στις φάσεις που γίνεται απίστευτα σκληρός κλείνεις τα αυτιά και την καρδιά, δεν αφήνεις να σε πληγώσουν λόγια και πράξεις που δεν εννοεί!
Printable View
στις φάσεις που γίνεται απίστευτα σκληρός κλείνεις τα αυτιά και την καρδιά, δεν αφήνεις να σε πληγώσουν λόγια και πράξεις που δεν εννοεί!
ειναι σωστο ομως για μενα να μενω μ εναν ανθρωπο που ξερει οτι με πληγωνει κ το κανει ξανα κ ξανα εστω κ αν δε το εννοει?δε μπορω να σκεφτω καθαρα κ να δω τι πρεπει να κανω κ καθε μερα βασανίζομαι.γιατι οταν του περναει μετα με παρακαλαει καθε φοραQuote:
Originally posted by fuxia
απλά το λέω εκ πείρας πως αν είσαι σίγουρη πως σ'αγαπάει κλπ και είσαι ευτυχισμένη όταν είναι ήρεμος τότε δυστυχως πρέπει να κάνεις υπομονή στα δύσκολα γτ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι έτσι ακόμα κι εγώ που και πού και οι ίδοι συχνά νιώθουν χειρότερα...είναι εγωισμός κι αλαζονεία..αξίζει μια προσπάθεια και από τους δυο, εσύ στην ανοχή κι αυτός να σκέφτεται το μετά πριν μιλήσει!
εγω αν δεν ηταν να φυγει ισως και να τα αντεχα ολα!αλλα οχι και αυτο...
δε ξερω αν αξιζει τον κοπο.δλδ να γινομαι κομματια επειδη μπορει να ειπα μια λαθος κουβεντα η να διαφωνησαμε για κατι ασχετο και μη σημαντικο?
κ μετα να μου μιλαει ασχημα?ποσο να αντεξω δε ξερω.κ δε ξερω αν θελω να αντεξω.πριν λιγο του ειπα να χωρισουμε αφου με εκραζε επι ωρες ενω ηξερε οτι ειμαι κομματια γιατι ειχα ενα οικογενειακο θεμα απο χτες πολύ σοβαρο.κ δεν σκεφτηκε οτι μπορει να του μιλησα λιγο αποτομα επειδη ειμαι στεναχωρημενη παρα πολύ.χτες δλδ με παρηγορουσε ολο το βραδυ και σημερα με κραζει ολο το απογευμα?κ μετα απο τρεις ωρες με παρακαλαει να τα ξαναβρουμε.ειναι η πρωτη φορα που του πα να χωρισουμε κ νομιζω οτι ισως και να το θελω.
Absolute εφυγε για καιρο?
γρανιτουλα...
ισως θα ειναι καλο να μεινετε για λιγο καιρο σε αποσταση...
ετσι θα καταλαβαιτε τι νοιωθετε πραγματικα ο ενας για τοναλλον .. αν μενετε μαζι απο αγαπη η απλα απο συνηθεια..
και αυτος θα καταλαβει τον λαθος τροπο που σου συμπεριφερετε...
ειναι καλο οταν οι σχεσεις φτανουν σε τετοιο σημεριο να γινεται ενα 'διαλλειμα' ηρεμουμε και καταλαβαινουμε τι πραγματικα αισθανομαστε για τον αλλον..
για 1 χρονο σιγουρα!και μετα "βλεπουμε"......
αυτη τη φαση την ειχα και εγω με πρωην μου,ηταν αποτομος και κυκλοθυμικος(οπως ειμαι και εγω) και καθε μερα ειχαμε ιστοριες και παρεξηγησεις...
δεν τολμουσα να μιλησω καν και ας εβραζα καθε ωρα γιατι δεν ηξερα πως θα αντιδρασει...
αλλες φορες εκανε σαν τρελος και αλλες εντελως αδιαφορος...
οταν εκανα τη μαλακια και δεχτηκα να μεινω σπιτι του καταλαβα πλεον τι εστι βερικοκο και μετα απο λιγο καιρο χωρισαμε.
στο χερι σου ειναι και στις αντοχες σου,αλλα να ξερεις οτι εμεις αποφασιζουμε για τις αντοχες μας παρα μα παρα πολλες φορες,οσο και αν κοροιδευουμε τον εαυτο μας για το αντιθετο
το ξέρω για αυτο κ νομιζω οτι θελω να μεινω μονη μου λιγο.η εστω να κανω πιο πολλά πράγματα για μένα.να απομακρυνθούμε λίγο.οταν βεβαια ειμαστε ολη την ωρα μαζι δεν παρεξηγούμαστε.συνήθως απο μακρια η οταν ειναι να βρισκόμαστε για λιγες ωρες γινονται ολα.σκεψου οτι δεν ειχε ερθει ουτε στα γεννεθλια μου οταν τα χαμε 7 μηνες γιατι ειχε στραβώσει που του πα να βρεθούμε κατευθειαν εκει για να παρω κατι φίλες μου στο δρόμο.εγω ας πουμε δε θα το εκανα ποτε αυτο σε καποιον που θα ηξερα ποσο θα πληγωθει.δε θα αντεχα ουτε να το σκεφτω.
αστα να πανε...καποιους τους θρεφει ο εγωισμος φαινεται...και εμεις χαλαμε την καρδια μας και την ψυχολογια μας και τα παντα...δεν ειναι δικαιο ρε γαμωτο αλλα τι μπορει να κανει κανεις??
θα φυγεις,θα σε παρακαλαει και οταν γυρισεις παλι τα ιδια.......σκατα το ξερω...
κοριτσακια μου,zwhtsa, absolute, fuxia ευχαριστω για το ενδιαφέρον.θα πεσω για υπνο γιατι προβλέπεται κουραστική μέρα.σας φιλώ γλυκά!
εχεις τοσο δικιο που στεναχωριεμαι κ μονο που το σκεφτομαι..καληνυχτα!Quote:
Originally posted by absolute
αστα να πανε...καποιους τους θρεφει ο εγωισμος φαινεται...και εμεις χαλαμε την καρδια μας και την ψυχολογια μας και τα παντα...δεν ειναι δικαιο ρε γαμωτο αλλα τι μπορει να κανει κανεις??
θα φυγεις,θα σε παρακαλαει και οταν γυρισεις παλι τα ιδια.......σκατα το ξερω...
καληνυχτα!μη σκας για κανεναν!
Καλημέρααα!!!
Αισθάνομαι δυνατή για να συνεχίσω τη προσπάθεια μου!!! Αυτό μου αρκεί προς το παρόν!!! :yes:
granita πιστεύω οτι πριν κανά μήνα βρισκόμουν στη πλευρά του δικού σου.εγώ ήμουν που ξεσπούσα και θύμωνα και μείωνα τον άλλο και ο άλλος καθόταν κ με ανεχόταν χωρίς να έχει την ανάλογη υποχρέωση.φυσικά οφείλω πολλά στον ίδιο που έχω 4 μήνες να πέσω σε βουλιμικό επεισόδιο.
χωρίς να ξέρω κ πολλά,ο δικός σου μάλλον δέχεται από κάπου ψυχολογική πίεση και επίσης ίσως και να μην είσαι ακριβώς αυτό που ως τώρα γύρευε και αυτό να τον κάνει να μην νιώθει ποτέ ικανοποιημένος.αυτό δεν σημαίνει οτι τελικά δεν είσαι αυτό που θέλει και ίσως κ καλύτερο από αυτό.αλλά είναι πολύ θυμωμένος και αγριεμένος για να το καταλάβει.σίγουρα μόλις ηρεμίσει θα το καταλάβει κ θα τρίβει τα μάτια του αλλά έσύ μπορεί να χεις φύγει δεν έχεις καμιά υποχρέωση να τον ανέχεσαι.
εν τω μεταξύ,η πίεση που από κάπου έχει τον κάνει να μην απολαμβάνει τις ώρες που είναι μαζί σου γιαυτό και του βγαίνει τέτοιο ξέσπασμα. ειδικά αν έχει περιορισμένο χρόνο για να σε δει.καλύτερα να βρίσκεστε λιγότερο αλλά ναχετε χρόνο και επίσης ναστε και οι δύο ξεκούραστοι.
επίσης όταν είχε κάποια προβλήματα τον στήριζα και τον συμβούλευα ,τον άκουγα ώρες και πρόσφερα σε ότι μπορούσα αλλά άμα με έπιανε το ανάποδο δεν χαμπάριαζα τίποτα ,ούτε τα συναισθήματά του ούτε αν είχε χειρότερα προβλήματα.
(ναι δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος στο κόσμο)
γιαυτό πιστεύω οτι αν πραγματικά σε θέλει τώρα που τον έστειλες θα τρέξει από πίσω σου σα τρελός,γιατί κεγώ αυτό έκανα σε ανάλογη περίπτωση.(φυσικα δεν είσαι υποχρεωμένη να τον δεχτείς).αν δεν ασχοληθεί να σε διεκδικήσει σημαίνει οτι καλύτερα για σένα γιατί έχει πολύ χειρότερα θέματα και είναι ανίκανος να σκεφτεί καθαρά. αλλά να ξέρεις οτι άνθρωποι που ξεσπούν συχνά και θυμώνουν λεν λόγια κτλ κτλ κ μετά τους περνάει σα να τράβηξαν το καζανάκι ,μπορεί να βελτιώνονται αλλά πάντα έτσι είναι δεν κρατάνε τίποτα μέσα τους. επιβαρύνουν τους άλλους βέβαια. άμα αποφασίσεις να μείνεις μαζτου αυτός πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο και εσύ όταν τον πιάνει τον ανάποδο να τον γράφεις και να μην δίνεις κ πολύ σημασία τι λέει ,δεν τα πολυεννοεί.
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
χμμμμμμμ κατι για metal πηρε το ματι μου!!! click βαλε sepultura- Arise και καβαλα το διαδρομο!!! \m/
εεεεεεεε και συντοπιτισσα και μεταλο? ε αυτο παει πολυ! :P
αφιερωμενο, απο τα νιατα μου http://www.youtube.com/watch?v=2oRsw1wuhaA
τωρα εχω πουρεψει πια, σπανια ακουω σεπουλτουρα
αλλα τωρα πορωθηκα που θυμηθηκα αυτο το τραγουδι! λολ
ρε συ δεν εχω διαδρομο! μονη μου χτυπιεμαι :P
granitaki, ποσο αληθινα αγαπαει καποιος που σε θιγει μονιμα σαν ανθρωπο και σου καταρακωνει την αξιοπρεπεια?
μηπως ειναι κτητικοτητα? λεω μηπως. γιατι και αυτο με τα παρακαλια κατοπιν εορτης, λιγο σα να μη δεχεται την ηττα μοιαζει.
οπως και ναχει, αμα τον αγαπας πραγματικα, ασε και τις συμβουλες και τις γνωμες. θα κανει τον κυκλο του.
και οταν ερθει η ωρα για αλλαγες θα εισαι πια σιγουρη, δε θα εχεις αμφιβολιες. ;)
καλημερες