Γεια σας κοριτσια, εγω ειμαι καινοθρια στην παρεα σας και χαρικα παααααρα πολυ οταν βρηκα αυτο το σαιτ γιατι νομιζα πως ειμουν η μονη που δυσκολευομαι να χασω κιλα :)
Danai πολυ ωραιο το ποστ σου και συμφονω απολυτα με οσα γραφετε εδω μεσα, εκτοσ απο ενα πραγμα ποθ διαβασα πριν και αυτο ειναι το θεμα με το wii fitnes. Προσφατα αρχισα να παιζς wii γιατι εχει το αγορι μου και μπορς να πω πως μερικα παιχνιδια οποσ για παραδηγμα το ΒΟΧ ειναι απολεσματικα (τουλαχιστον ετσι εσθανομαι εγω), γιατι αφου παιξω 3-4 γυρους γινομαι μουσκεμα και την επομενη μερα νιωθω πςσ εχω γυμνασει καπιους μυς ιδικα στο πανο μερος του σωματος μου. Επιδει μου αρεσει να γυμναζομαι στο σπιτι και δεν ειμαι πολυ για βολτες και ετσι εμενα με βολεψε παρα πολυ και το συνιστο σε οσους αρεσει να γυμναζονται και να περναν και καλα ταυτοχρονος.
Καταταλλα γυμναστικη, περπατημα και η σωστη διατροφη πιστεβω πως ειναι ο μονοσ τροπος να χασουμε κιλα και να μην τα ξαναπαρουμε. Ασχετοσ που θελω αν γινετε να χασω μερικα κιλακια γριγορα αφτη την περιοδο, γιατι σε λιγες βδομαδες αρραβωνιαζομαι και θελω να ειμαι και να φαινομαι ο καλυτερος μου εαυτος :)
Καλημερα σε ολες!