Διοτι ερχοταν η μικρη κλαμενη σπιτι καθε μερα αλλα δεν ηθελε και να της μιλησω!Ε ρε και να την πετυχω σε καμμια γωνια θα τακουσει καλα
Printable View
Διοτι ερχοταν η μικρη κλαμενη σπιτι καθε μερα αλλα δεν ηθελε και να της μιλησω!Ε ρε και να την πετυχω σε καμμια γωνια θα τακουσει καλα
Τα παιδιά είναι τα πιο σκληρά πλάσματα του πλανήτη. Γνωστό. Όσο και αν τα αγαπώ, πολλές φορές μπαίνω στον πειρασμό να χειροδικήσω. Αλλά όσο κωλόπαιδα και παλιοχαρακτήρες και αν είναι μερικά από τη φύση τους, δεν παύουν πίσω από κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά να κρύβονται προβληματικοί και ανισόρροποι γονείς με δυσλειτουργικές σχέσεις.
:thumbup:Quote:
Originally posted by Ava
... όσο κωλόπαιδα και παλιοχαρακτήρες και αν είναι μερικά από τη φύση τους, δεν παύουν πίσω από κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά να κρύβονται προβληματικοί και ανισόρροποι γονείς με δυσλειτουργικές σχέσεις.
Δεν ηταν παιδια ηταν εφηβες συμμαθητριες 16 χρονων.Ειναι μια ηλικια που ξερει ο αλλος πολυ καλα τι κανει και χαιρεται να πληγωνει τον αλλο.Αν ηταν παιδια θα τη δικαιολογουσα.Μεχρι και γκομενο της εφαγε που δεν τον γουσταρε και τον παρατησε την αλλη μερα μονο και μονο για να της αποδειξει οτι ειναι ομορφοτερη.
Και να βλεπω τη μικρη να θυματοποιειται και να μη μπορει να σηκωσει κεφαλι.Βρε μιλα στο χαζοκοριτσο πες και συ κατι!Γι αυτο λοιπον κυριες μου εχω απωθημενο και μου χτυπησε καμπανια με τη χαζοπουλαδα που ειναι και κακιασμενη και μουρθε εκεινο το συναισθημα το παλιο να προστατεψω την αδερφη μου.Τελως παντων για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα Λεσινγκ ξαναδιαβαζα τα ποστ και επεσα σε κεινο το κομματι που γραφεις ''ο Χριστανοπουλος δεν ειναι θερμιδομετρητης,ειναι ποιητης'' νασαι καλα κοπελα μου εριξα το γελιο της αρκουδας.
\===
Σχετικά με το θέμα που συζητάτε.. και το γιατί δεν επενέβησαν και οι παλιότεροι, θα μπορούσαμε να ανακινήσουμε πάρα πολλά περσινά και προπέρσινα ξυνά σταφύλια!
Τα θέματα της βουλιμίας είναι κατά κάποιο τρόπο λίγο πιο ευαίσθητα από την άποψη πως κατά διαστήματα μπαίνουν νεαρά κορίτσια που ακόμα ψάχνονται για το τι ακριβώς τους συμβαίνει, και έχει τύχει να ξεκινήσουν εκεί συζητήσεις που και άσχημη κατάληξη είχαν.. και έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν! Από παλιά και νέα μέλη! Δυστυχώς όμως η υπερβολική έκταση που πήραν τα θέματα αυτά έκανε να ειπωθούν πράγματα που δεν τιμούν κανέναν! Κι όλα αυτά μέχρι τον/την επόμενη absolut και πάμε πάλι απ'την αρχή!
Αυτά που ειπώθηκαν από τα παιδιά που αντέδρασαν ήταν αρκετά και κάλυψαν αρκετούς ώστε να μην αντιδράσουν περισσότερο! Εγώ αυτό πιστεύω πως συνέβη.. και αν γίνει κάτι άξιο μεγαλύτερης αντίδρασης, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν εδώ αρκετοί που στο παρελθόν έχουν βγάλει και σίγουρα θα ξαναβγάλουν νύχια και δόντια!
Νομιζω οτι το θεμα εχει ληξει.Αλλα μια απορια:τωρα εγω θα μεινω με αυτο το worning το κοκκινο τυπου στιγματισμενη τυπου Εβραια με αστερι στο πετο;
Bρε κοριτσι τι σκας;Θα βαλουμε ολοι κοκκινο για συμπαρασταση.
stable εγώ προσωπικά πιστεύω πως υπάρχουν πολλά είδη παχυσαρκίας, πολλά είδη ανορεξίας και πάει λέγοντας. Είδα για παράδειγμα μια κοπέλα στο λεωφορείο πρόσφατα, που ήταν υπερβολικά αδύνατη, το πόδι της ήταν σαν το χέρι μου και να φανταστείς ότι και εγώ κατατάσσομαι στους πολύ αδύνατους ανθρώπους. κι όμως έδειχνε υγιής, ήταν χαρούμενη , το πρόσωπό της, τα μαλλιά της, το δέρμα της ήταν μια χαρά. ήταν φανερό δηλαδή ότι έτσι ήταν απλά το σκαρί της έτσι γεννήθηκε και έτσι θα είναι πάντα. πολύ αδύνατη. αν κάποια άλλη είχε το σώμα της αλλά έδειχνε άρρωστη επειδή είχε γίνει έτσι τρώγοντας αέρα κοπανιστό, θα ήταν όντως άρρωστη και θα ανήκε αυτόματα στους ανορεξικούς.
έτσι συμβαίνει καιμε τους υπέρβαρους. αν κάποιος τρώει επειδή νιώθει μοναξιά, 'αγχος, βαρεμάρα, ή δεν μπορεί απλά να σταματήσει να το κάνει για λόγους που δεν ξέρω αλλά είναι σύγουρα ψυχογενείς, τότε ναι πρόκειται για διαταραχή. αλλά αν κάποιος έχει παραπάνω κιλάκια επειδή απλά γουστάρει το φαγητό, του αρέσουν τα σουβλάκια και ό,τι άλλο τέλος πάντων και δε θέλει να είναι μίζερος στη ζωή του σχετικά με το φαγητό τότε εννοείται ότι δεν είναι διαταραγμένος. είναι επιλογή ζωής. και δεν εννοώ να φτάνει κανείς σε σημείο παχυσαρκίας τέτοιο που να απειλεί την υγεία του επειδή του αρέσει να τραπεζώνεται!μιλάμε πάντα για φυσιολογικά πλαίσια στα οποία νομίζω ανήκεις κι εσύ. και πρέπει να σου πω ότι από το τρόπο που μιλάς, που γράφεις, που περιγράφεις, νομίζω πως μόνο διαταραγμένος διατροφικά δεν είσαι!!! δηλαδή οι πατεράδες μας και οι φίλοι μας που πίνουν και τρώνε παραπάνω επειδή έτσι θέλουν και έχουν μεγάλη φουσκωτή κοιλίτσα έχουν πρόβλημα;;; δε νομίζω...............
Mολις γυρισα απο ταξιδι κ ειδα το μυν.Για πες μου κι αλλα τετοια ανεβαστικα!Τον τροπο που μιλαω κ.λ.π.Εχω ανεβει τωρα!
Που εισαι ρε φιλε? Σε εχασα!! Περασες καλα στο ταξιδι?
Γεια σου φιλε! Καλα περασα.Λογω δουλειας ταξιδευω συχνα.Γυρισα απο Χαλκιδικη κ σε λιγο φευγω για νησια.Καθε φορα που μπαινω στο φορουμ πεφτω σε καυγαδες απτην πεινα ειναι ο εκνευρισμος;Φιλε αν μπεις σε λεωφορειο μεσημερι θα παρατηρησεις οτι οι ανθρωποι ειναι στην τσιτα γιατι εχει ερθει η ωρα του μεσημεριανου και πεινανε.
Απο κάπου μου ήρθε μια κρυάδα! Λέτε να κρυώνω από τη πεινα ή εχω ξεχασει κανενα παράθυρο ανοικτό? Για να κοιτάξω μισό λεπτο....Quote:
Originally posted by stable
Γεια σου φιλε! Καλα περασα.Λογω δουλειας ταξιδευω συχνα.Γυρισα απο Χαλκιδικη κ σε λιγο φευγω για νησια.Καθε φορα που μπαινω στο φορουμ πεφτω σε καυγαδες απτην πεινα ειναι ο εκνευρισμος;Φιλε αν μπεις σε λεωφορειο μεσημερι θα παρατηρησεις οτι οι ανθρωποι ειναι στην τσιτα γιατι εχει ερθει η ωρα του μεσημεριανου και πεινανε.
Κι ομως ο stable εχει δικιο για την πεινα και τον εκνευρισμο..εχει να κανει με τα χαμηλα επιπεδα σεροτονινης..γενικοτερα μιλαω τωρα..αλλοι γεννιουνται με ενα μονιμο εκνευρισμο
Τελικά κλειστά είναι όλα τα παράθυρα... από αλλού έρχετε το κρύο...:starhit: