτω κεφάλι και μετά δεν σκώνεται όσο και ναναι παθιάρης σε σύγκριση με τον άλλο που μετράει θερμίδες.
αν με ρωτάτε θα ήθελα έναν παιδαρά κτιστό με ταμπεραμέντο παχουλοκομψού λατίνου μάγειρα s'il vous plaît . και φυσικά να μη βγάζει και κιχ για τα δικά μου περίσια κομψοτεχνιματα.μα τι ματαιόδοξη που είμαι oh mon Dieu, και τότε δεν θα βούλιαζα ποτέ στην μιζέρια μου.
pennouuuuuuuuuu???????????????
θα μπω κι εγω στην -εκτος τοπικ- συζητηση και θα πω αυτο: ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ, ΓΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΙΑ!
δεν υπαρχει τπτ που να μεξενερωνει περισσοτερο απο αντρα που να μετραει θερμιδες.ενταξει δε λεω να εχει προβλημα(οπως εχω εγω) τοτε να αντιμετωπισει εννοειται για την υγεια του. αλλα ο αντρας και 10 και 20 κιλα πανω απο το υψος του καλος ειναι.
ακουστε τι εγινε σημερα. ειχα μαγειρεψει πατατες ωγκραντεν και μοσχαρακι στο ουρνο και πιπεριες _λωρινης γεμιστες με τα τυρια τους και τα ολα τους. αυτα για τα αδερια μου και το αγορι μου.εγω ειχα μπριαμ.κοβω και ενα καρβελι ψωμι-λεω θα ειναι αρκετο.ειχαμε σχεδον τελειωσει και βλεπω τον καλο μου να τρωει την τελευταια του πιπερια σκετη. του λεω "να σου βγαλω λιγο ψωμακι" γιατι ειχε τελειωσει το καρβελι. μου λεει " ασε καλυτερα να γλιτωσουμε και καμια θερμιδα". πρωτη ορα στα 3 χρονια της σχεσης μας σκετηκε θερμιδες.και να πω την αληθεια ξενερωσα!ακου να τις τρωει σκετες!!τελικα του εκοψα ψωμι και μια χαρα το εαγε!
χαχα κοριτσάκι!!
Βασικά εμένα δεν μου αρέσουν τα άκρα γενικά.. βλέπω τον αδερφό μου που είναι σαν και μένα, τρώει δηλαδή ένα βόδι στην καθησιά και δεν μου αρέσει ούτε σαν θέαμα εκείνη την ώρα, ούτε που έχει μια κοιλούμπα σαν τη δικιά μου.. (μια ζωή στον ένατο είμαστε και οι δύο..άντε να τα γεννήσουμε να δει και η μάνα μας κανένα εγγόνι).
Από την άλλη δε μπορώ και τους υπερβολικούς της άλλης πλευράς, που περνάνε την ώρα τους θαυμάζωντας τα 6pack και δε θα φάνε ένα σουβλάκι παραπάνω γιατί τι θα απογίνουν χωρίς το θεικό κορμι τους..
καλα εγω ειχα γνωρισει ενα μοντελο (που ειναι κ πρωτη μουρη στη Ζάρα) και οταν ηταν να φαμε κατι πχ αυτος μετρουσε τα παντα,πχ ακομα κ σε ενα απλο σαντουιτς αν εχει αλατι κλπ κλπ.ελεος δλδ,να πεις πχ στον φιλο σου παμε να τσιμπησουμε κατι κ να γυρισει να σου πει : α δε γινεται σημερα,εχω ξεπερασει τις θερμιδες μου!!!!!!!! Ε ΠΟΤΕ!!!!
Το κλειδί είναι ένα: Παν μέτρον άριστον! Σοφό και πάντα επίκαιρο.
Δεν μου αρέσει στα πρώτα ραντεβού ούτε να τρώει και να πίνει κάποιος σαν κτήνος (δείχνει ότι δε με σέβεται αρκετά ή ότι παρανιώθει άνετα μαζί μου), ούτε να ψελλίζει με φόβο ότι δεν κάνει να φάει αυτό ή εκείνο, γιατί απλά τον κατατάσσω στην κατηγορία του μίζερου.