Quote:
Originally posted by loustam
Dolphin μην απογοητεύεσαι. Έχεις κάνει πολύ καλή προσπάθεια λέγοντας ότι για 5,5 μήνες έχεις τηρήσει ένα πολύ καλό πρόγραμμα διατροφής. Η εμφάνιση του βουλιμικού δεν αναιρεί τους 5,5 μήνες αποχής σου. Είναι μία απλή παρένθεση, που απλά κλείνει και συνεχίζει από εκεί που ήσουν. Μην υποτιμάμε το πρόβλημα της βουλιμίας. Δεν κλείνεις απλά τα μάτια και όταν τα ξανα-ανοίξεις λες "τώρα το ξεπέρασα". Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι πολύχρονος, με πολλά πισωγυρίσματα, αλλά ίσως το κάθε πισωγύρισμα να είναι όλο και πιο αδύναμο και μία ακόμα ώθηση για να προχωρήσουμε πιο δυνατοί στην "νέα αυτή ζωή". Πρέπει να απαλλαγείς από τις τύψεις της υπερφαγίας. Το ξέρεις ότι τα ξεσπάσματα υπερφαγίας είναι φυσικό αποτέλεσμα της πολύμηνης προσπάθειας που κάνεις να συμμορφωθείς σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Οποιοσδήποτε "φυσιολογικός" άνθρωπος θα ερχόταν αντιμέτωπος με τέτοια ξεσπάσματα αν επί τόσους μήνες είχε επιβάλλει στον εαυτό του Πρόγραμμα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο το πρόγραμμά σου, και ίσως η περίοδος των διακοπών είναι η πιο ιδανική για να αφεθείς, να χαρείς, να γίνεις πιο αυθόρμητη στην σχέση σου με το φαγητό.
Πάντως ΜΗΝ απογοητεύεσαι και ΜΗΝ τιμωρείς τον εαυτό σου. Μην πέφτεις στην παγίδα του τέλειου! Είσαι πολύ πολύ καλά! Τα έχεις πάει τέλεια, και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσεις έτσι, ακόμα και με λίγα κιλά παραπάνω. Φρόντισε πρώτα τον ψυχικό σου κόσμο και αυτός θα φροντίσει για το σώμα σου!
Εγώ έχω 1 μήνα αποχής (γιούπι), αλλά με ελεγχόμενα υπερφαγικά και 5 κιλάκια + στην καμπούρα μου. Ακόμα όμως κι έτσι, είμαι ευτυχισμένη!
της τα λες πολυ σωστα λουσταμ,συμφωνω κι επαυξανω