Ολοι οι γονεις κανουν λαθη...Αυτο που ξεχωριζει τους "καλους" απο τους "κακους" ειναι οτι οι "καλοι" ζητανε συγνωμη... Απαραιτητη προυποθεση βεβαια ειναι να τους θυμωσουμε και να το δειξουμε μεχρι να το πιασουν
Printable View
Ολοι οι γονεις κανουν λαθη...Αυτο που ξεχωριζει τους "καλους" απο τους "κακους" ειναι οτι οι "καλοι" ζητανε συγνωμη... Απαραιτητη προυποθεση βεβαια ειναι να τους θυμωσουμε και να το δειξουμε μεχρι να το πιασουν
να σε ρωτησω κατι?τους αγαπας τους γονεις σου?Quote:
Originally posted by click
με βεβαιοτητα μπορω πια να αναφερω οτι ειμαι εξω απο τον κυκλο...
φωναζα χτυπιομουνα τοσο καιρο στην ψυχοθεραπεια οτι δε θελω να ειμαι σαν αυτους, φοβαμαι μην ειμαι σαν αυτους, μη γινω σαν αυτους, μη μοιαζω με αυτους.
μετα απο ενα πελωριο κρας τεστ, ξερω οτι δεν ειμαι.
βγηκα εξω απο τον κυκλο.
μπορει να εχει λιγη μοναξια εκει εξω, αλλα ειναι καλυτερα.
ολα ειναι εφικτα
επειδη θεωρω και εγω οτι μου εχουν κανει πολυ κακο με τον τροπο που με μεγαλωσαν,και επισης ξερω οτι δεν ειμαι σαν αυτους... δεν φοβαμαι τη μοναξια,αλλα η τεραστια μου αγαπη για την οικογενεια μου δε με αφηνει να βγω εξω απο τον κυκλο.
Κλικλικο πολυ ωραια νεα.Θελεις να μοραστεις το τεραστιο κρας-τεστ;
Αλεξαντριτα αλλο να αγαπας την οικογενεια σου κ αλλο να ειστε μπερδεμενοι μαζι σαν το χταποδι κ τα προβληματα τους να εχουν γινει δικα σου χωρις χωρο για σενα.Η αγαπη ειναι ελαφρυτερη οταν ειναι ανεξαρτητη-δε χρειαζεται να μας βαραινει...
ναι!Quote:
Originally posted by alexandrita
να σε ρωτησω κατι?τους αγαπας τους γονεις σου?Quote:
με βεβαιοτητα μπορω πια να αναφερω οτι ειμαι εξω απο τον κυκλο...
φωναζα χτυπιομουνα τοσο καιρο στην ψυχοθεραπεια οτι δε θελω να ειμαι σαν αυτους, φοβαμαι μην ειμαι σαν αυτους, μη γινω σαν αυτους, μη μοιαζω με αυτους.
μετα απο ενα πελωριο κρας τεστ, ξερω οτι δεν ειμαι.
βγηκα εξω απο τον κυκλο.
μπορει να εχει λιγη μοναξια εκει εξω, αλλα ειναι καλυτερα.
ολα ειναι εφικτα
αλλα αγαπαω εμενα περισσοτερο και δε θα με ριχνω πια
λεσινγκ θα τα πουμε αλλου για το κρας τεστ γιατι εχουμε γεμισει τρολλς στο φορουμακι
εχεις δικιο... πολυ μου αρεσε αυτο.Quote:
Originally posted by lessing
Η αγαπη ειναι ελαφρυτερη οταν ειναι ανεξαρτητη-δε χρειαζεται να μας βαραινει...
απλως ειμαι εκ φυσεως ισως πολυ ευαισθητη, νιωθω αφορητες τυψεις οταν δρω ανεξαρτητα οπως θα επρεπε,οποτε παλι δεν ειμαι καλα μετα....
μπραβο clickακι!!!!θα το προσπαθησω κι εγω,αλλα νιωθω διχασμενη.
Και βεβαια εισαι ευαισθητη αλλα μπορεις να εισαι ευαισθητη κ δυνατη συγχρονως!Ευαισθητη και ανεξαρτητη!Αλλωστε πιο πολυ βοηθας μια κατασταση οταν δεν εμπλεκεσαι εντελως κ δεν το περνεις πανω σου γιατι εχεις την ψυχραιμια να το δεις λιγο αποστασιοποιημενα οσο γινεται βεβαιαQuote:
απλως ειμαι εκ φυσεως ισως πολυ ευαισθητη, νιωθω αφορητες τυψεις οταν δρω ανεξαρτητα οπως θα επρεπε,οποτε παλι δεν ειμαι καλα μετα....
καμμια φορα δινουμε στη δειλια και στην απραξια ερμηνειες οπως υπερευαισθησια και βολευομαστε ετσι, για να μην κανουμε τιποτα. ντυνουμε δηλαδη το μειονεκτημα μας με μεταξωτες κορδελιτσες.Quote:
ελπιζω να μην παθεις κανενα αμοκ και παρεξηγηθεις, ε? σε εχω για πιο εξυπνη :smirk:
:) no way!!!!!!!!Quote:
ελπιζω να μην παθεις κανενα αμοκ και παρεξηγηθεις, ε? σε εχω για πιο εξυπνη :smirk:
Click πραγματικα δεν ξερω τι να πω!
Εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι πρεπει αμεσα να αλλαξω την διατροφη μου για να βλεπει το παιδι και να μας εχει ως προτυπο σωστο!
Ενταξη δεν ημαστε υπερβαροι αλλα εχουμε ξεσπασματα στο φαι!
Χαιρομαι που εγραψες την προσωπικη σου εμπειρια και χαιρομαι που την διαβασα. Δεν θελω για κανεναν λογο να αποτελω λαθος προτυπο για το παιδι μου!
Καταρχην πρεπει να σου δωσω ενα μεγαλο μπραβο μαζι με μια αγκαλια που καταφερες στα 23 σου χρονια να καταλαβεις οτι ολα αυτα που κανουν οι γονεις σου στο θεμα του φαγητου ειναι λαθος! Ειναι ενα μεγαλο βημα και απο εκει και υστερα μπορεις να χειρηστης αναλογα την γνωση που εχεις πανω στις διατροφικες διαταραχες.
Ναι σαι καλα Νοπη!
Τι ηλικια εχει το παιδακι σου?:starhit:
Quote:
ολα ειναι εφικτα
Σήμερα γνώρισα έναν πολύ ωραίο άνθρωπο. Μια κοπέλα που σταμάτησε να περιμένει το καινούριο γυρεύοντας το στο παλιό και γύρισε την πλάτη σε μια ζωή που φαινόταν προδιαγεγραμμένη. Μια κοπέλα που φοβόταν να ξεμυτίσει από την ασφάλεια του σπιτιού της, αλλά δε φοβήθηκε την πραγματική αλλαγή και βγήκε από τον ίδιο τον ευατό της, πετώντας ότι την κούραζε σαν να ήταν φίδι που απαλλάσσεται από το δέρμα του.
Σήμερα γνώρισα την click και θέλω να της πω ότι συμφωνώ, όλα είναι εφικτά, αρκεί να μη βάζουμε μόνοι μας πλαφόν στα όνειρα μας :wink1:
:thumbup::starhit:Quote:
Originally posted by faidra7
αρκεί να μη βάζουμε μόνοι μας πλαφόν στα όνειρα μας :wink1:
καλησπερα μετα απο καιρο.
δεν ειμαι σε θεση να γραψω πολλα.
θελω να πω οτι μεσα σε αυτο το διαστημα
διορθωσα τα κιλα μου
εμαθα καλες διατροφικες συνηθειες
εμαθα την αξια των θερμιδων, των θρεπτικων συστατικων, των ποσοτητων,..
εκανα ψυχοθεραπεια δουλεψα την καταθλιψη. βγηκα απο αυτην. αργοτερα ξαναμπηκα. εμαθα τι σημαινει, την αναγνωριζω αν και δεν την αποφευγω εντελως. παραμονευει το τερας συνεχεια.
πετυχα συντηρηση μετα την απωλεια βαρους.
γνωρισα τη γυμναστικη,καποτε την αγαπησα κιολας.
εκανα φιλες. μιλησα, ανοιχτηκα, εμπιστευτηκα.
εκανα παρεες. διασκεδασα.
εμαθα. γνωρισα.
εζησα στιγμες ευτυχιας. εζησα και στιγμες που πιστεψα στον εαυτο μου και ενιωσα αισιοδοξια.
στιγμες μονο
γιατι επι της ουσιας ακομα δε μου συγχωρω τα χρονια που εχασα. δεν εχω καταφερει να μεγαλωσω. να γινω οικονομικα ανεξαρτητη, να πιστεψω σε μενα και να ανταπεξελθω επαγγελματικα. φοβαμαι απειρα.
και χαρακτηριστηκα τεμπελα, καθυστερημενο παιδακι που τρωει απτα ετοιμα. απτο μονο αντρα που λατρεψα και με λατρεψε αλλα δεν ξερει τι κουβαλαω πισω μου.
και ποναω απειρα.
και νιωθω χαμενη σε εναν κοσμο πολυ μεγαλο και πολυ δυσκολο. και γω νιωθω ανεπαρκης και φοβισμενη.
ποναω απειρα
Click, με αγγίζουν αυτά που έγραψες απόψε..καλή σου νύχτα
:thumbup:Quote:
Originally posted by Mak
Click, με αγγίζουν αυτά που έγραψες απόψε..
επίσης, Click :love: