μεσα φεβρουαριου?? τοσο γρηγορα??
καλη επιτυχια!!:thumbup:
Printable View
αχ ΤΕΛΕΙΑ!!!
μπραβοοο :)
αντε με το καλο :)
Καλή μου, σ'ευχαριστώ.Quote:
Originally posted by Alma libre
PM79 , το μονο που μπορω να πω ειναι συγχαρητηρια :D.
Ντρεπομαι γιατι χτες πηρα καποια αποτελεσματα απο γενικες εξετάσεις . Δεν ήταν και τα καλυτερα αποτελεσματα . Οπωσδηποτε διαιτα και άσκηση. Αρχισα διαιτα αλλα ............ Με έπιασε καταθλιψη και χαλασα τα γενεθλια της κορης μου .
Ειμαι 94 κιλα με ελαφρο υποθειριδιοσμο που ψαχνω αλλα τα πραγματα δεν ειανι και τοσο τραγικά .
Διαβαζωντας την ιστορια σου ειπα μπράβο και παλι μπράβο ............. Ευχομαι καλη επιτυχια στην εγχειρηση . Αληθεια τη εγχειρηση κανεις ? sleeve ή γαστρική παρακαμψη ?
Όταν κάνεις δίαιτα, το 1ο που πρέπει να κάνεις είναι να απαλλαγείς από το βάρος της λέξης ''δίαιτα''.
Χαλαρά πάρτο και θα δεις ότι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο. Δεν έχεις πάαααρα πολλά κιλά να πολεμήσεις. :)
Ελαφρύς υποθυρεοειδισμός = λιγότερη έκκριση θυροξίνης απ'ότι πρέπει.
Κάνε τη διατροφούλα σου και με τη βοήθεια του ενδοκρινολόγου σου, ολα θα πάνε καλά φτάνει να το θες εσύ πρώτη.
Σου εύχομαι τα καλύτερα και άμα πεισμώσεις θα δεις ότι θα γίνει. :)
Super sleeve θα κάνω.
Σ'ευχαριστώ πολύ και μη συγκινείσαι, όλα καλά :)Quote:
ότι διάβασα μόλις τώρα χτύπησε μάλλον κάποιο πολύ ευαίσθητο σημείο στα μάτια μου κ βούρκωσαν... PM79 συγχαρητήρια για ότι είσαι, ότι κάνεις.... ότι κ να πω είναι πολύ λίγο...εγώ στα μισά όσων διάβασα πιστέυω θα το είχα βάλει κάτω.... ΜΠΡΑΒΟ!!!!!σου αξίζουν τα καλύτερα και είμαι σίγουρη πως κάπου παρακάτω έρχονται....και είμαι σίγουρη ότι αυτό το παρακάτω είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.... σου ευχομαι απο καρδιάς να σου πάνε όλα κατ'ευχήν....
i am sending you all my positive thoughts....
Κλικούλα με δουλεύεις? Τόσο γρήγορα? χαχαχαQuote:
Να'σαι καλά. :)
Τάνκεν μαμαζέλ και στα δικά μας χεχεχεQuote:
αχ ΤΕΛΕΙΑ!!!
μπραβοοο :)
αντε με το καλο
σε αναλογια με την γκαντεμια σου, ειναι παρα πολυ γρηγορα :spin:Quote:
Originally posted by PM79
Κλικούλα με δουλεύεις? Τόσο γρήγορα? χαχαχαQuote:
Να'σαι καλά. :)
περιμενα να σου εδιναν ημερομηνια σε κανα 6μηνο :P
μια χαρα εισαι!!
Επιτέλους!Και λίγα ευχάριστα νέα!
μπραβο μπραβο μπραβοοοοο
αντε με το καλο,φιλακια στα ζουζουνακια σου!!!:tumble:
ακομα εξω εισαι??????
δεν πιστευω να εχει αναβληθει/ακυρωθει παλι κατι?????
Καλησπέρες.
Την επόμενη βδομάδα μπαίνω χειρουργείο. :D:D
Μαζί θα μπούμε βρε??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε καλό μου επιτέλους!!!!
--->http://www.youtube.com/watch?v=1nB20DDockUQuote:
Επιτέλους!Με το καλό κι όλα βολικά!Αν θέλεις και γνωρίζεις πες μας ακριβή μέρα να σ' έχουμε στη σκέψη μας.
Δεν ξέρω αν έχεις ανταλλάξει κινητό με κάποιον να μας ενημερώσει...Αλλιώς,πες μας ένα γειά μόλις συνέλθεις...
Οι προσευχές κι η θετική μας ενέργεια δίπλα σου!Φαντάζομαι πόση ανακούφιση και χαρά θα νιώθεις!
Kαι να που η γαϊδουρινή υπομονή ανταμείβεται!Όλα να πάνε κατ'ευχήν!Φιλάκιαααααααα
αντε καλη επιτυχια! :)
Νομίζω ότι ήρθε για σένα η στιγμή του οράματος! Μπορείς από τώρα να φαντασιώνεσαι τη δημιουργία καινούριων θεμάτων που θα ανοίξεις στο μέλλον. Να προτείνω ένα: "Πως από τα 220, έπεσα στα 98, ανέβηκα στα 136 και ξαναβρέθηκα στα 98"! ʼντε, με το καλό!
άντε με το καλό!!!! να ξεμπερδέψεις επιτέλους!!!Quote:
Καλησπέρες.
Σας ευχαριστώ τα μάλα. :)
Ναι, η επιμονή και το πείσμα, ενίοτε βοηθάνε.
Αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω την τελική ημερομηνία, πάντως είναι σίγουρα την επόμενη βδομάδα.
Ναι συμπατριώτισσα, μαζί θα χειρουργηθούμε με μόλις λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση :lol:
yannaki, επιτέλους δε λες τίποτα. :mad:
Nadine, η φωτό που έβαλες είναι ίσως η πιο πετυχημένη στην περίσταση. ;)
Ava, ξεκινάω από τα 144 δυστυχώς, γιατί πήρα κάποια από τότε. Δεν πειράζει όμως, θα φύγουν και αυτά. :smirk:
clickούλα, το έχω ξαναπεί. Καλή επιτυχία στο χειρουργό, εγώ θα κοιμάμαι εκείνη την ώρα. :barfy:
aggeloydaki θενξ και ξαναθένξ. Ε καιρός ήταν νομίζω. :)
Θα κάτσω περίπου 7-8 μέρες στο νοσοκομείο όπως είπε ο ντόκτορ, για να είναι απολύτως σίγουροι ότι όλα πήγαν καλά.
Θα φροντίσω να σας ενημερώνω. :)