Quote:
Originally posted by agh
Στη δικια μου περιπτωση Μμαρια μπορει να πρεπε κ 10 χρονια ψυχοθεραπεια..γι αυτο ρωτουσα στο 1ο μνμ τι ειχα,εχω.. γιατι πιστευω οτι σε μας επαιξε ρολο για να βρεθουμε εδω η κακοποιηση κ ολα αυτα που ηταν-ειναι μαζεμενα μεσα.Μερικες φορες σκεφτομαι οτι τοσο πονο που περασα κ σε μικρη ηλικια μηπως δημιουργειται καμια βλαβη στον εγκεφαλο.Ειχα ξεπερασει κατα παρα πολυ τα ορια.Αλλα θα αξιζε να βγω απο κει ακομα κ αν περιμενα 20 χρονια γιατι απλα εκει δε ζουσα.Ετσι απο το ποτε ηθελα να δω πως ειναι να ζεις εστω κ γρια που λενε..Παντως το σιγουρο ειναι οτι τοτε ενιωθα ζωντανη νεκρη οποτε το να περιμενω δεν ηταν τιποτα.Το χειροτερο θα ηταν να πιστευα μεσα μου οτι οτι κ να κανω θα μεινω παντα ετσι \'ζομπι\'.Μερικες φορες μου ρχεται παλι η φοβια οταν δεν ειμαι καλα \'μηπως ξαναγυρισω?\'\'μηπως εχω καποια αρρωστεια που ξαναγυρναει?\'Κ ετσι γινομαι υπερπροστατευτικη με τον εαυτο μου κ εξ ου(τωρα μου ηρθε)η υπερβολικη φοβια με τους ανθρωπους κ η φοβια να \'ρισκαρω\'.
ναι κ γω αναρωτιεμαι αν ειχα μεγαλωσει διαφορετικα πως θα ημουν κ τωρα ετσι αισθανομαι, παντα ετσι αισθανομουν ζωντανη νεκρη κ φοβαμαι οτι δεν καταφερνω τιποτα με την ψυχιατρο, οτι σκαλιζω τις πληγες μου κ ο πονος γινεται πιο εντονος, δεν ξερω πως θα ηταν α ζουσα